LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (178)
Raspunsuri - Pagina 18
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina28 Fetele pun si eu o intrebare stiu ca a mai pus-o cineva dar nu am zarit raspuns : la mot/turta se cumpara cadou nasilor? Ana frumos cadou,eu sunt mare fan tatuaje este o emisiune pe discovery travel -arta tatuajului se numeste o urmaresc de cate ori am ocazia baietii aia sunt chiar f tari ei deseneaza modele manual nu pe calculator,le da idei clientilor e super ...Despre desenat eu nu sunt in stare sa fac nici o floare simpla deci nu te pot ajuta. ![]() Madalina de Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti... www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
mie mama mi-a spus sa le cumpar un cadou. bine, oricum a fost si ziua lor la inceputul lunii, asa ca...oricum le luam ceva.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
laura_dimitris spune:

CLARITA 

MAYA 

LA MULTI ANI PRINTESE FRUMOASE !!! SA FITI SANATOASE SI CUMINTI, SA AVETI O VIATA LUMINOASA CU MULTE BUCURII !!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui monicaa In sfarsit pot si eu sa rasuflu. Fripturica de pui e la cuptor, mai am de facut dimineata crema la tort si sa-l ornez si sa aranjam prin casa. Am absolvit ieri si astazi printre bucatareala si doua sesiuni de shoppping cu sor'mea si bunica'mea ca mama a ramas acasa cu Clara.Sunt cam obosita dar fericita. De..eu ma credeam in Romania. De unde concluzia ca e tare adevarat ca omul face casa si nu invers.Uploadez acum ceva poze, ultimele cu Clara pe post de bebe Honey imi pare tare rau ca ai probleme cu AJ. Nu stiu ce sa te sfatuiesc dar o a doua parere nu e rea. Si baietelul nasilor face foarte des otita si aici doctorii au spus ca ar fi de la polipi si au recomandat scoaterea. El are constant lichid in ureche si se infecteaza tare repede. Natalia cum e copila? Ati ajuns la medic sau e mai bine? Alina multa sanatate lui Luca si insanatosire grabnica. LauraD bine ai revenit! Ne-ai lipsit.Anca la voi ce se mai intampla cu bubitzele? Ramona ma bucur ca v-ati distrat si v-ati simtit bine. ![]() Eu sunt tare emotionata. Anul trecut pe vremea asta aveam niste dureri oribile si aproape disperasem de oboseala si Clara nu mai iesea. Ma chinuiam deja de la ora 19 cu dilatatie 10 si copilul nu vroia de nici o culoare sa faca cunostinta cu noi. Abia la 01:03 s-a decis. Sunt gata si pozele...de aici http://good-times.webshots.com/photo/2947115510103538713WDxoGy Maine la 3 incepem petrecerea. Abia astept. Va pupicesc si seara placuta Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/ |
clarita este mor-ta-la !!! ce haioasa este cu parul acela minunat de cret!!! ce fetisoara de ingeras are !!!

cred ca la ora asta sunteti in toiul petrecerii...
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui roli25 Din perlele lui fiu-meu: azi a fost la buni si a cam suparat-o. Buni la un moment dat ii zice "Marc azi mi-ai mancat ficatul!" In seara asta inainte de culcare ma suna si-mi zice: "Am fost cu buni in parc, am venit acasa, m-am jucat, am mancat rosie, branza, lapte si i-am mancat ficatul lui buni!" Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI |

si dimitris al meu nici macar nu stia sa faca propozitii la varsta la care marc scoate super-perlele astea...
si Eleni - 05.02.2008
nemary spune:
la multi, multi ani sanatosi
CLARA SOPHIA, MAYA si VLAD

Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui danybv Roli te inteleg perfect cu joaca la copii , acelasi scenariu este si la noi , Maria se joaca cu ceva , Andrei ii smulge din manuta ei si tot asa , urlete , tipete din partea amandorura , de fapt noi avem copii cam de-o seama si stii cum este ![]() danybv Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)Album poze Spuneti NU www.valceaplus.net/2008052120/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html" target="_blank">avorturilor |
Cred ca e greu cand cei doi frati sunt de varste apropiate si sunt inca micuti .
La noi e ok in sensul ca chiar am un ajutor in Bogdan cand e vorba de joaca. Se pune la mintea lui cu multa placere.Nu exista gelozii sau racaieli.
Dar la voi avantajul va fi cand se vor face mai mari.Vor fi mult mai apropiati si vor avea interese comune.
La ai mei diferenta de varsta se va vedea atunci mult mai mult.
Vor fi interese total diferite si joaca ioc.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Lala_D spune:
Roli noteaza perlutele aste ca-s tare dulci si din pacate le uitam.
Eu una am uitat ce debita Bogdan 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui miri_mik a trecut multa vreme de cand n-am mai spus o rugaciune... stiam si sunt convinsa si acum ca Cineva acolo Sus are grija d enoi,de sufletele noastre si ca ne asterne in cale probe de trecut demne de oamenii speciali care suntem. am credinta ca nu trebuie sa-i chestionam Caile si nici sa ne rebelam dar... DAR... Da Doamne, in sfanta zi de duminica si in toate cele ce vor urma, putere parintilor si pace ingerashilor care s-au ridicat la Ceruri masacrati si macelariti de mana unui neom... Da-le putere sa suporte nesuportatul, sa ridice ochii spre Ceruri si sa-Ti caute sprijinul, da-leputere sa-si strige durerea, s-o accepte si poate intr-o zi sa se bucure de razele de soare care le-au inghitit puiutsii... da-le puterea sa vrea sa continuie, sa gaseasca forta care sa le umple plamanii cu aer, cu speranta... in ce...? in... Raiul de apoi... Da-le lacrimi care sa le spere durerea, da-le curaj... Dumnezeu sa-i odihneasca si sa-i ocroteasca pe micutii care s-au ridicat la Ceruri in masacrul din Tremonde... miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008) Povestea pseudo-nasterii Povestea nasterii http://m3.lilypie.com/qNubp1.png http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png |

Am plans ieri cand am vazut la televizor ce s-a intamplat. Am plans astazi cand ti-am citit rugaciunea.
Dumnezeu sa le odihneasca sufletelel lor de ingerasi fara nicio vina!!
Doamne, unde va ajunge lumea asta ???!!
si Eleni - 05.02.2008
Ellenuta spune:
monica offf Doamne off .. necazul cand e sa vina .. imi pare tare rau de toata situatia asta, acum cel mai important este sa fie bine clarita. cat de rau imi pare ca n-ati putut sa va bucurati cum trebuie de ziua piticei .. astept vesti buna de la tine. pupici si sanatate multa claritei, scumpa mea frumoasa!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
miri nu am cuvinte sa descriu ce am simtit cand am vazut nenorocirea care s-a intamplat la cresa aceea din belgia ..
mi-au dat lacrimile si nu ma puteam gandi decat ce o fi in sufletul parintilor .. l-as face bucatele pe nemernicul acela ...
Dumnezeu sa-i odihneasca pe copilasi si sa le dea putere parintilor! 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun

De..eu ma credeam in Romania. De unde concluzia ca e tare adevarat ca omul face casa si nu invers.