Pisica mea nu mananca

Pisica mea nu mananca | Autor: Deianira

Link direct la acest mesaj

Pisica mea e la dieta... dau eu cu presupusul .
Nu stiu ce e cu ea, dar de doua zile gasim mancarea neatinsa (sau poate gusta ceva din mancarea uscata, dar foarte putin), in schimb apa tot bea. Ca sa nu mai zic ca de obicei daca gatim pui vine si se gudura si miauna pana isi ia portia. Azi... nimic.

Am incercat sa am o discutie serioasa cu ea, dar ea nimic .

Noi stam la bloc si nu iese decat pe casa scarii, se plimba un pic si se freaca pe jos si vine acasa. Nu iese din scara, nu mananca de la altii (e super speriata de bombe si salbatica de felul ei, cum aude zgomot, cum vine in casa). Ce sa-i fac? Ma sperie.

Chef de joaca are, arata bine, toarce, e tot asa iubitoare cu noi dar nu mananca . Sper sa nu ia exemplul meu (sunt la dieta) :-)).

Ce ma fac cu matza mea iubita?

Good things happen to good people.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Virsta,sex....Nu cumva e in calduri? Boticul e umed,ochisorii cum arata?

Era un subiect al Mishei pe la sectiunea aceasta cu pareri despre un prim'ajutor.

Edit:e nitel mai jos[clinica necuvintatoarelor].

Tashi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Uff ca am uitat de varsta si sex :-))

Implineste 8 anisori anul asta si e fetita cu fundita. De aratat -arata perfect, se si comporta normal, e jucausa, toarce, vorbeste , da' nu vrea sa mance si pace .

In calduri nu e ca a fost sterilizata cand era domnisoara si de atunci nu avem probleme din astea .

O mai apuca nemancatul vara pe domnisoara dar inca nu au dat caldurile alea. Nu stiu ce sa-i fac. Intru sa citesc si la clinica.

Multumesc frumos .

Mergi la inceput

Scriu si eu in speranta ca poate ma baga cineva in seama .

Am dus-o la vet si vetul era plecat la o urgenta asa ca i-am cumparat o punguta de crantzanele de pisicute cu extra vitamine si i-am dat acasa. A mancat cateva, nu multe, dar important e ca a mancat.

Si inca ceva, sa sariti sa ma trageti de urechi daca am facut o prostie - mama i-a pus in loc de apa, ceai de plante pentru dureri de stomacel . A si lipait un pic la el. Daca nu isi mai revine un pic cu mancatul dimineata la prima ora ma prezint cu ea din nou la vet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Deia, iute subiectul despre care spunea Anyella

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131061

gasesti multe sfaturi acolo
pisicuta si stapina

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi / Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Deia, e ciudat ... ca pare vioaie si fara niciun alt fel de probleme evidente ... chiar nu pot sa-mi dau seama de la ce poate sa fie! Cred ca tot la vet o solutionezi. Chiar sunt curioasa care-i verdictul!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyella spune:

Lor li se mai intimpla sa nu pape,atunci cind nu pot elimina ghemotoacele de par inghitite de la lins.De aia e bine sa o mai scoti afara,sa mai pasca si ea un pic de iarba .Desi,acum...nu prea are de unde.Iarba le ajuta la digestie si la eliminarea ghemotoacelor.E bun si griul incoltit.

Exista si in pet-uri iarba pentru ele.

P.S.: stai linistita ceiutul nu are ce sa ii faca rau.Ciocolata e otrava curata pentru ele!

Tashi

Mergi la inceput

Si-a mai revenit un picutz, iu huu! :-))
Am desfacut o conserva de ton acum vreo ora si ceva si i-am dat si ei. A mancat, deci asta e de bine, ca m-a speriat cand a refuzat ieri carnita de pui.

Azi parea totusi cam lesinata fata de ieri, de aia am si dus-o la vet. Acum e cuminte si doarme ca un ingeras . O sa urmaresc dimineata ce invarte si daca nu ii ok o iau iar pe sus si la doctor cu ea. Daca nu o sa pot sa o iau sa o duc, iar o sa fie semn bun, ca asta e salbatica din calea afara, ma simte, si se lasa cu lupte crancene cand e de mers la doctor, eu fiind de obicei victima insangerata .

Anyella, iarba are, Mum ii pune tot timpul in ghiveciul ei ca sa aiba sa pasca linistita .

Ce am mai observat... nu a facut lipsa mare . O fi constipata? Daca da, ce sa ii fac? Mum a incercat azi un masaj la burtica ei dar nu prea a avut rabdarea necesara .

Revin pe parcurs cu noutati din epopeea noastra .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Daca nu a avut scaun nu e bine deloc. De cat timp?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_e spune:

mmm... din experienta cu o gramada de felini care mi-au trecut prin casa, trebuie totusi dusa la vet. daca nu descopera ceva evident, ar fi bine sa ii faca niste analize de singe, daca se poate asa ceva la cabinet.

cu treaba mare: 1. daca nu maninca prea bine, poate ca nici nu are ce face. 2 daca totusi e constipata, supozitoare de bebelusi [taiate "pe masura ] ar trebui sa ajute. au glicerina, nu are ce sa fie toxic pentru pisici, am pus la pisoi mici de tot si a ajutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Uff saracuta :(

Si-a mai revenit? A facut treaba mare?

Incearca sa-i dai crantzanele din alea pt pisi facute pt eliminarea ghemotoacelor de par.

A mai avut perioade din astea inainte?

Al meu habar n-am daca paste ca in casa n-am iarba (am incercat cand era mic da n-a vrut, dar stam la casa si iese afara). Si el mananca numai cranzanele. Ii luam cu sacul de 10 kg . N-a mancat niciodata mancare de-a noastra

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput