Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (106)
Raspunsuri - Pagina 17
ralualexandrei spune:
Neata si de la mine.
Dupa ziua de ieri cand n-am avut curent electric,revin in forta cu pofta de scris.
Asadar Stefanya multumesc pt aprecierile la adresa lui Robert,sa vedem tare-s curioasa de medii anul acesta,oricum m-a uimit cu olimpiada la romana unde a luat 8.90 o nota nesperat de mare avand in vedere ca spiritul sau creator in materie de compuneri,lipseste cu desavarsire ![]()
Eu ma simt mai bine,imi curge nasul insa nu ma mai dor capul,gatul si urechile.
Ma lupt cu Edy sa-l invat la oala,imi arata numai cand a facut deja pe el ,tardiv deci,si apoi trebuie sa-l alerg toata casa sa-i pun alti pantaloni pt ca adora sa stea in curu gol.
In rest toate bune si frumoase,acum 2 zile sotu' a venit devreme acasa auzind ca mi-e rau si m-a ajutat sa fac piata si mancare,ceea ce m-a uimit avand in vedere ca e workaholic![]()
Kitty nu te invinui pt Giulica nu ai dreptate,poate nu era cazul direct de antibiotic,insa in timp s-a complicat,asta este.
sa treaca repede.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
loradin spune:
Neata!
Iubiteleeeeeeeeeeee....ieri mi-am facut beta hcg-ul.Si....Si....am valoarea de 1020.Este cam in 4-5 saptamani! Sper ca luni sa se vada! Sunt atat de fericita! Va multumesc mult pentru sustinere! Pupici!
elyanne spune:
Bravo Loradin
Tinem pumnii sa se vada luni gagalicea mica...
Plastilina... eu inca n-am curaj sa le dau ![]()
Au mancat candva de la Elena (play-doh... nu stiam ca-i comestibila
)... si erau albastri in gura
... au digerat-o dar n-au facut kk albastru 
Ioana saru'mana pt. link... eram in pana de idei ce sa mai creez cu mandra ![]()
Absoluta: ori o digera, ori o scoate cum a inghitit-o
Am mancat multe gume cand eram mica... si nu mi s-au lipit matzele... cum ma amenintau toti 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
laura_oana spune:
neatzaaa
raportam o seara dormita pe jumate ..tot e bun decat deloc.
am fost la ORL de dimi sa mai dea o tura cu albastru de metil in gat...s-a luptat Dr cu edy ca nu deschidea gura si cand a deschis-o i-a muscat penseta si nu ii mai dadea drumu
..pana la irma a fost 1-0 pt doctor! si ne-a dat pt nas spray nazal Nasic( pe care nu il gasesc in 5 farmacii) si rinonef-T picaturi( care la noi mereu au avut efect bun ) .
am vazut pozele " cuibului de viespi" facut de 2 maini stangi...as vrea si eu asa maini stangi...
spor si la cat mai multe bunatati.
am vazut pe razvanelul mester mare, am vazut o "tititza cu codite" frumoasa foc pe acre o tine muma-sa ascunsa bine la conac!
am citi poeziile puiutilor vostri...hai mai ca avem copii mari deja
ia uite cate stiu sa faca si sa zica..mesteca guma, conjuga verbe...cate si mai cate...
diana..nu cred sa fie vreo problema ca a inghitit guma...cata guma am inghitit cand eram mica si vb Elianei nu mi s-au mai lipit matzele.![]()
scaun si masuta de lemn...noi avem scaunul de masa in care pape edy daca la ala te referi.se 'desface" si rezulta una bucata scaun si una bucata masuta.![]()
plastelina...edy e fan dar nu am apucat inca sa cumpar...cand mergem la vecina in vizita( are 3 ani) asta mica e fan plastelina si acum si edy mai ales la formele prin care se trece plastelina ( de care vb roxi, play-doh parca se numeste) lui ii plac siringile cu diferite forme la capat ...deci trebuie sa cumparam si noi ca asa CUMINTE se juca....
parca nu era copilul meu.![]()
sa ma laud si eu dar fara poze...si nu am facut cine stie ce "reteta complicata"...din lipsa de idei si din cauza refuzurilor lui edy la adresa mancarii( carne pui, nu, cartofi nu, ciorba nu, supa nu, etc) l-am intrebat daca vrea budinca...mi-a zis ca DA!
ASA ca am facut : lapte de pasare. cu conditia ca la castronul lui Edy sa nu pun albusele umflate in lapte peste ca nu manca...tot ce e alb crede si aseamana cu branza care pt el e CHHHH.
...si a mancat edy cat sa zic eu..vreo 2 lingurite!macar a mancat .
trimit pana nu se pierde si fug sa vad ce preferinte culinare are edy azi?!
inca suge la laptele de azi dimi...
pup
la noi ninge, marunt
... sa vedem ce iasa...
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
madybulancea spune:
Mai ia nu ma mai laudati,k ieri avea el chef ca altfel face ca thea a elei fugeeeeeeeeeeeeee.........
masa ma refer nu la aia care se face si de mancat masa normal si scaun ,frumos colorat asa ca sa stea sa scrie si sa deseneze k a prins gust de la varusu si eu nu am unde sa il pun sa stea cu foaia si creionu,toata ziua imi cere...ma intelegeti????
cred ca la ikeea as gasi,dar nu am drum spre buc...m-as duce,dar daca nu gasesc???
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
biky spune:
Joana din Congo - Matei stie, mah, poezia!!! Caterina de ce nu recita nik, ha? Si mai stie si cat e ceasul noaptea, nu-i corect!
Multumim pt. modelele din plastilina ...desi te chinui sa le faci cat mai artistice, in secunda 2 sunt distruse. Acum noi avem doar o bucata mare de plastilina multicolora ![]()
Ela - crede-ma ca nu o mananca. ..doar daca ii iei de alea comestibile si or avea oarece arome pofticoase! Cat despre Cati i-am facut omuleti, la care "desenam" cu scobitoarea: ochii, nasul, gura...ea nu stiu ce-o inteles!!!! Oricum, daca nu o sa fie atrasa de artele plastice, cred ca cele ezoterice cu siguranta o s-o incite! 
Loradin - wow, felicitarile mele...vezi, spiritul mamicesc nu te-a inselat
Andra - mi se pare mie sau tii cu baietii? De Maria ne povestesti mai putin ![]()
Kitty- cand trebe antibiotic, trebe...nu te pui tu, de-a curmezisul! Lasa, sa vezi ce repede o sa-si revina Giulica 
Raisa- care e viaspa...tot viaspa ramane...acu toate va faceti cuiburi?
Oricum arata splendid cuiburile tale in tava rotunda ...daca aveau ceva frisca pe deasupra juram ca-i tort!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
kmi78 spune:
m-a rezolvat timeea cu mesajul...uf
1. am vazut o fetita frumosa foc,Caterina, pe care mamica ei a tinut-o ascunsa sau cel putin eu nu am mai vazut-o de luni bune, si inca ceva nici mamica nu se lasa mai prejos, ai facut o schimbare de look sau nici pe tine nu te-am mai vazut?
2.vreau si eu reteta de cuib de viespi, probabil a fost postata dar am ratat-o; Diana, se face greu? cat timp ti-a luat? e putin migaloasa pana invarti fiecare cuib
3. bravo Razvanel!!!
RaisaFudulu spune:
Fetili buna dimineata pe la amiaza
eu nu ma asteptam sa iassa asa de bine cuiburile alea....e prima data cadn imi iese ceva bine la bucatatrie...de asta m-am si incumetat sa pun poze....si ca un semn de notat in calendar![]()
![]()
Oricum acum am prins curaj si o sa incep sa imi etalez talentele![]()
![]()
Fetili guma de mestecat...si plastelina...eu ziceam ca nu dar daca voi ati inceput sa dati o sa incep cu plastelina
Absoluta cred ca nu o sa pateasca nimic pt ca eu am inghitit multe la viata mea
Vazut un mester tare priceput 
Si codite frumoase pe balansoar...si nu mai stiu ca m-au lasat neuronii si sunt monitorizata...![]()
..mai vb dupa weekend ca o sa plecam la Ranca ...a nins acolo si sper sa fie opk
Paaaa
Raisa
Diana
mama de a"Aii" RAISA-MARIA
RaisaFudulu spune:
Uitasem
Loradin.....bine ca te-ai liistit....

Raisa
Diana
RaisaFudulu spune:
KMI avand in vedere ca mie mi-a iesit nu se face greu...mai rau a fost cu coca pana s-a desprins de pe degete si am reusit sa o dezlipesc dar a iesit pana la urma...
Iete reteta dupa care am facut...am umplut-o cu crema aia de unt mai putin decat scrie acolo...dupa cum au mai scris si fetele mi s-a parut mult...stafide si nuca.....a si am mai uns cuibuletele cu unt....ca asa vazusem io la mama in trecut ca face la aluaturi
Ingrediente:
Aluat:
575g faina,
30 g drojdie,
30 g zahar,
esenta rom,
50 ml ulei,
5 galbenusuri,
200 ml lapte,
100 ml apa,
o jumate lingurita sare,
coaja de la o lamaie
Crema:
200 g unt,
100 g zahar
daca doriti se poate folosi dupa gust nuca, cocos, scortisoara
Sirop:
125 ml lapte,
150 g zahar,
vanilie.
Preparare:
Se framanta un aluat cu toate ingrdeientele (daca e prea moale mai adaugati un pumn de faina) si lasati la dospit.
Dupa ce a crescut il impartiti in 4 parti si din fiecare parte faceti o foaie pe care o ungeti cu crema obtinuta prin amestecul untului cu zahar (aveti grija sa va ajunga crema pt. toate foile).
Daca doriti presarati cu nuca, cocos sau scortisoara. Faceti o rulata din care taiati bucatele de cca. 4 cm. pe care le puneti in tava una langa alta, lasati sa mai dospeasca cca 30 minute dupa care dati la copt, 180 grade, dupa cca 20 minute le scoateti si le ungeti cu siropul obtinut prin fierberea laptelui cu zaharul si vanilia, dupa care dati din nou la copt.
Timp Preparare: nementionat
Complexitate: medie
sunt si nistwe poze pt aia care nu stiu sa o taie ...de ex eu...care te ajuta mult, pe sitehttp://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/dulciuri/cuib_de_viespi-798/
Raisa
Diana