**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (311)**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosmi1975
MARAKI....ce ziceai de puiul tau?????pb?????n are nik draga numai ca nu toti sunt genii...papan n ar face puzzle si alte chestii de care vb fetelor nici daca as cumpara 100

Si Dani la fel...nu are rabdare de puzzle...una doua spune ca nu poate si e gata treaba . Na lasa ca or avea ei vreme de puzzle si alte minuni ca oricum la 3 ani nu trebuie sa stie sa faca puzzle ..

Maraki...pai seful o sa iti spuna sa iti cumperi o masina care consuma mai putina benzina sau motorina nu sa mergi cu BMW-ul la servici ..care se stie ca consuma de rupe . Asa mult dai pe combustibil pe luna pt servici? Sau asta e total si cu ce va plimbati voi?. Ia-ti un Tico sau Fiat 5 ca are consum mic .

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

http://www.revistatus.ro/toate-povestile.html Un nou Site...l-a spus la Tv

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bianca e in total consumul, cam asa bagam..la 2-3 zile cate 20 euroi pai lasa-l dracu pe Giuseppe ca m.am certat cu el in seara asta El are Porche si ultimul tip de mertzan limuzina dar nu i.am zis de marire de salariu. Nu a vrut sa imi dea avans de la Robert, din vorba in vorba m.a intrebat ca ce am impresia ca el sta cu mainile in buzunare si nu face nimic la rest...ca zicea ca mai pune si el mana si sterge pe ici,pe colo Si i-am zis ca exact asta face: sta cu mainile in buzunare si s.a ofticat ( dar asta e adevarul, nu face nimic decat in caz de fortza majora sa nu aiba bucatar vreo zi, face el ca a urmat scoala de 5 ani )Mai zicea ca nu este bancomat, ca nu mai da bani la nimeni...eu spuneam ca nu sant banii lui, ca sant bani munciti de personal el spunea ca toti il f....adica arata un semn iar eu ziceam ca el face asta cu personalul Nu a tipat nimeni, vorbeam pur si simplu, nu a fost tiganie...in final mi.a dat bani si de la robert Asta nu imi place, de cate ori am de luat bani in avans( avem ceva de platit si ne.a promis ca ne da in avans cateva luni ) trebuie sa duc munca de lamurire.....ca m.a facut sa.i spun in seara asta ca a promis si unde-i cuvantul lui acum?

hai ca v.am plictisit cu macaronarul

Silvie cred ca tu ai scris de match Point, acolo jos la filme

Bianca sa stii ca dupa psihologul de la clinica de copii, daca nu face puzzle la varsta asta, are sigur probleme Eu sant ultima retardata daca nu am facut pana la 20 de ani

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Am fost si noi in seara asta la un rest asiatic si am mancat paste chinezesti cu bambus, legume si gasca...5.90 portia si te saturi ca e mare

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bianca promit ca iti scriu maine pe mail in detaliu reteta si ingredientele necesare sigur o sa iti iasa bine.Super aiurea ca si tu ai 5 ani, bine ca scapi
Maraki super iurea sa se tiganeasca asa italianul la bani asa ma enerveaza stilul ala de oameni....Si mie imiplac la nebunie taieteii chinezesti cu bambus si legume, fac adesea in ultima vreme nu am facut ca mananc in prostie din ei si au la calorii...Am vazut ca intrebai in drops ce ce in dreapta sus, e pui cu ciuperci, am pus champinioane obisnuite, ciuperci aromate chinezesti si funghi negre tot chinezesti, ultimele 2 le iau uscate si le rehratez cu apa fierbinte. Au un gust si o aroma aparte fiecare, daca ai mai mancat la asiatici sigur ai dat de ele. Cred ca jos am scris de filmul ala, actrita principala Scarlett Johansson a mai jucat in cateva filme super, e preferata lui Jean a jucat in Insula un SF dragut, in In Good Company si inca in cateva filme faine, o sa ma uit prin biblioteca ca nu imi vin acum in minte si iti zic sa le cauti.
Ali ma bucur ca ai dat un semn de viata cam rarut dar macar mai stim de voi.
Giova ce ti-ai cumparat frumos ?
M-a cadorisit sotul azi cu o pereche de pantaloni de stofa si o bluza de trening Adidas neagra mortala in care arat ca un castravete ca mi-e fixa rau dar nu o returnez ca slabesc....promit...pana la vara

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Sa nu mai vb de benzina ca ma apuca nervii Jean face acum cam 2000 de km pe luna naveta plus ce mai umblam noi ne costa benzina cam 300 de euro pe luna si o sa dureze inca situatia asta mult si bine pana isi da al meu sot specializarea anul viitor.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Maraki...bine ca ti-a dat banii pana la urma. pacat ca nu se tine de cuvant. cat despre puzzle..lasa-ma cu specilistii ca mi-e greata. Acum cativa ani nu era puzzle la copii asa mici si nici unul nu e retardat. Sandra a facut puzzle pe la 5-6 ani cred ca pe atunci nu era isteria de acum si acum face din 500 bucati rapid. Chiar am spus ca ii cumpar unul din 1000 bucati dar e stil oglinda....adica imaginea de sus se potriveste cu imaginea de jos sa o vad atunci. Dar saraca nu poate face prea multe frates-o ca merge si i le strica si efectiv nu am loc in casa unde sa nu umble asta micu ca asta tot strica doar asa de dragul stricatului .
Mie imi vine sa rad cum se grabesc unele sa isi invete copiii de toate de la varsta asta. E chiar pacat sa le stricam copilaria si joaca punandu-i tot in joaca normal sa faca lucruri care nu sunt specifice varstei lor. Dar nu are rost sa mai dezbatem subiectul ca pana la urma fiecare isi face copilul cat vrea de savant. Daca va fi vreunul .
Copiii de azi sunt copiii calculatoarelor, nici nu mai stiu ce e ala joc. Noi ne terminam temele si rapid ieseam afara la joaca. mai citeam si cate o carte...astia citesc carti virtuale la ce preturi are o carte in Romania . Si mai simplu...de ce sa citeasca cand dau cautare pe Dc+ sau google si cauta exact rezumatul povestirii, o citesc si e ca si cand ar fi citit romanul. Acuma...generatia din ziua de azi nici sa schimbe o garnitura la un robinet nu e in stare..a ba da...daca da cautare pe google si ii explica acolo .
Eh...povesti multe ...

Mergi la inceput

Silvi...pastreaza atunci castravetele pana la vara daca vrei sa slabesti . Sa porti sanatoasa hainele. Of ambitia asta...niciodata nu am avut-o.
Tu ce trebuie sa faci acolo sa iti gasesti un servici cat de cat? Cu specializarea de aici nu ai ce face acolo?
Maraki, nu am mancat rata niciodata

Mergi la inceput

Silvi,ce specializare face Jean? Sa porti sanatoasa si slaba bluza de trening Eu mi.am cautat in seara asta pantalon de trening din ala plusat dar in toate magazinele erau cu talie joasa. Pai daca ma aplec pe la sv, imi iese juma de fund afara si nu ar fi o priveliste prea frumoasa la gabaritul meu
Bianca, nu era rata...gasca Piept de gasca prajit crocant...felii de carne cu crusta .....acum o fi fost rata sau gasca? cum le deosebesti?
Giova ce ai cumparat astazi? Ti.-a trecut supararea?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Giova, hai nu mai fi suparata. Bumbita ti-a enumerat n-spe mii de motive sa fi fericita. O sa-ti treaca. Si eu am fost ca tine. din alte motive dar tot sub soc eram. Acum vad cat e de bine sa ai doi copii de aceelasi sex. De multe ori ma intreb ce ar fi facut Daria fara Selin. David nici nu prea baga in seama fetele, si atunci cand o face, numai striga la ele sau le alunga de langa el. O sa vezi ce mamica mandra o sa fii!!!!!!..........si poate peste cativa ani iti faci curaj si vine si fetita.

Noi suntem raciti si asta din 1 ianuarie. Acum sunt fetele cu muci si tuse, si de 2 zile si barbatu, si asta e de rau. Maine e ziua mea libera, nici nu stiu pe ce sa pun mana mai intai. Casa mea arata ca dupa razboi.

V-am pupat

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput