America (144)
Raspunsuri - Pagina 21
lisa79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara AB drum bun si calatorie usoara! Asa imi vine sa plec oriunde vad cu ochii, cred ca mai stam pana face bebe o luna si mergem si noi la St. Augustine. Eu nu am mai iesit din oras de cand aveam vreo sase luni se sarcina....si acum sunt consemnata in casa...caci nu pot cara caruciorul singura pe scari deocamdata. www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery |
hai ca mai e un pic pana sa intre toate pe drumul cel bun. incearca sa ai rabdare.de acum inainte o sa aveti vacante in 3

40S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora
Ramona J spune:
Miere, e mai greu primele doua-trei luni. Exact asa imi venea si mie, s-o iau la picior ca aveam impresia ca n-am iesit cu lunile (asta dupa doar citeva zile).
Poate gasiti o varianta sa lasati caruciorul la parter, sa iesiti la plimbare ca face bine pentru amindoi.
Lisa, ai contractii?
lisa79 spune:
mi se intareste burta si umblu intr-o parte,ca doare. ma mai doare si spatele in partea de jos
toate sunt suportabile!
40S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora
philip spune:
lisa, voiam numai sa zic daca e sigur ca nu era lichid amniotic, pt ca mie mi s-a rupt apa acasa, la 12 noaptea si eram sigura ca-i lichid amniotic la cat a curs si totusi cand m-am dus la spital, o idioata cu harta de turnesol a zis ca nu era, desi nu stiu daca mai avea ce testa pt ca cursese tare mult, apoi cand am inceput sa si sangerez (se rupsesera membranele?), cica a, cred ca aveai dreptate ca ti s-a rupt apa. o incapabila. eu zic ca in noaptea asta se intampla minunea. hai anutza mica!
philip
22weeksbabyboy
mommyandreea
ancadm spune:
Miere ai un pui tare scump
. M-am uitat la el si mi s-a facut dor sa tin in brate in baby mic
. Cresc asa de repede...A mea, cea mica, deja nu ma mai lasa sa o smotocesc decit cind are ea chef. In rest da pupic numai cind nu s-a "trezit cu sundul in sus". Taica-su sufera cel mai rau ca pina acum ceva timp se uita la el de parca il vedea pe Dumnezeu, iar acum are alte treburi....
Lisa 

! Nastere usoara si un baby sanatos si perfect!
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
lisa79 spune:
simpatica e fiica-ta
,astia mici au o personalitate de te sperii.
40S+
lisa79 spune:
tocmai am aflat ca in curand toate numerele de telefonie mobila vor fi facute public,deci vom fi bombardati(e) de reclame si telemarketeri direct pe tel mobil.
am un nr de telfon:888-382-1222 unde va puteti inscrie pe DO NOT CALL LIST, este un nr de telfon oferit de US goverment pt dreptul de a refuza ati face public numarul. cadn sunati ,trebuie sa sunati direct de tel vostru ,e un robot si va introduceti datele acolo.au 31 de zile pt a procesa cererea,daca dupa 31 de zile va mai cauta cineva puteti sa reclamati.
eu am verificat numarul pe www.411.com
40S+
ciuf spune:
Lisa, hai ca se apropie intalnirea cu Ana. Nastere usoara si fara probleme!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
lisa79 spune:
tineti-mi pumnii,plec la spital![]()
40S+
Ramona J spune:
Lisa, figura esti! Noroc ca te-ai pus pe do not call list.![]()
Nastere usoara si bebelina sanatoasa si cuminte. De cind astept sa scot pompoanele!