Cel mai usor regim de slabire *4*
Raspunsuri - Pagina 19

MadameBovary spune:
Nana, cat de aprope ai fost de prima floricica . Inca o suta de grame si ti-o dadeam pe toata
. Nu poti sa te cantaresti vineri sau sambata...?

ihotu72 spune:
Buna fetelor,cum stati cu kg?
Eu mai aveam 200 g si primeam o floricica .dar nu-i nimic,primesc saptamana viitoare.
azi am facut excese,am mancat o portie de supa de pasare si 4 sarmale.Nu ma certati imi era pofta.Nu mai mananc nimic.
pozele mele
Nasterea lui Alex
alte poze

Musette79 spune:
Ihotu, nu-i asa grav, bine ca n-ai mancat dulciuri, ca subsemnatu' . Baga ceai si un fruct si inkide bucataria...
Madame, eu stiu ca pt un cantarit corect, cantarul trebuie sa stea pe o suprafata plana si tare (gresie, parchet, nicidecum pe covor, ca arata aiurea, ai vazut si tu). Stiu ca ti-ar place sa ai 57,7 , dar pune-l in camera ta pe parchet sau in baie pe gresie...
Eu ieri nu am mancat mult, azi in skimb am gostolit din ciucalata, era tare greu sa ma abtin, am zis ca mananc cu portia, altfel dau in diabet la ce cantitate am in casa In rest am mancat 4 parjoale cu muraturi si am gustat din orez. A, si un sandwich mic.
Adriana, mersi tare mult de aprecieri, ma faceti aci sa rosesc, o sa si scot pozele de la nunta. Oricum cele in blugi sunt facute la 3 zile dupa, desi nu pare...www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

simonia spune:
multumesc addicted, am sa fac impachetari si ceva gimnastica, la masaj sunt cam reticenta. am mai facut impachetari+vacuum si am fost multumita pe moment, nu stiu cat dureaza, impachetarile mi se par deshidratari rapide, urmate apoi de trista revenire la starea initiala .

MadameBovary spune:
Simonia, impachetari am facut si eu... adica sauna din aia locala la aparat sau cum naiba s-o numi . Am facut vreo 10 sedinte cred. In materie de rezultate, nu stiu ce sa-ti zic. Parca pielea era un pic mai ferma si mai neteda, abdomenul s-a mai aplatizat un pic, dar nu am observat schimbari MAJORE. Cred ca tot abdomenele si sportul sunt cea mai buna varianta.
Muse, da, probabil de la suprafata erau asa. M-am si speriat cand am vazut 57 . N-arat oricum de 57! Ma duc sa caut pozele alea de la Barcelona sa vedeti cat de rotunjioara eram. Acum mi-e mai mare dragul de abdomenul meu...
. Mai e de dat jos, dar oricum, pot sa port si eu o bluza mai mulata fara sa-mi iasa o bila in evidenta
. La solduri si fund e treaba mai grava.
Ihotu, lasa, floricica saptamana viitoare, nu-i intrecere! Bine ca s-au dus si sutele astea de grame! Mai bine decat nimic sau in plus, nu?

MadameBovary spune:
Stai, ca nu pot sa nu zic: Muse, mama, da' frumoasa esti!! Si ai fost o mireasa asa de dulce!!
Melly, ai o fatza super interesanta. fetele curajoase care au pus pozele in album.

Musette79 spune:
Madame, nu-s frumoasa, pe bune. Eram si eu aranjata de nunta...M-o vopsit si machiat o gagica din Baia Mare, stia tanti meserie. Asa culoare faina la par ca atunci n-am mai reusit sa scot cu vopsele din comert, iar ca sa dau 70-80 sute mii lunar nu-mi arde.
Rianna e faina (o votam miss 'fatza draguta' sa o mobilizam sa slabeasca? ), Addicted e gagica misto, Melly are ochii ft interesanti, parca te hipnotizeaza, Madachen e ca o papusa (Madchen in germana inseamna papusa...), Cristina e tare finuta si subtirica...toate avem atuurile noastre. Vb aia, nu exista femei urate, ci numai femei neingrijite
Pune si tu poze sa te asociez cu o fatza, iesi din anonimat. Poze cu mine grasa de la 84kg nu mai am, am avut grija sa le sterg toate de pe aparat . Azi recuperez aparatul si il pun pe colocatar sa-mi faca o poza in trening si tricou, fara bluze si geci care sa-mi ascunda burta
.
www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

melly23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Stai, ca nu pot sa nu zic: Muse, mama, da' frumoasa esti!! Si ai fost o mireasa asa de dulce!! ![]() Melly, ai o fatza super interesanta. ![]() I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
seara!cam la ce anume te referi cand zici "fatza interesanta"???

eu azi am mancat pe la vreo 10 dim. peste pane cu legume, dar la final am mancat doar pestele ca leg. erau cu sos si na...

noapte buna fetelor si un

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Clipe de viata 2008" target="_blank">clipe de viatza 2008

Madachan spune:
Buna seara!
Mi-e somn si foame rau,dar parca nu-mi vine sa ma duc la culcare fara sa scriu doua vorbe.
Azi am fost super ambitioasa(ma laud singura),a facut sotul pe la ora 19 clatite si pt prima oara in viata mea n-am mancat.m-a consoleaza gandul ca o sa mananc dimineata una. Mie imi fac bine ca scriu aici ,asa sunt parca mai ambitioasa.
Deci,meniul pe ziua de azi :
ora 9-lapte cu paine prajita cu peltea de gutui
gustare -o banana
ora 15- piure cu o pulpa la cuptr cu castraveti acrii si o bucatica mica de salam de biscuiti
ora 19- un mar( cand sotul ,baiatul si sora infulecau la clatite)
Spoert-doar 20 min pe stepper ca inca am musafiri
Madame, si eu ma cantarisem odata pe covor si-mi arata cu 3 kg plus de era sa lesin.
Ma duc la somn ca nu mai pot de foame
Somn usor la toate!!!
EDWARD 29.11.2004
http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr

Madachan spune:
Madame,Musette, Adictted wow cate flori aveti! Felicitari!
EDWARD 29.11.2004
http://community.webshots.com/album/567249926cDDpJr