*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (198)
Raspunsuri - Pagina 20
cami33 spune:
TUDOR, MIHAI, PATRICK
Neata!
Mersic de cafea, Miha
, deja sunt la a doua
. Ce mai face tizul frumusel?
Ela, multa sanatate blondutzului
. Si Alex a mea a facut rubeola la 11 luni, dar a fost o forma ff usoara. Atunci mi-a zis dr. ca daca boala se face inainte de 1 an, copilul nu capata imunitate
.
Bubu
, multumesc ca mi-ai remarcat "hainuta" noua![]()
La noi e o vreme ingrozitoare, iar stam in casa astazi
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
mihatp spune:
hai ca de azi mi-au inceput cele 5 saptamani de stat acasa cu... mers la serviciu
. ma imbrac si ma duc pana acolo.
si stau acasa numai sapt asta, apoi sapt viitoare ma duc la serviciu, si apoi 3 sapt de stat acasa. si imi mai ramane o sapt din concediul de pe 2008.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
cami
, cred ca cea mai minunata perioada din viata de parinti! ...pana la urmatoarea
povesteste, rade si circula.
voi, cum sunteti? ...frumosi ca nu se poate altfel!
i-am aratat randunoiului cum recunoaste una alta si aseara mi-a copt-o
m-a strigat in baie sa-mi arate ceva. Luca era pe burta in vanita (ii facea baie) si-mi zice: vrei sa vezi ca stie pinguinul?! si ii pune in fata jucaria pinguin (in apa) si zice "Unde-i pinguinul, unde-i pinguinul?". Luca, cum l-a vazut, incepe sa dea cu mana in el... concluzie "vezi cum stie care-i pinguinul!"
nu stiu daca am fost coerenta!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
deci cand vine zoze acasa cu vesti bune, sa-i spuneti ca m-am ocupat de pagina 20
. da?!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihatp i-am aratat randunoiului cum recunoaste una alta si aseara mi-a copt-o ![]() m-a strigat in baie sa-mi arate ceva. Luca era pe burta in vanita (ii facea baie) si-mi zice: vrei sa vezi ca stie pinguinul?! si ii pune in fata jucaria pinguin (in apa) si zice "Unde-i pinguinul, unde-i pinguinul?". Luca, cum l-a vazut, incepe sa dea cu mana in el... concluzie "vezi cum stie care-i pinguinul!" nu stiu daca am fost coerenta! ![]() Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 Viata in 3 + La 2X9 luni Luca creste Miha scade |
Cam asa vad si eu lucrurile

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
claudia99 spune:
La multi ani Naty, cu ceva intarziere dar ieri nu am intrat deloc am fost in petreceri, esti tiza cu sotul meu, ieri a implinit 45 de ani.
mamica de Bogdan Alexandru 11 luni
www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel
mimonix spune:
Neata, ca n-am zis 
Sa va spun ca in fiecare zi baiatul meu arata pomul?
Acu' nu stiu daca stie el ce arata, dar macar m-am convins ca poate sa imite daca vrea , ceea ce e un lucru bun
Si mai nou zice des gugu si bubu si dede
Ce bucurii mai am si eu
Daca-l las in tarc arunca cu jucarii, daca-i iau ceva din mana cu forta plange...si cand il apuca chiuie tare de-ti sparge timpanele
Nu mai am nicio problema cu el, mai ales ca aseara am mancat crenvursti si am baut vin
Alta viata, titan ice 
Zozeun gand bun 
CristinaG un gand bun 
Adriuta am vizionat clipurile trimise de tine aseara si Teo a concluzionat ca la Cola nu trebuie sa renuntam pentru ca e buna la viermisori
A renuntat la banane
din ciclul unde dai si unde crapa
Cat priveste isteria generala cu produsele bio , eu sunt de parere ca nimic nu-i bio decat daca mai avem bunici pe la tara...la tara in Romania nu in alta parte...si cum cu o floare nu se face primavara, n-avem decat sa credem in vorba aia cu "ce ti-e scris, in frunte ti-e pus"....cu tot riscul de a-mi lua castane eu va spun ca poti manca iaurt bio toata viata si sa-ti cada un ghiveci in cap in fata blocului sa nu te vezi
Stresul pe care eu cred ca mi l-ar cauza cititul tuturor etichetelor cu biblia alimentara in mana mi se pare mult mai daunator decat 2 Euri prapadite ingerate fara sa stiu ...Cu toate astea sunt adepta regimului vegetarian din convingere si cred ca asta e urmatorul pas mare pe care il voi face
Miha vacanta placuta!
Cami buna dimineata ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
cami33 spune:
Mimo, sunt de acord cu tine 100%
Fac tot posibilul sa-mi tin copiii departe de cele mai "rele" alimente, dar nu pot sa interzic absolut tot si chiar nu ma vad ducandu-ma la cumparaturi cu lista E-urilor in mana
.
Cred ca mamicile care mai au un copil mai mare stiu ca e tare greu sa-i cotrolezi alimentatia odata intrat in colectivitate. Tentatiile sunt foarte mari si oricat l-ai instrui acasa tot isi va dori ce vede la colegul de gradi/scoala.
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
luny spune:
neatza!
Naty, nu-i nicio problema, ca imediat am plecat si eu la ai mei, tot pe fuga eram
..e mai bine vad, i-am dat doar cu fenistil si pana acum nu s-a scarpinat..nu a vrut sirop d-ala deloc!![]()
Adriuta, interesant clipul despre banane..tot auzisem despre asta..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
blankar spune:
neata si de la noi!
stiti care e mai nou simbolul muncii?
inghetata si porumbelul;cine nu linge ,zboara!
http://community.webshots.com/user/blanka75
Blanka,mami de Eric si
6+cu Ana????