*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (196)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Valentina, pai nu prea vine, cred ca a luat cale inversa catre samburica
De aia l-am si intarcat, ca oricum era f putin, scazuse dramatic, si sash nu parea sa sufere. asa ca...

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Voiam sa va zic : Sunt REDUCERI destul de mari in Unirii la multe magazine cu hainute pentru copii. daca aveti timp si resurse, chiar sunt lucruri dragute.

Hai ca plec acasa de la munca. Adica nu acasa, ca trebuie sa trec pe la banca, sa platesc o asigurare pentru casa. Si pe ploaia asta am un chef.....

Va pup pe toate

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sovi vigantoletten 500=2 picaturi vigantol! ce te-ai scos cu intarcatul asta!
vali la noi este la fel situatia cu trezirile nocturne..Si Mufy l;a fel de revoltat este daca ii iau din mana ceva ce-i place!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Imediat-capitol nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Daca ati sti ce dor mi-e de vooooi! si nu mai stiu nimic...care ce-ati facut...
Cand am deschis am vazut ca ma striga Sovi si vroiam si eu sa stiu care-i treaba cu vigantolleten si uite ca tocmai de asta scriati
Stefu meu are pentru prima data muci...tocmai ce ziceam ca n-a racit pana acum si plange rau cand bag BB...sper sa nu faca altceva...ii dau Zyrtec si Panadol seara, oscilo si vit C si ser in nas si Pivalone.
revin

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Capitolul 197

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Offf, am venit acasa de la servici, nu am mai putut sta, mi-a fost tare rau, parca sunt din ce in ce mai virusata si racita in loc sa imi treaca.

Va dca sunt si puiuti bolnaviori pe crengutza, sufletelul blond si pe Sebaceu , si eu zic sa mai ceri Tuchi o parere, mi se pare foarte drastica hotararea medicului, si antibiotic altul, nu se poate???

Kya, ai zis-o foarte bine, bravo!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput