FIV Austria(14)-Germania(13)-Spania-UE(6)
Raspunsuri - Pagina 18
luck spune:
kitta
eu anul trecut am avut tsh 2.5,anul asta 3,4,5 la trei analize diferite.Cand am avut 5 m-am hotarat sa iau eutyrox stiind tot de la voi "fetele austriece" ca este ideal ca tsh sa fie in jur de 1.Dupa ultimul rezultat de 5 la tsh m-am hotarat sa fac anticorpii tiroidieni (nu sunt din Bucuresti) si mi-au iesit pozitivi , cu o valoare nu foarte mare dar totusi pozitivi.Tot citind de acesti anticorpi am inteles ca organismele care au un fel de anticorpi sunt predispuse ca sa zic asa , sau mai bine zis sunt sanse mari sa existe si alt fel de anticorpi cum ar fi cei fosfolipidici sau spermatici.Cei spermatici nu ma intereseaza ca oricum fac Icsi iar cei fosfolipidici se pare ca se pot rezolva asa cum zici tu cu 1 aspirina pe zi.Dar trebuie se fac analizele mai intai.
Spune-mi te rog austriecii sunt de parere ca dauneaza calitatii ovocitelor?Pentru ca eu din ce am citit am dedus ca sunt nasoli dupa obtinerea sarcinii generand un risc de avort spontan.
BAFTA TUTUROR FETELOR IN FOCURI !!!
KITTA spune:
sAHELmai asteapta putin. Sigur o sa iti raspunda, dar ei (ele) mai si pleaca pe la diverse seminarii, congrese din doemniu, etc. Anna este un fel de PR acolo asa ca sigur nu dau cu piciorul la noi clienti.
Lucknu stiu daca la ovocite sau dupa nu le face bine un TSH marit, dar stiu sigur ca ei nu incep pana nu te reglezi. Si Cristala patit la fel. I s-a dat eutirox, dar te sfatuiesc sa nu iei asa de capul tau. Se ia destul de mult timp pana scade si trebuie tinute sub control efectele secundare. Tu cate luni ai luat? Trebuie sa iti mai verifici TSH intre timp. Cam atata stiu eu. Ne mai spune si Cristalpe tema asta daca are net in camera ca doar e de **** hotelul ![]()
fireyes spune:
Cristal, bafta, bafta, bafta, bafta, bafta!!!! de 5 ori, ca e cu noroc![]()
Si mai avem o austriaca in incercari, ii tin pumnii si ei, sa intre pe statistica cu prima incercare reusita
Persoana aia de bine care a emis "noxele" alea pe bune daca ar trebui bagata in seama. la ineptii de genul asta, mai bine dam cu ignor, ca Dzeu nu ne alege dupa conturile din banca. bine, nu imi e clar inca ce criteriu se foloseste, dar... garantat nu e legat de cat esti de barosan![]()
Elena, cel putin un baietel...
... Moni, muuuult suspans pt carucioare
Luca, incep si eu sa cred chestia asta cu "number's game", ca si asa am senzatia ca sunt in cazino... si nu prea sunt norocoasa la astea
F interesanta insa faza cu FSH (desi la mine nu s-a probat pana acum), ca si dupa primul fiv s-a mentinut sub 8, dar tot catastrofal a fost... pe mine, ideea asta de a ma incadra intr-o statistica, ma scoate din minti (pe langa faptul ca eu ies din grafic...), dar parca prea suna a "barbut", adica parca nu ar fi sansa mea, si pur si simplu daca sunt a X incercare din nu stiu ce punct de vedere.
Ice, problema cu DHEA e f controversata, iar daca tot poti sa iti verifici nivelul natural din sange, ma gandesc ca ti l-ar recomanda medicii daca chiar e nevoie. sau asa ma gandesc eu ca ar trebui sa se intample...
Luck, TSH chiar influenteaza si preconceptia, nu apar probleme doar dupa ce obtii sarcina. iar in FIV e si mai stricta procedura. s-a mai discutat in trecut pe tema asta, eu chiar am luat-o ca atare si nu imi mai bat capul cu asta. de tiroida autoimuna insa nu stiu atat de multe, insa stiu sigur ca nu e de joaca...
still counting: 1,2,...
porumbeld spune:
Buna ziua fetelor
am 29 de ani si sotul meu 47 ,am facut un FIV ICSI in Bucuresti la o clinica particulara,am avut 15 ovocite dupa tratamentul cu Gonal f ,au resit sa supravietuiasca doar 4 embrioni ,2 au fost transferati si 2 au fost pusi la frig,nu am avut noroc din prima asa ca luna trecut am inceput procedurile pt transferul nr 2 ,embrionii nu au rezistat ,suntem cam dezamagiti si am vrea sa facem un FIV in Italia unde avem un prieten care face cate 10 transferuri pe zi din care 8 sunt reusite,am aflat despre legea lor care interzice fecundarea mai multor embrioni ,am inteles ca sunt permisi doar trei.
Nu stim ca sa facem,am citi pe aici ca sunt foarte multe reusite si in Austria si in Ungaria ,dar in acelasi timp ma gandesc ca in Italia au aceasta lege care ii obliga sa detina reusite cu 3 embrini trebuie sa fie si foarte buni doctorii.
A mai facut cineva in Italia ?Doctorul de acolo a ramas surprins cand a vazut cate ovocite am avut si ce putini embrioni au fost salvati,a zis ca problema noastra nu este majora si ca se putea mai bine.
Astept sa ma sfatuiti si inca o data daca cineva a facut in Italia ,este bine de stiut
Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ajute pe toti
Beatriz spune:
Sahel - Bine ai venit! si mie cei de la Wunschbaby mi-au raspuns repede de obicei (in jur de 24 ore), o singura data au intarziat cu raspunsul mai multe zile; le-am retrimis acelasi mesaj si mi-au raspuns rapid. E posibil foarte rar sa sara cate un mesaj. sa ne tii si pe noi la curent, eu tot acolo voi merge.
Porumbeld - Bine ai venit! In Italia cred ca a facut LilianaFi; daca vrei sa studiezi mai multe despre:
FIV in AT - gasesti la acest subiect, in capitolele anterioare
FIV in HU - gasesti subiect dedicat FIV in Ungaria, are si acela multe capitole
FIV in IT - poti sa studiezi un forum italian cercounbimbo
Iti doresc sa te poarte norocul catre tara norocoasa la FIV pt tine!
Luca - dar ne-ai dat ceva de studiu. Iti multumim! Avem ocazia sa ne mai exersam si franceza ![]()
Fireyes - si mie mi-a facut Elenada 
Asteptam cu drag culorile carucioarelor la semnatura Elenadei si a lui Moniland
toate fetele
lilianaFi spune:
Seara buna fete dragi!!!

Porumbeld
...sfatul meu e sa faci fiv in oricare tara vrei dar nu in Italia...legea 40...!!!!!....ca sa intelegi mai bine ce vreau sa spun :eu la al doilea fiv(ambele facute in italia pt comoditatea sotului meu!!!!) am avut 19 ovocite,au ales 3(pt ca mai multe nu se poate) cele mai prezentabile si le-au fecundat...si celelalte le-au aruncat ca de'...legea nu permite congelarea embrionilor...aaaaaa...sa nu te gindesti ca sint mai buni doctorii...ca daca erau asa buni italiencele nu plecau prin alte tari dupa tentative nereusite acasa,mai ales ca in italia daca faci la stat e gratis tot ...si daca faci la particular oricum ai medicamentele gratis(si tot e ceva...sa nu mai zic de comoditate!!!!)...deci sfatul meu e sa te orientezi spre alte tari!!!Numai bine!!!
Voi ce mai faceti fetelor?..eu in asteptarea primei vizite...pe aici a tot plouat in ultimele zile si m-a cam cuprins melancolia...sa nu zic depresia
................................
tuturor....si numai bine....
Beatriz spune:
Liliana - nu e voie depresie! ce e aia? Eu as fi in culmea fericirii inainte cu o saptamana de intalnirea cu Dl. Platou 
lilianaFi spune:
Beatriz
...
...ai dreptate...am incredere in dr.Platteau...ca de aceea l-am ales...dar sint si realista si-mi cunosc sansele...putine!!! si de aici "melancolia"...apoi ..ploaia rece de iarna...sa te intreb pe italiana ca suna mai frumos:tu che fai di bello???? ![]()
Pisix..tu ce mai faci???...eu pe 7 prima zi a CM,...pe 28 as fii z.21 as putea incepe inhibarea daca ar fii adapt cazului meu protocolul lung si nu numai...tu cum stai d.a.p.d.v.??? 
tuturor!!!!
fireyes spune:
Lilisor, eu bag de seama ca te bantuie o astenbie de primavara... precoce, ca intotdeauna...
In aprilie te duci la belgieni? nu de alta, dar sa stiu ca ai gandurile ocupate de asta...
still counting: 1,2,...