Bobocei de septembrie-octombrie 2008(41)
Raspunsuri - Pagina 17
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM A spus cineva mai devreme ca merge la Vourvourou in Grecia de obicei dar nu mai stiu cine... Noi am rezervat ceva acolo si ma interesa cum este drumul pana acolo in special partea din Bulgaria. Scuze de off topic. Mersi mult. Matei Gabriel 24.08.08 foto Matei Gabriel povestea nasterii www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama |
si pe mine ma intere subiectul- adica statiunea asta, preturi..ba, bla....poate msg pe Pm, daca considerati ca e off topic...
noi in 2007 am fost in Afitos, pe kassandra. din cate am vazut, asta e pe sitonia..dar drumul e acelashi. atunci am colindat toata peninsula halkidiki
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
gaia.nevia spune:
dulce babymom sa-i fie usor si sa-i plece la pascut raceala in alte plaiuri...
si eu simt din cand in cand ceva in san, exact cum zice feli... nu stiu ce sa fac, sa mulg picul ala, sau sa il las in pace...???
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
claudinna spune:
fetelor, cand e perioada minima de inchidere a fontanelei??
am impresia ca a lui razvan s-a micshorat considerabil si destul de repede. nu e inchisa inca, dar intreb si eu...
cum se masoara?? ca are forma de triungi??
babymom75, poate ma ajuti si pe mine...maine, ca acum ti-as recomanda odihna
ma bag si eu la somn...ca asta seara: copil dificil!
explicatii maine!
noapte linistita!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babymom75 spune:
AlexaM 
eu spuneam de Vourvourou - e super! nu cu pretentii, dar linistit si cu peisaje f. faine. Drumul, noi l-am facut pe la sarbi pe autostrada - din Oradea e chiar mai aproape. Pe la bulgari am fost cu un an inainte, in 2007 ( tot in Grecia dar in Leptokaria ) si drumul era f. rau si am mers si f. incet ( 60km/h ) pt. ca erau la tot pasul restrictii si limitari de viteza. Nu stiu cum o fi acum, dar ma indoiesc ca s-a schimbat in bine.
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
babymom75 spune:
gaia. nevia multumesc mult! chiar m-ai facut sa zambesc cu "pascutul", desi mi-a trebuit ceva timp sa ma prind... ce sa-i faci neuronului solitar?!
"Picul" sa-l lasi in pace, daca te mulgi poate te apuca relactarea, sau asta vrei? Eu am avut lapte ( bine, asa... picaturi ) dupa primul bebe si la 3 ani dupa!!
Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)
_irina_ spune:
Pupici si de la noi.
Ramo nu vreau sa adorm copilul, vreau pur si simplu sa scap de insomnii si in general de starile proaste in care pic din cand in cand.
Despre borcanele nu am o parere prea buna, am avut la un moment dat un accident si o perioada m-am hranit cu paiul. Cand m-am saturat de pai am zis sa evoluez spre mancarea de bebelus, am glumit la un moment dat, dar ai mei chiar mi-au adus. Mi s-a parut groaznica, parca nu avea nici un gust si nu cred ca din cauza ca nu avea sare. Probabil ca o sa incerc ambele variante, si borcanele si facut de mine si o sa o las pe piti sa aleaga.
Am culcat piticoantza, ma duc sa fac o baie fierbinte si cu multaaa spuma, iau o pastilutza minune si ma culc. Daca nu revin cu mesaje pe la 2-3 inseamna ca a functionat. ![]()
fericita de
Andreea-Maria
300 spune:
Babymom, sper sa te faci bine repede!
Nausica, 
La noi au plecat musafirii, azi sar peste baia lu bebe ca mi se pare prea tarziu. Care bebe e cam morocanos (nedormit) si sper sa pot adormi pana la 12...
A fost placut, ras mult, povestit, de mult n-a mai fost asa bine. Insa maine soata mea lucreste. 
fetele si noapte buna.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlexaM A spus cineva mai devreme ca merge la Vourvourou in Grecia de obicei dar nu mai stiu cine... Noi am rezervat ceva acolo si ma interesa cum este drumul pana acolo in special partea din Bulgaria. Scuze de off topic. Mersi mult. Matei Gabriel 24.08.08 foto Matei Gabriel povestea nasterii www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama |
Eu pot sa-ti spun ca am fost de mai multe ori in Grecia si Turcia in vacantze la mare...cu masina prin Bulgaria.
Sesizez urmatoarele pb: drum prost, GPS-UL NU RECUNOASTE STRAZILE BULGARIEI, ma rog unele, intodeauna ne-am pierdut ca nu prea au indicatoare, radare si politisti peste tot care stiu si ceva romana gen SPAGA.Sa ai bani marunti pt. ca nu scapi de ei.Dar cand ajungi in Grecia uiti de frumoasa Bulgarie, pana cand te intorci.
Mami de Karina iubita mult mult de tot
nikolici spune:
Hey fete...stiam ca Moni e gravi, dar am crezut ca mai e cineva de la noi din Bobocei si ca tzineti pt.voi
doar.
MoniIti doresc tot binele din lume si te asteptam cu vesti bune luni.Tzin pumnii stransi stransi.
Denisa In curand vin cu poze...de la botez, maine le iau de la Dl.Pozar.Pup frumusetze de ginerica....ma bucur ca fetitzele de pe forum stiu ca e al Karinutzei pe viata
CD Un gand bun spre bb tau il trimit.Multa sanatate!!!
Babymom Nu sunt sigura ca bb are diaree dar avand in vedere ca eu nu m am simtit bine in ultima perioada cu stomacelul ma ingrijoreaza ca e posibil ca si Karinutza mea sa aibe ceva.
La ultimul scutec am gasit kk apx tot absorbit de pampers, recunosc ca nu stiu daca e vorba de asa ceva...poate ma ajuti si pe mine sa-mi spui cum e diareea la bb si in caz daca e cam ce as putea sa fac?
Fete azi am fost in Tineretului 3 ore si cred ca m-am uitat la fiecare mamica cu bebele ei doar doar sa recunosc pe careva.
Mami de Karina iubita mult mult de tot
gaia.nevia spune:
nikolici, pe la ce ora? noi am balaurit de la 1 jumatate pana la 4 pe-acolo...
eram imposibil de ratat... doi adulti cu copii plangand agatati de ei... ceratandu-se ca de ce plang copii ![]()
![]()
![]()
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!