America (144)
Raspunsuri - Pagina 19
conchita spune:
l-am gasit, gata! la AP ma refer, era spelluit gresit, de-aia imi dadea cu zecimala. discutia...well, e conflictuala, dar informatiile sunt pretioase. asta e subiectul care m-a initiat pe mine in AP:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=77953&whichpage=1
CamiM spune:
Conchita inteleg ce spui..hmm..uite eu ma mai inspir de aici: http://www.wholesometoddlerfood.com/Toddlers.htm
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
CamiM spune:
Conchita sunt la bucatarie doua subiecte care te-ar putea ajuta: "ce gatim azi pentru pitici" si "americancele gatesc"( asta e cu retete asa mai pentru tot familionul.
Ramona patim si noi cam asa. Am si cronometrat-o odata pe Sofia a stat 45 de minute cu mancarea in gura fara sa inghita..

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
lisa79 spune:
cine a pariat pe mine s-ar putea sa castige(asta daca nu a nascut criss intre timp).cred ca mi s-0a rupt apa ca am vazut la baie lichid din ala...oricum peste 1h merg la doctor pregatita cu bagajul in mana.sper sa nu fie alrma falsa.
va pup si tineti-mi pumnii!
40S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora
blackpanterro spune:
Succes LISA!!!!Nastere usoara!!!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
alintaroma spune:
Haide Lisa 

Inspira, expira, inspira, expira ca de push nu zicem inca nimic ![]()

Take care si sa auzim numai de bine!
pumba spune:
neata!
lisa- bafta multa!

AB- drum bun! sa te gandesti la noi ,cand manci bunataturi frantuzesti![]()
nu stiu cum am facut, dar am prins o raceala, mie groaza sa nu virusez si familionu 

bAly spune:
Lisa, nastere usoooooaaaraaaa!!!!
Eu ziceam de telefon Skype dus in Ro.
A comandat al meu sot totul de pe site de la ei: aparatul plus abonament pt numar si a mai cumparat si un router pt wireless. In felul asta pot folosi Skype sa sun in ro fara ca ai mei sa fie pe computer.
Eu sunt multumita si se aude f bine. Ii pot suna si de pe fix si de pe comp, si si ei pot suna oriunde un USA sau canada plus orice adresa de skype.
Mai multe amanunte despre cum a fost comandat cind imi vine sotul acasa duminica.
Alina, mamica de 2 fetite,
Andreea cea nazdravana si
Laura
ocebine spune:
Lisa....tinem pumnii...asteptam pe Ana Teodora!!! Nastere super rapida si usoara!!!
Eibi drum bun si zbor lin...cu putina intirziere!!!
Am predat proiectul care m-a chinuit 2 saptamini...seful e pe coasta de vest pina vineri asa ca am 2 zile de respirat (bine, ma suna la telefon dar orisicit nu e chiar asa aproape)...partea proasta e ca m-au pocnit cu BlackBerry...m-am tinut tare pina acuma dar n-am ce face. Plec in vacanta in Februarie, au vrut sa fie siguri ca sint reachable si voila!!! Lesa electronica la gitul meu. Am intrebat inocent "E temporar, nu?"...mi-a ris in nas
.
Amami, statiunea de ski este extrem de mica...de fapt nici nu i-as zice statiune...Se cheama www.mtpeter.com/" target="_blank">Mount Peter (pe Hudson Valley). Pentru mine este extrem de comod ca-i aproape (50mile) si nu trebuie sa ramin peste noapte. Este foarte putina lume (doar familii cu copii). Nu-i Franta si nu-i Austria (nici macar Camelback), dar pentru noi ca incepatori ne convine. Facem day trips si ne prinde bine (si la timp si la buget).
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."