Campina la apel - si de pretutindeni! (3)
Raspunsuri - Pagina 9
misha71 spune:
Aha! Te-am prins madame 007! De Suhoi nu stiai da' de Su-27 repede scrisesi
Las' sa vezi si tu cum e ca io traiesc periculos aproape zilnic ![]()
Andru pai io cind ti-am zis ca aduc cimentul, numa' sa gasesti tu locul pentru statuie, nu m-ai crezut ![]()
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
devoska spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui misha71 Aha! Te-am prins madame 007! De Suhoi nu stiai da' de Su-27 repede scrisesi Andru pai io cind ti-am zis ca aduc cimentul, numa' sa gasesti tu locul pentru statuie, nu m-ai crezut **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
Pai tu ai vrut sa fii Mrs Smith, eu nu
. Si prefer sa fiu in namila aia mare, nu sub ea. Namila era alba si nu avea nici un indicativ pe ea - toata lumea zice ca nu se poate
. Dar era alba-alba si nu scria nimic, nici pe aripi, nici pe burta. Mishule, da ia zi mama, esti pilot? Daca da, nu vii sa ma duci si pe mine pana la mama. Promit ca platesc benzina
Si da unde sa stiu io ca Su vine de la Sukhoi. Daca ma intrebai de berkeliu stiam
.
misha71 spune:

LA MULTI ANI ANDRULE!!!!
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cine ti-e drag

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
(LadyJ)
misha71 spune:
Ce ai fata? Cum sa fiu io chilot? Sint suficient de tare cu capu'n nori sa mai fiu si d'ala
Am vesti bune de prietena ta. Sint pe aproape. E cunoscuta si ea si familia si se incearca sa se ia legatura cu ea zilele astea. 

(LadyJ)
devoska spune:
| citat din mesajul lui misha71 Ce ai fata? Cum sa fiu io chilot? Sint suficient de tare cu capu'n nori sa mai fiu si d'ala Am vesti bune de prietena ta. Sint pe aproape. E cunoscuta si ea si familia si se incearca sa se ia legatura cu ea zilele astea. ![]() ![]() ![]() **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
M-am lamurit! Nu esti pilot. Imi gasisi prietena rapid. SRI?
Multi pupici si multam frumos!

andruskandu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kokiy
cum adica fata sa-mi para rau ************************************** Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar ![]() Bazar pentru Sonia si Andrei ![]() Si ingerii au nevoie de ajutor ! ![]() ************************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
E doar o expresie folosita in casa...fara noima.

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
kokiy spune:
pistruiat-o ... ce mai faci? tot singurica ...trebuia sa ma gandesc cu Misha sa-ti facem cadou un d'ala mic ...de la subectu' lui KULTA ![]()
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
pai vad ca deja sint mai multe doritoare
Daca luam en-gros primim reducere? ![]()
(LadyJ)
kokiy spune:
| citat din mesajul lui misha71 pai vad ca deja sint mai multe doritoare **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
io zic sa luam unu' pe care sa-l folosim prin rotatie

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar

Bazar pentru Sonia si Andrei

Si ingerii au nevoie de ajutor !

Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)