Campina la apel - si de pretutindeni! (3)
Raspunsuri - Pagina 6
andruskandu spune:

M-am intors!
Si-aicea ninge ca-n povesti...
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devoska Asa, mai da si tu pe la campina! ![]() |
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
misha71 spune:
Dati-mi mai si mie putina zapada, va rooooog!!!!!! 
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
devoska spune:
Daca trimiti un MIG si promiti ca nu-l vad astia pe radare... iti dau eu zapada! Stii cum e aici, ca in povesti. Poate descarc niste poze maine dimineata. 
misha71 spune:
Iti dau io MIGu', da-mi tu Suhoiul si macar niste poze cu zapada ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
(LadyJ)
devoska spune:
Mishule nu stiu ce e ala Suhoi. Da zapada daca vrei, uite si ia de aici, cum ti-am promis!
http://good-times.webshots.com/photo/2970354850104161054STdoxN
andruskandu spune:
Vreau si io zapada!!! Unde-s nametii din copilarie, de o juma' de metru? Andrei nu stie ce-s aia... si nu cred ca va sti curand, cu incalzirea globala
.
(Vrajitorul din Oz)
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
Andreea
lui
misha71 spune:
Devo tu ai facut pozele alea cu zoom-ul sau dadeai cu bulgari de zapada??? Asa de mari sint fulgii?? 
Andru, aici unde stau acum erau niste ierni foarte grele. E cimp si singurul obstacol e zona unde stau, asa ca zapada ajungea si la 3m, ramineam fara apa si lumina cite 2 saptamini, aduceau piine si conserve cu elicopterul, daca voiai sa iesi din casa trebuia sa faci tunel prin zapada, iar iarna tinea din noiembrie pina in martie-aprilie. Toate astea sint reale si acum cind vad ca de citiva ani vad zapada cite 2-3 zile nu-mi vine sa cred. Totusi incalzirea asta globala pare ca e reala.
(LadyJ)
devoska spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui misha71 Devo tu ai facut pozele alea cu zoom-ul sau dadeai cu bulgari de zapada??? Asa de mari sint fulgii?? ![]() Andru, aici unde stau acum erau niste ierni foarte grele. E cimp si singurul obstacol e zona unde stau, asa ca zapada ajungea si la 3m, ramineam fara apa si lumina cite 2 saptamini, aduceau piine si conserve cu elicopterul, daca voiai sa iesi din casa trebuia sa faci tunel prin zapada, iar iarna tinea din noiembrie pina in martie-aprilie. Toate astea sint reale si acum cind vad ca de citiva ani vad zapada cite 2-3 zile nu-mi vine sa cred. Totusi incalzirea asta globala pare ca e reala. **************************************************************** In fiecare zi alaturi de Emma! www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!! www.dropshots.com/popescu71#albums/verde" target="_blank">Curiosilor excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)![]() |
Asa de mari sunt fulgii
Mishule, unde Sfantului stai tu? Daca poti sa zici, binenteles? Sa inteleg ca lucrezi tot in armata?