Pepenasi de iulie-august 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Aoleu Pica tu ai cunoscut-o pe fii-mea pe shest cumva? ca vad ca stii cum face Cum a fost la SF, era frig?

Auziti voi zeitele piinii va rog si eu ca muritoare de rind sa ma luminati. deci de cind am si eu masina am prestat de vreo 5 ori si imi iese f trunchioasa asa, nus cum sa zic, f densa si cind se raceste poti sa omori linistit un comitet intreg cu ea ce nu fac bine? ca retetele sunt din carticica masinii, eu imi inchipui ca or fi bune.

Aaa si Ooka: piinea cu brinza tu o bagi tot la masina? nu se lipeste? (eu sunt blonda asa ca nu va mirati de intrebari )

sa va zic ce papa al meu cu placere: avocado cu mar. combinatie dupa ureche la momentul foamei si a dat bine la cupil. si mar cu pui- iarasi combinatie cistigatoare, are gust cam ca mincarea de gutui (asta de la borcan).

anka tin pumnii cu febra aia. vorbim.

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

biribu tu coci painea tot la masina? Masina de paine este foarte buna pentru facut aluatul. dar de copt, tot mai bine este la cuptor. am auzit ca poate fi si din cauza asta. dar poate ai pus prea multa faina si a iesit aluatul prea dens? eu stiu o smecherie...in compozitia pt aluat se adauga o lingura de otet ca sa iasa painea ceva mai pufoasa...incearca asa
sau poate a stat la cuptor prea mult? o paine de dimensiune obisnuita eu o tin la 180 gradeC 40 min. daca sunt chifle, le tin 30 min maxim.
daca le tai imediat ce sunt fierbinti, ti se pare ca e aluatul crud inca. trebuie lasata sa se raceasca mai intai

eu nu am masina de paine tocmai din cauza asta iar aluatul il framant cu mana, nici nu e asa greu...in 10 min e gata.

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Buna dimineata fetelor!Pup toata pepenimea!La multi ani tuturor nascuti azi si ieri!
Eu ieri nu am intrat ca m-am mutat si nu am, reusit sa imi pun si calculatorul,asa ca este la ai mei in camera.o sa scriu mai rar dar o sa va citesc.Imi este dor de cam mea si sper sa ma acomodez acolo,nu stiu dar parca la ai mei in cam e expozitie de mobila.
TECKY tie ti-a fost sparta vena a vrut tanti aia sa iti ia monstra si un pic de muschi.A strapuns peretele venei cu totul deaceea te-a durut la recoltat.Sper ca nu esti suparata pe toate asistentele desi unele chiar fac de ris profesia de asistenta medicala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ooka pai mi-a mancat si mai prost si de fapt inca nu eclar. Ieri a fost O zi. Sa vedem pt ca am inceput sa notez. Cel mai prost (de cand m-a apucat paranoia si notez) a fost 500 lapte cu vreo 200 solid. Dar m-am decis sa il respect si sa manance cat vrea el.

pica eu nu as zice asa. Dar ma rog, eu sunt mai ... psihanalicoasa si mai putin pragmatica. Si acum oricum fetitele sunt mult prea mici ca sa faca "diversiuni". Iar daca le fac ... motivul trebuie cautat tot in mediul extern. Eu consider ca copilul nu e niciodata vinovat. Ma rog ... asta nu inseamna ca nu trebuie intervenit intr-un fel.

Concursul Clipe de viata - ahhh, am vazut poze acum. Cele cu copii sunt dureros de frumoase!!!! Doamne cat de minunate pot fi creaturile astea ... O sa caut si eu 2 poze daca nu o fi prea tarziu. Desi iam zis ca nu ma mai bag la chestii d'astea. Chiar, probabil ca dupa ce se vor detasa primele locuri - mai mult ca sigur ca va incepe un scandal ceva!

Hai ia -ua neneeee!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ce e cu tacerea asta aici?

TREZIREAAAAAAAA

si poate schimba careva capitolul

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna ziua

eu una nu mai pot... de aseara de la 22.30... eu una am dormit doar o ora jumatate si aia pe fragmente la noi sau adunat mai multe....GINGII, TUSE, SI ACUM SI MUCULETI Darius a fost ffff marait a tipat, a plans,nu putea sa respire deci eu am deschis tv si lam fatait de mama focului......am folosit batista minune si acum incerc sa il adorm

oanasm gelul contine: tinctura de sofran 1.6gr, acid ascorbic 0.0375gr, parahidroxibenzoat de metil 0.0250 gr, zaharina 0.0375 gr, parahidroxibenzoat de propil 0.025gr, glicerol 4.00 gr, hidroxietilceluloza 2.500 gr, apa purificata

ma duc la un marait... sanatate la pepenasi ... si un

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Eu am dormit 4 ore noaptea trecuta, buuuun, de la 4 la 8! Si chiar legate! Nu mi-a venit sa cred ca nu s-a mai trezit. Bine, asta dupa ce de la 2 la 4 ne-am uitat la tv, ca domnisoara n-avea somn. Si dupa ce i-am dat sa pape si a lins 200 ml lapte, in 5 minute a vomat tot,ca eu m-am apucat s-o legan ca s-o adorm, asa ca mi-am luat-o!Na, asta este...
Ma enerveaza ca merge asa de greu forumul!

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Apropo de Clipe de viata 2008, am trimis si eu o poza, momentan e pe pagina 3, (ann1).

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

capitolul 80

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

ziua buna!
anilansa merci frumos
ce tare e Filipanuuu...se uita Raul cu niste ochi la monitor cand auzea cum rade
ile da' a mancat super fecioru'! bravo ca te gandsti sa nu mai stresezi copchilu'
marina as deschide io capitol da numai xena are parola
moamaa...ce seamana cupchii taicapri , io cu sora mea nu semenam deloc deloc...zici ca venim din surse diferite
cine a facut euvax? cate doze ati facut si la ce intervale!?
legat de prevenar in prospect scrie ca intre 2-6 luni se fac 3 doze (prima doza la 2 luni apoi restul la o distanta de cel putin 1 luna intre)iar a4a in al2-lea an de viata..bun....dar mai scrie ca "in mod alternativ, poate fi luata in considerare o schema de vaccinare cu 2 doze, in cazul in care prevenar este administrat ca parte a unei scheme de vaccinare de rutina la copii..atunci prima doza la 2 luni, iar a2a la cel putin 2 luni de prima, iar rapelul la 11-15 luni"...io cate doze fac??? 2-3? ..as zice ca trebe sa facem 3 doze + a 4a (mno...ca io trebe sa-mi bat capul..ca dr de fam e VARZA...am sa-l sun azi pe dr pediatru din Hu sa vad ce zice)
merci fain de raspunsuri

Oana

de Raul

Mergi la inceput