LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (178)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

La multi ani! sarbatoritilor de azi: Matei si Amandine.

Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

AlinaCT felicitari pentru burtica!!!!!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Am rasfoit un pic din urma si doar ultima pagina unde am prins o veste despre AJ bolnavior si o posibila operatie, of puiul mic, blondin si vesel, o sa fie totul bine, imbratisez si trimit multa dragoste si ganduri bune tie si lui mami!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

LA MULTI ANI si numai bine

Amandine

Matei

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Multumesc iar pentru felicitari si pentru raspunsuri referitoare la ir-uri!

Sanatate multa si clopoteilor bolnaviori, m-am ingrozit cand am citit ca RLcsandor este iar in spital cu fetita.Nu am inteles de ce, dar Doamne ajuta asa scapati odata de spitale si sa fie fetita sanatoasa!

Apropo de canalul discovery travel and living, eu sunt topita dupa serialul cu cei 8 copilasi, Kate&Jon+8, care tocmai ce a inceput, asa ca va pupic si va urez weekend frumos in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna seara zuzulici!

Doamne, lipsesc de miercuri de pe forum si parca a trecut o luna...
Am incerc sa citesc macar ce ati mai facut/zis dar, din pacate fii-mea nu-mi lasa timp nici macar pentru citit! Nu am mai ajuns la birou zilele trecute asa ca... Cred ca este dresata de restul membrilor familiei ca atunci cand ma vede la calculator sa inceapa sa tipe/planga si sa vrea sa fie plimbata de mana sau in brate doar de ma-sa
Asa ca in seara asta pe la 6 am baut o cafea gandindu-ma la voi si la ce am reusit sa aflu... Mi-am adormit copiii si iata-ma

Nu am reusit decat sa citesc ceva dintr-un caiptol trecut si ultima pagina din acesta...

Incep cu urarile clopoteilor aniversati :
SOFIUCA-FRUMUSICA
MARIUCA CRETULINA SCUMPA
RARESELU'-PALUGELU'
BEATRICE
MATEIAS
AMANDINE
ALEXANDRU
STEFANA

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC PUIUTI MICI SI FRUMOSI !!!

Am inteles din mesajele anterioare ca AJ are probleme la urechiusa... Oh, Doamne !!! Din pacate trecem si prin astea... Fruntea sus mami Honey, fii tare si totul va fi bine!!!

Zilele trecute erau bolnaviori si alti clopotei: Mariuca -cretulina, mateias al ereenei, sofiuca a lui stancutza... cum sunt ei ? s-au facut bine ?

Salut cu bucurie reintoarcerea lui angi "acasica" la zuze!!! marturisesc ca nu am avut timp sa deschid si blogul pentru a vedea fotografii dar o voi face cu siguranta cu mare placere cand voi ajunge la birou!!!
Ma gandeam la tine astazi ce "conferinte" nocturne faceam anul trecut... Si eram asa curioasa cum este pomelo acela de care ne spuneai ca-ti place la nebunie ca mi-am cumparat si eu atunci. In cinstea momentului - mi-am luat si astazi!

Si, mai am citit o veste minunata si linistitoare in acelasi timp pentru "pasarelele" mamicii de buburuze... Felicitari adelutza buburuza frumoasa pentru ca i-ai aratat mamei tale ca poti si ca vrei putin... Ii arati in curand si restul, da ?! Daca nu s-o fi intamplat deja caci nu am mai citit nimic de joi...
fata frumoasa cu mult drag!!

Ema- burticutza frumoasa si pe milan! cum mai esti ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Felicitari alina ct pentru sarcina!!! Sa ai o sarcina usoara si sa-ti dea Domnul un bebe sanatos si cuminte!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

O sa monopolizez pagina

Elle, am vazut pozele de la turta... Se vede "mana" de fotograf profesionist... V-a surprins in niste ipostaze atat de frumoase, de tandre ( tu cu eva), de fericire maxima, nu mai spun ce frumoasa este eva...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Multumesc mult si un maaaaaare tuturor fetelor care mi-ati vazut fotografiile ( miscate si cam intunecate ) !!!!!!!!!!!!!!!!
M-au emotionat vorbele voastre frumoase !

RLC sandor... of, din nou ati fost in spital ???? Sper ca s-a facut bine...!!! si sanatate multa !!!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Irinuka, super haioasa "scrisorica" de la rares palugelu'

Grati, parca m-am intors in timp citind mesajul tau despre ansterile din giulesti/filantropia ... Ce zi a fost 23.01.2008.... mami, tudoras si ozi!

Nicole, cum a fost ziua lui mihaita ?

Cati, biiiiiig !!! Ti-am deschis nerabdatoare albumele si sunt fericita ca ai pus poze noi cu ginerele meu minunat !!! Este bestial aici: http://www.dropshots.com/CatiM#date/2009-01-18/16:21:27

Mai, eu sper sa se mai cuminteasca fii-mea pana s-o face mare sa nu-l "joace" pe bietul matei care este asa de dulce si de band cum ma joaca pe mine si pe toata familia in perioada asta...Nu de alta, dar avem o relatie prea frumoasa acum ca sa o stricam peste ani ca nu ti-am dat fata buna... Trebuie neaparat sa inecp sa o educ putin...

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput