Cel mai usor regim de slabire *4*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna dimi!
Ieri am cam facut-o lata, am avut musafiri, am papat pe la 6 seara cartofi natur cu friptura la tava si cateva prajiturele....azi promit sa revin la regim.....fara mancare dupa ora 14.00, eventual fructe pana la 18.00.

Voiam sa spun....Brazuca, eu te stiu din vedere de undeva. Copilarit in Rahova, Sebastian, P Ispirescu? Sau Gradi 178 pe Iancu Jianu? Sau Sc generala 280 la Sebastian?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Bebelina, nu te prostii cu abtinerea de la mancare dupa ora 14 .
mananca mese dese si mancare putina, poti manca de toate dar temperat , si nu manca inainte a te bagi in pat.
daca faci excee de genul asta cu ora 2 te vei ingrasa la loc dupa ce slabesti si nu rezolvi nimic.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Buna dimi!

Voiam sa spun....Brazuca, eu te stiu din vedere de undeva. Copilarit in Rahova, Sebastian, P Ispirescu? Sau Gradi 178 pe Iancu Jianu? Sau Sc generala 280 la Sebastian?

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Am crescut in zona Lacul Tei si acolo stau si acum, in zonele de care zici nu am fost nici in vizita. Poate ma stii de la facultate sau liceu.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Eu ieri am mancat de dimineata o omleta cu branza si cateva felii de paine. Dupa-amiaza a facut mama sarmale, si am rezistat eroic sa nu atac oala. Am mancat totusi 2 de pofta. In rest, mi-am luat fibrobar care incazul meu functioneaza pentru slabit. Azi il pun in functiune ca sa nu mai mananc dupa ora 18.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Pup fetele!

Deia, nu te-am uitat cu floricelele, n-am modificat nimic in tabel pana acum ca tot mai astept sa mai vina si restul lumii sa mai spuna ce si cum. Dar daca nu mai vin pana dupa-amiaza, asta e, modific azi si restul... cand or mai da pe aici.

Xio, foarte tare tortul! Numai ca eu nu i-as pune "D"-ul ala in crestet .

Eu ma mandresc cu 60.4 (ieri) si 60.5 (azi) - curios, ca aseara am fost si m-am zbanuit vreo 4 ore in club si chiar n-am stat jos decat vreo 15 minute in total... ma asteptam sa arate minuni cantarul meu dimineata .
Dar sa va zic o alta faza tare: il iau in baie ca sa nu ma fatai prin toata casa in chiloti... si il pun eu pe gresie, ma urc, 60.5. Zic "ok, e acceptabil" si apoi il trag mai spre mine, pe un covoras pufos pe care il avem pe jos si ma mai urc o data. Cat credeti ca arata? 57.7 !! Deci cand am vazut, sa cad de pe el . Naiba stie de fapt cat cantaresc eu de fapt, daca el are asa de mari diferente de pe o suprafata pe alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

buna fetelor, am si eu putina nevoie de ajutor.am multi ani si o dorinta disperata de a avea un copil. am facut multe pentru aceasta, inclusiv homeopate si stimulare. de la homeopate am ramarcat, am luat 5 kg. cu care lupt fara sansa. daca s-ar fi distribuit uniform nu ma deranja, problema este ca au ocupat toata burta care se vede prin fuste si pantaloni. de celulita de pe picioare, nu mai spun nimic. cel putin nu o vad decat eu. deci, ce as putea face eficient pentru burta? pentru picioare fac bicicleta. am fost si la sala si instructorii se contrazic unii pe altii. unii recomanda exercitiu moderat ca intensitate si des, altii ceva de forta. o amica profesoara de sport, deformata de sportul de performanta ma descurajeaza spunand ca orice as face, varsta are ultimul cuvant de spus. la mancare nu pot renunta, pentru ca mananc oricum putin. sunt putin mirata pentru ca vad ca se consuma conserve de ton, de porumb, pepsi, de care eu stiam ca trebuie sa ma feresc. stiam ca orice este carbogazos umfla, ca sa se evite mancarea afumata, din conserve. ce as mai putea face, exercitii, impachetari, tunel, vacuum? ati facut, au rezultate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Simonia daca ai bani, fa-ti impachetari sau socuri, e cel mai usor sa dai burtica jos in timp record. Ia-ti banda de-aia de neopren care se pune in jurul taliei si fa exercitii. Abdomenele, din cate am citit, nu antreneaza decat doua grupe de muschi. Asa ca fa rasuciri de trunchi, stai pe intinsa complet pe spate si ridica ambele picioare de-odata, apoi coboara-le, asta e ex. f bun pentru abdomenul inferior. Daca faci exercitii, fa cel mai bine masaj puternic inainte, asa cum face Cleo, e cel mai eficient. Si eu am pb cu burta, in rest arat aproximativ ok, adica nu m-as stresa sa slabesc altfel.
Madame si eu am patanii cu cantaritul: cred ca am cantar bun, ca si prietena mea s-a cantarit si tot atat ii arata ca si al ei de-acasa. Dar Wii Fit-ul, care e pe covor imi arata cu 2 kg mai mult, iar la un supermarket care are cantar la intrare arata cu 4 kg! nici nu stiu ce sa mai cred. Cat despre fetele care n-au dat raportul inca, e duminica, asta este. Au trecut doua zile deja. Asa ca ai putea sa purcezi la modificari. Nu m-am cantarit azi de frica, ca iar n-am fost la buda decat f nesemnificativ. Cu toate ca ieri am mancat cereale si salata. Nu stiu ce sa mai zic, cred ca mi se intampla asta pt. ca n-am mai baut apa de cateva zile. Azi ma fortez sa bag vreo doi litri si oi vedea cum stau lucrurile Pup

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

a , eu am la fel kg.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Daca a zis madam Addicted sa modific, am modificat . Si cu ocazia asta am vazut cat de mult a dat jos Cristina ... in materie de cm! Foarte tare, bravo, tine-o tot asa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu 64,1kg azi dimineata.
Mi-am propus sa ma cantaresc doar duminica dimineata, o data pe saptamana adica, ptr ca daca ma cantaresc si arata bine, ma apuc si fac exceptii iar a doua zi imi vine sa-mi dau palme.
Asadar, ieri am facut pasca cu branza, asta fiind exceptia de weekend noroc ca am avut invitati si s-a cam dus.
O saptamana usoara si spor la slabit!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput