Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (106)
Raspunsuri - Pagina 20
RaisaFudulu spune:
Kitty esti de belea...au inceput pedepsele...nasol
Stefania...cum e cu eczema asta la frig si aer uscat...ca si noi o patin si eu am crezut ca e alergie...problema e ca nu imi dau seama de la ce face..dar ii apr 6 6 chestii rosii in diverse locuri..cateodata foarte aproape una de alta....in ult vreme am asociat cu iesitu afara si am zis ca a musct-o ceva si a facut alergie...dar nu mai stiu nici eu..iar sange nu ii iau ca dr a zis ca nu e cazul momentan si dc a zis asa de ce sa o intap....
Raisa
Diana
mama de a"Aii" RAISA-MARIA
biky spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kitty Asaaaa, acum sa scoatem la interval denaturateleee, ca sa nu mai fie vorba ca noi aplaudam greselileee: Biky, fuga mars 2 ture de ranch, nu-i voie cu pungi la copil in cap! .................. |
mah, Kitty din Seychelles (a se intelege ca in aceasta tara traiesc oameni cu Schele pe creier)
....io am zis ca ii bag punga pe ea nu in cap....deci marsuieste mata in jurul ranch-iului meu ca io nu poci fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
roxanici spune:
la cererea telespectatorilor sau "daca doriti sa revedeti"
io is putin aeriana azi, v-am citit dar nu ma simt in stare sa "va dau replica".... mai vroiam sa zic doar ca e o chestie pe animal planet.... un fel de spot....cu niste cai f pletosi si extraordinari de frumosi, in niste ape inghetate...si cu o muzica de chopin in fundal....ma unge la inima filmuletul ala, il stiti?!
elyanne spune:
Ooo... dar Elena le face demonstratia cu olita ... ea nu mai vrea la olita decat noaptea, in rest pe wc, fara reductor
... dar s-a sacrificat, iar cand baietii erau pe oala si comentau, si-a adus si ea olita, s-a asezat in fata lor, a facut pipi si apoi le-a aratat in oala: uite, eu am facut pipi, acum trebuie sa faceti si voi
Si le-a mai si explicat, ca: kk e prieten cu pipi si vin impreuna
Ne uitam ca prostii la ea si nu stiam cum sa ne radem si sa nu ne vada
Era foarte seriosa... uite cine imi educa baietii... si io care-mi faceam probleme...
Sefania condoleante.
Eu pastesc asa de la capsuni, cand mananc 1-2 kg odata... ma ustura limba si se umfla... eram gravida cu elena, mancasem toate capsunile cumparate... ce daca imi luasem mai multe, sa fie... am mancat tot... si pe urma ma plangeam la soata ca sunt stropite cu ceva, uite ce limba am... dupa atatea casuni normal ca o pateam, si mi se parea si gustul schimbat, dar numai la final ![]()
Roxano dar nici nu-i place pisicii 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
adelyna spune:
Aveti o viteza la scris ceva de speriat.
Ce citesc aici copii care spun poezii,conjuga verbe,fac puzzle,stiu alfabetul si mai cate...genii taica ,genii 
Credeti ca are rost sa-i mai debusolam cu primii ani de scoala?eu zic ca tre' sa intre direct la colegiu.
Noi avem de invatat si recuperat multe.stiti genul ala de cantece "un elefant se legana..",au si aici zecile lor de cantece pe care le stiu din tata in fiu dar noi suntem absenti,asa ca trebuie pus osul la treaba.
adelina si piticii
Vacanta 2009
radcarmen spune:
Scrieti fetelor de nu mai pot tine pasul cu voi![]()
Crina, ai intuit exact mesajul lui Vlad. Imi arata ca a facut "buba" la cap.![]()
Roxana, e super reclama aia cu caii salbatici. De mult timp o urmaresc. Si mie imi plac caii tare mult, am si calariit caii de la tara de la bunicu' in copilarie
.
Plastelina nu ma indur inca sa ii iau, i-am luat numai carioci cu apa ca alea stiu ca nu au urmari catastrofale
.
Cat despre guma, sigur nu pateste nimic ca si eu eram recordmana la inghitit gume
.
Noapte buna!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
Kitty spune:
Ati crezut ca ati scapat, nuuu? ![]()
Deci duamnaaaa Biky, breeeee .... se zashii (cu a de la paine) siechieli nu schele pie crieierii breee, ai chief die galsheavaaa? 
AAA si uite, uitasem inca doua denaturate:
Roxi - o portie de praji buuun pt tot bazaitorul - ca pui cupilu sluga la animal.
Ela in pat la la ora 8! Cu copilul in acelasi pat daca esti AP sau separat daca esti din cele mai spartane.
Am zis! Sa se consemneze! Sa vad aplauze dinspre zonele mai de elita! Auuuud?
PS Cine scrie sub numele lui Roxi?
Oricum cineva romantiiiic, auzi colooo cai, muzicaaa, unge la inimaaaaa....
(
Credeai ca nu ti-o platesc ....din toamna cu pozele ...frumoooooooooossss)
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
carmenefr spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kitty Ati crezut ca ati scapat, nuuu? Deci duamnaaaa Biky, breeeee .... se zashii (cu a de la paine) siechieli nu schele pie crieierii breee, ai chief die galsheavaaa? ![]() AAA si uite, uitasem inca doua denaturate: Roxi - o portie de praji buuun pt tot bazaitorul - ca pui cupilu sluga la animal. Ela in pat la la ora 8! Cu copilul in acelasi pat daca esti AP sau separat daca esti din cele mai spartane. Am zis! Sa se consemneze! Sa vad aplauze dinspre zonele mai de elita! Auuuud? PS Cine scrie sub numele lui Roxi? ( Credeai ca nu ti-o platesc ....din toamna cu pozele ...frumoooooooooossss) |
Tareeee

Ma duc sa vad poze cu piticii
madybulancea spune:
Duamna kitty cred ca astazi aveti reactii adverse la cura de slabit...nu-i a bine...ce ai papat azi????fructe....nu iti priesc...
pupici,oricum nu sunteti normale!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
Kitty spune:
Acum si serios, ca-mi stric de tot firma.
Elyanne, rar te-am perceput asa cu nervi, pai de ce? Nu e un capat de tara cu olita - mai ales ca ii educa Elena
, draga de ea - sora responsabila. Cred ca te-ai saturat de mucix3
... Sanatate!
Stefaniya - asa si eu - cand ma supar si ma stresez bag in mine ca in sac, in loc sa slabesc in perioadele proaste ma ingras. Si fac alergie la kiwi, desi imi place f mult, mi se umfla buzele si limba si ma mananca, dar si la o cantitate f mica am reactia asta.
Dumnezeu sa-l ierte pe unchiul tau!
Adelyna - banuiesc ca nu va e usor sa va adaptati la tot ce e acolo, pe de alta parte cred ca sunt alte conditii si sacrificiul merita facut
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow