FIV Austria(14)-Germania(13)-Spania-UE(6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Fireyes ...iubita...poate ai dreptate...primavara sint nascuta si cred ca ma apuca disperarea vazind cum trec anii si nici un bebe...la belgieni merg acum pe 17...ar fii trebuit sa fiu mai optimista...dar....tu ce planuri mai ai de viitor,,,ramii fidela clinicii???

Numai bine tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbeld spune:

Multumesc fetele de raspus ,o sa luam in considerare sfaturile si poate ne indreptam atentia spre ungaria,uf ce decizie grea
Va urez o zi buna,eu am de recuperat discutiile purtate pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Da, Lilisor, tot la aceeasi clinica. tind sa cred ca problema nu e la ei, din pacate. le mai dau o sansa in aprilie si dupa om mai vedea...
Deci acum pe 17 te intalnesti cu dr Platteau? te astept cu noutati si sperante pana la cer

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sahel spune:

multumesc tuturor pentru raspunsuri si incurajari! am programare la wunschbaby pe 16 martie! o sa treaca foarte greu timpul pana atunci ...
va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

kitta ,fireyes
stiu ca tsh trebuie sa fie in jur de unu , asta am stabilit si pentru asta iau eutyrox de la inceputul lunii decembrie iar in ianuarie am marit un pic doza.
Kitta , eu incercam sa-ti explic ca anticorpii astia sunt legati un pic intre ei si odata ce ii ai pe unii ai sanse sa ai si altii.
Intrebarea mea a fost influenteaza anticorpii fosfolipidici calitatea ovocitelor?
Daca imi aduc bine aminte asa scriai intr-un mail anterior!
cristal
multa bafta draga mea si te asteptam cu cele mai bune vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Lucknu despre calitatea ovocitelor am scris ci despre divizarea lor. Asa mi-au zis pe scurt cei de la Wunsch fara prea multe explicatii, dar cred mai degraba ca s-au referit la problema cu cardiolipinii fiindca pentru astia mi-au dat aspirina...
Cristal ebine, are o gramada de oua, 5 mari 10 medii si inca vreo 10 si mai mici. Deh, ca la alimentara, de toate calitatile, cal. I, cal II acuma cred ca depinde, astia au luat-o dupa normele europeneo sun mai tarziu si va mai scriu daca am noutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

kitta
ai dreptate draga mea, ziceai de divizarea ovocitelor !!!
Offff , nu mai inteleg nimic anticorpi antifosfolipidici , anticorpi cardiolipinici !!!!
Daca ma poate lumina cineva ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Cristalare joi punctia. Productia la hectar i-a mai crescut cam la 10 ovocite. Asa ca sa ii tinem pumnii si sa ii facem galerie.Luckuite aici niste info: Cred ca medicii nostri nu prea se pricep la diagnosticarea acestui sindrom... in orice caz la niciuna din clinici nu se fac TOATE analizele specifice SAFL: la Fundeni se fac O PARTE din analize (lupus anticoagulant, proteina S, APTT, si inca vreo cateva), la Cantacuzino se poate face antibeta2glicoproteina, la cateva laboratoare (cum ar fi CDT Victor Babes) poti face anticorpii antifosfolipidici, la Geneticlab poti face FACTOR V LEIDEN si Factor II PROTOTROMBINA.

Analize: anticorpi anticardiolipinici, anticorpi anti beta 2 glicoproteina, anticoagulant lupic, proteina C, proteina S, antitrombina III, factorul V (Leiden), coagulograma completa (PT, AP, INR, APTT, fibrinogen) + factorul II si factorul V (la Genetic Lab).
Asta e, ne-am bagat in hora jucam!
Eu am scris romanul vietii mele din ultimii 4-5 ani la clinica din Innsbruck si i-am avertizat ca atererizeaza strabunica (ca tot nu sunt prea departe!) pe la sfarsitul lunii martie. Astept provincia, cum se zicea pe vremuri, sa imi raspunda. Maine mai bag niste hormonale de zici ca parca le-as face gratis, ca imi veni CM la 21 zie, nu stiu ce se grabi asa, iar la inceputul lui martie mai repet si eu toata pleiada de analize de o enumerai mai sus.
Fireyesdaca il conving pe sot poate mergem impreuna in aprilie. Eu asa as vrea, dar el tocmai si-a schimbat serviciul si e cu un mare morcov mai ales cu criza asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Sunt si eu cu pumnii stransi pentru Cristal. Vad ca sta foarte bine. .
Liliana, astenia de primavara e de vina. Urmatoarea primavara te prinde cu puiutii.

Si ca sa va fac pofta, va zic ca incep sa-mi simt puiutii. Sunt topita dupa ei. Celui din stanga nu-i plac managaierile iar cel din partea dreapta am observat ca-i plac. Maine ma duc la eco sa vad cu cine ma joc.

16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Kitta, ar fi super sa bantuim impreuna, ca altfel abia reusesc sa evadez intr-un magazin... si simt nevoia asa, sa mai schimb ceva, ca poate s-or mai schimba si sansele
Mda, stresanta treaba cu serviciul, iar perioada promite un stres absolut. Multa bafta, desi la cum te intuiesc pe tine, cred ca si sotul e stapan pe orice situatie, chit ca asta nu face viata mai usoara...

Cristal, excelent! plus ca e primul tau FIV real

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput