Pisica mea nu mananca
Raspunsuri - Pagina 2
mihaeladm spune:
A fost deparazitata?
Oricum cand pisica are o problema, cam asta e primul semn ca bea doar apa si nu mananca.
Ce a zis vetul de ea?
Apropos de iarba, exista si crantzanele Freskies cu iarba. Le gasesti la orice magazin cu mancare pt pisici.
Ramonika spune:
sa nu fi inghitit ceva... daca nu iese afara...
mai bine du-o la dr. sa te linistesti. poate ii face o radiografie.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Deianira spune:
Am rezolvat-o :-))
Scuze ca n-am mai intrat, dar am o gramada de chestii pe cap.
Era un pic constipata asa ca ii dam ceva picaturi pe baza de plante (cu muuuuuuuuuuuuuult chin) si niste pastilute (la fel de greu ).
Va multumesc la toate .
Deianira spune:
Bad news !
In prima zi cu pastilute a facut un... kaki mic mic mic si de atunci nimic . Azi mergem iar la vet. Totul e ok cu ea, mananca, se joaca, dar lipsa mare... deloc .
Ufff, sunt asa trista din cauza asta :-((.
Deianira spune:
Am revenit, in caz ca ma mai baga cineva in seama in odiseea mea cu matza-la-dieta .
Azi noapteazi dimineata am stat pana la 6 sa ma rog de ea sa faca... ceva . La 6 am adormit si la 8 m-am trezit in zgomot de acoperire asa ca si vecinii mei probabil au aflat ca "S-a kkt matzu'!!!" de fericiti ce eram . Evident ca dupa a avut un chef de joaca incredibil si ne-am alegat si ne-am iubit .
The end (sper!).
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deianira Am revenit, in caz ca ma mai baga cineva in seama in odiseea mea cu matza-la-dieta . Azi noapteazi dimineata am stat pana la 6 sa ma rog de ea sa faca... ceva . La 6 am adormit si la 8 m-am trezit in zgomot de acoperire asa ca si vecinii mei probabil au aflat ca "S-a kkt matzu'!!!" de fericiti ce eram . Evident ca dupa a avut un chef de joaca incredibil si ne-am alegat si ne-am iubit . The end (sper!). Good things happen to good people. |
"matza la dieta"?
matzu si stapina
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
Ancuta-Maria spune:
Mai... atata timp cat animalu' paros e jucaus, vioi, etc... nu il mai imbiati cu mancare. Pur si au momente cand nu au ele chef de mancare. Si pisoii si catelul meu au momente din astea... Le mai dau ce le place cand chiar se intinde gluma... la pisici ficat de pui si la caine un gratarel, ceva . Atata timp cat nu "bolesc", cat nasucul e rece si umed, e ok. Nici noi nu avem tot timpul pofta de mancare.
anyella spune:
Citat: |
The end (sper!). Good things happen to good people. |
...,incearca sa lasi mitza sa faca miscare,de aceea se constipa.Un pic de smintina,din joi in paste nu strica.
Tashi
Deianira spune:
Face si miscare, ne jucam, si scunsa stie , ne fugarim, ne iubim .
Primeste si smantanica, laptele nu ii place, dar preferata ei e porcaria aia de branza topita . I-a prins o data gustul cand a fost mica si moare dupa ea, special pentru ea cumparam si deja cand vede cutia se pune si asteapta .