*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (196)
Raspunsuri - Pagina 18
luny spune:
Mateiul a dormit 30 min, cat am apucat sa- i tai unghiile...s-a trezit si e in pat la el, se joaca si ma cam striga...asta era somnul de 2 ore, dar vad ca nu-i arde..
Raluca
niste poze din frumoasa Grecie nu mai vedem si noi?![]()
![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ccris_ccris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita salut! M-am intors de la spital, Sebi are puroi in ambele urechi, cu timpanele bombate trebuie sa ii dau CIPROFLOXACIN, antibiotic nerecomandat copiilor sub 14 ani!![]() Daca pana marti urechile nu arata mai bine trebuie sa il adoarma si sa ii perforeze timpanul, sa curete.... ![]() ![]() O sa mai fiu in greva cu vorbitul un timp, pana gasesc ceva ce ar putea sa imi ridice moralul! Va pup si va iubesc!![]() Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
Of, Doamne, Tuchi!
Bietul Sebaceu!Hai, ma, fetelor numai cu vesti triste veniti? Ce se intampla?
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
VALENTINA C spune:
Salutare si de la mine! Am reusit sa va mai citesc si eu,pentru ca nu am chef de nimic la serviciu, ca doar e vineri!!!
Kya, la fel si la mine, cred ca am reusit sa creez echilibrul intre munca si copil. Cand sunt la munca, ma dedic 100%, iar acasa la fel. Incerc sa nu ma gandesc acasa la treburile de la serviciu. Poate la bb2 o sa stau mai mult acasa..dar cine stie....
Cuscra, hai ca mi-e si rusine ca nu te-am mai salutat de mult
. De fiecare data cand intru sunt pe fuga, zic esentialul si uit sa te salut si pe tine si pe Bianca.
Doamne, ma ingrozesc cand vad cate medicamente le dati si ce bolnaviori sunt unii dintre puiuti!!! Chiar cred ca suntem printre norocosi, cu doar 2 reprize de tuse scurte si atat.![]()
Noi suntem grasi, adica nu mai stiu cate kg, dar suntem rotunzi....O sa mai dam jos, ca mergem de zor prin casa tinuti de mana si am inceput sa o luam de-a busilea...
Valentina si Matei (10.04.2008)
VALENTINA C spune:
| citat din mesajul lui luny [ ccris nasol cu masina.. ![]() strigare:lianaaaa, ursulicoooooo, butucicooooooo,siimoooo, soviiii, valentinaaaaa, bitzaaaaaa,geckooooooo,nicooooool????? LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Uite-ma-s!!!!!!

ccris_ccris spune:
Ma duc sa-i pregatesc Andreei papica si apoi m-apuc de gatit si pentru noi. Ciorba radauteana si papricas de pui.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
luny spune:
asa, Valentina, la apel!
niste poze cu Mateiul tau nu ne arati?![]()
LUNY
natynic spune:
Fetelor, sunt o m u i e r e proasta si atat!
S-a trezit Iulia si...incredibil! Iar, cand m-a vazut cu cartea in mana a venit la mine, s-a catarat pe genunchii mei, a vrut sa sfasie pagina si sa-mi ia pixul si cand a vazut ca nu renunt, desi o mangaiam pe capsor si o pupam, a inceput sa urle. Atunci n-am mai rezistat si am luat-o in brate si am inceput sa plang in hohote.

Nici sa ma duc la alta camera nu pot, ar insemna sa o tin inchisa in tarc ceea ce nu suporta, caci altminteri trebuie sa fiu cu ochii pe ea non stop. In fine...de saptamana viitoare vine Tanta si va sta cu ea iar din 10 februarie pleaca niste prieteni vecini in Canada pt cateva luni si imi lasa cheile sa merg sa invat la ei, singura; e practic peste drum...Faza e ca anul asta nu va mai fi examenul in ultima decada a lui martie, cum e INTOTDEAUNA, ci in prima
In fine...fac ce pot si asta e. Dar singura in casa cu Iulia e clar ca nu e chip, NU MA LASA!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
VALENTINA C spune:
| citat din mesajul lui luny asa, Valentina, la apel! LUNY , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Nu prea i-am mai facut, dar promit sa ii fac si sa vi le arat!
Apropo, ai vostri urla ca din gura de sarpe cand le iei ceva din mana? Ca Matei imi face urechile praf....
luny spune:
ce ma enerveaza vremea asta intunecata, bleaaaahhh...
off, naty..asa e, sunt gelosi,sunt mamosi, sunt inca bebeluti:))...Matei tipa dupa mine cand ies din camera..asa a facut ieri cand am plecat pana la serviciu, era cu ta-su in dormoitor, cand a vazut ca eu ies, a facut urat.Trebuie mereu sa-i distraga atentia cu ceva, sa-l pacaleasca..el ma vrea acolo in camera, si isi vede de treaba lui,dar daca nu mai sunt, miauna...si trage de mine mereu cand sunt la calculator, sa-i acord atentie..sunt mici inca, si sunt obisnuiti cu noi, daca sunt mereu cu mama acasa:))...eu vreau sa-l las la mama cate o zi/saptamana in weekend, de dimineata pana seara..ca sa se invete si cu ei ff bine, si cu casa lor..si sa nu-i mai dau sa suga ziua..poate, poate..o iau usor, iar!![]()

LUNY
pucca spune:
Intrebare la Radio Erevan: De ce are hartia igienica mai multe straturi? Nu era de ajuns unul singur?
Raspuns: In principiu aveti dreptate si oricum folositi direct doar prima foaie! Dar celelalte sunt stocate timp de 6 luni de catre serviciile de specialitate, pentru a putea fi accesate de Ministerul de Interne, Ministerul Public, SRI si SIE…
Cuscra 

si asteptam poze cu Mateiutul cel rotofei.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

si va iubesc!
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)