anka, eu sunt contra mers la urgenta....dar tu fa cum simti.Din experienta iti spun ca am trecut cu Stefan prin febra de 40+
Eu mereu imi zic (pentru a ma calma eu pe mine) ca febra luata rectal nu-i chiar exacta, cica se mai scade 5 liniute, deci daca este rectal 39, normal...ea este de 38,5
Acu nu stiu cat este adevarat, dar moral pe mine ma ajuta. In plus...la urgenta ce poate sa-ti faca?
Mie imi este frica sa nu dau peste vreun medic cu pitici si sa ma interneze cu copilul sanatos
. Asa ca dupa mintea mea, stai acasa si supravegheaza situatia cu comprese, otet, cartofi pe burta, lichide, si trimite sotul la o farmacie de garda sa-ti ia novocalmin si nurofen. Eu pentru linistea mea i-as da la 4 ore cate un antitermic alternativ ca sa dorm linistita ![]()
xena daca zici ca mesajul era pentru cine "se simte" nu stiu cum, e clar ca nu era pentru mine asa ca io nu-mi mai bat capul.
Si apropo de integrare, io nu ma simt integrata, dar nici nu ma stresez pentru asta, de regula sunt o fire cam neintegrata asa ca ata ete ![]()
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam