America (144)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

tocmai am aflat ca in curand toate numerele de telefonie mobila vor fi facute public,deci vom fi bombardati(e) de reclame si telemarketeri direct pe tel mobil.
am un nr de telfon:888-382-1222 unde va puteti inscrie pe DO NOT CALL LIST, este un nr de telfon oferit de US goverment pt dreptul de a refuza ati face public numarul. cadn sunati ,trebuie sa sunati direct de tel vostru ,e un robot si va introduceti datele acolo.au 31 de zile pt a procesa cererea,daca dupa 31 de zile va mai cauta cineva puteti sa reclamati.
eu am verificat numarul pe www.411.com

40S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora

Fetelor, nu mai luati in seama toate mass-urile care circula pe internet si mai ales nu contribuiti la imprastierea lor. Introducandu-va datele acolo nu va stergeti de pe lista de call-uri ci eventual va introduceti in una pentru ca apoi datele voastre sa fie folosite in scop fraudulos sau vandute la companii care apoi sa va tot sune cu diverse oferte.

http://urbanlegends.about.com/od/business/a/cell_directory.htm
http://www.truthorfiction.com/rumors/c/celldirectory.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

In alta ordine de idei, Lisa, nastere usoara, si multa sanatate tie si bebelusei, sa va intoarceti sanatoase, tie refacere rapida si laptic mult si bun iar ei sa fie papacioasa si cumintica, sa doarma si sa creasca mare.

Haide Lisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Lisa, nastere usoara!!
Miere, I feel for you. Gandeste-te ca o sa treaca. Poate poti sa il iei pe bb putin in brate sau in chestie din aia, port-bebe si sa iesi la o scurta plimbare. Si eu am stat in casa cu bb aprox 3 saptamani si am crezut ca ma urc pe pereti. Cand am iesit din casa parca apucasem pe Dzeu de-un picior. Cred ca o fi nasoala inchisoarea:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Lisa,

si cred ca nici pe Criss nu am mai vazut-o azi ... deci o fi fugit si ea la intilnirea cu bebelusa

Criss,

Irina, mai, pai nu ti-am zis de grup de mamici de acolo? Ai cautat vreunul? Vezi ca sint grupuri de-astea in fiecare oras. Daca ai cabinet de lactation la spitalul unde ai nascut, da telefon si intreaba acolo. Foarte multe spitale/maternitati au grupuri de-astea de ajutor pentru mamicile proaspete. Sau da un google dupa mommy group unde locuiesti (esti chiar in Jacksonville?)
Iar ca sa iesi din casa cu baby, incearca un sling sau un baby carrier (eu am avut Baby Bjorn, da' Eva e nascuta in iunie si transpira f tare in el, apoi, cind s-a facut mai cald, a crescut ea f mult si nu a mai incaput; dar pt voi conditiile sint f prielnice acum). Si fetele au dreptate, vezi daca poti sa lasi caruciorul la parter, vorbeste cu seful de "comitet" de acolo sau cu vecinii si sigur o sa il poti lasa.
L-am vazut si eu pe Aidan (hihi, chiar inainte de a anunta aici, am vazut mesajul tau de la odisee si am intrat pe poze imediat). Este asa de maaareeee si frumos Zici ca are citeva luni,nu doar 10 zile.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

lisa-

greu e sa fii bolnav,eu abia ma tarasc prin casa ma doare capul,tot corpul,as dormi, dar nu pot.

criss- pe unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amami spune:

Lisa NASTERE USOARA si bebe sanatos si mancacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Si eu,si eu,LISA,tinem pumnii,nastere rapida si usoara,un bebe sanatos si mancacios iti doresc!!!

MIERE,uf,grele sunt primele luni cu bebe,putere multa iti doresc...speram sa ne vedem saptamana viitoare,sa nu mai intervina nimic

CRISS,nastere usoara si tie!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Fetelor, Miere nu-l poate tine in sling sau in carrier pe super-baby Aidan, ca doar a avut cezariana. Mai tirziu un pic.

Haide Lisa!

Crisspoliss, pe unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multa sanatate Pumba. Ai fost la medic, stii ce ai? Cum sint fetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Lisa, in sfarsit, vine Ana. Asa ca ... hai, Lisahai, Lisahai, Lisa.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput