*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (196)
Raspunsuri - Pagina 17
ccris_ccris spune:
Hello si de la noi!
M-am trezir la 7 ca sa fiu prima masina in service. Da' de unde?! Dupa ce am stat vreo ora pana a luat-o, a venit taica-miu si m-a adus acasa, ma suna sa ma duc s-o iau ca n-au piesa, o comanda si vine luni. Ma costa toata afacerea vreo 6 mil.

Dupa ce ca dau o groaza la leasing + casco, am inceput sa bag bani si in piese de schimb.
Zici ca iei masina mai buna ca sa te tina, aiurea!
Acum nu stiu cine e de vina masina, soferul sau gropile!
Mai precis, are o brida rupta la bara de torsiune, dar trebuie schimbata toata bara!
In fine, fiecare cu cel doare!
Kya, ma bucur c-ai reaparut si ca ai satisfactii la serviciu!
Bravo si pentru zana mergareata!
Mimo, de ce nu incerci un regim mai soft, care sa nu te frustreze asa de rau? De exemplu elimina treptat din alimentatie carbohidratii, intai painea si apoi dulciurile!
Nu mai manca seara tarziu, pe la 6-7 ultima masa si nu te mai cantari in fiecare zi, ca nu e bine, ci saptamanal. Haide, nu te descuraja!

Mai citesc din urma si revin.
u all!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
elara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pucca Bianca este foarte bine, a inceput sa manance foarte bine. Ne luptam si noi cu pragul psihologic de 8 kg, pe care nu cred sa-l atingem prea curand, poate luna viitoare. Ma surprinde caci pe zi ce trece arata mai dolofana si e mai grea cand o iau in brate, dar cand o pun pe cantar....tot 7.500 kg. ![]() ![]() Oricum sunt impacata cu greutatea ei, asta e felul ei, arata foarte bine, mananca, e sanatoasa, vioaie, mai mult de atat nu pot sa fac. Si daca dr va avea ceva de comentat, ii voi spune ca nu pot s-o indop, si ca mai mult de atat nu stiu ce sa-i mai fac. Ma omoara cu graficele ei. In plus eu consider ca, greutatea copilului depinde si de lungimea lui.... ![]() ![]() |
Stii ce mi-a zis mie dr Culcer odata, cand si eu am stresam cu greutatea? A zis ca fi-mea are oase subtiri si fine. La urma urmei e fetita si cred ca asta e si cazul Biancai. Eu abia dupa ce am vazut baietelul uenie prietene (nascut cu 5 zile mai devreme decat Maria) si i-am luat manuta lui intr-a mea... I-am simtit incheietura mainii... Era o mare diferenta ...
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
ramo_cata spune:
va invit si eu la o
...
a am pus sa-i fac papica lui andru spanac cu outz si branzica,astept sa se trezeasca...
kya felicitari pt mersul in picioruse...si pt mesajul de incurajare...
naty-off ce fatzuca are iulia in poza...cu lacramiora pe obraz...
frumusete de fetitza...
pucca-
e bine ca e sanatoasa ,mananca ...da-l incolo de cantar...
zoze-uff imi pare rau pt mihai...fir-ar ea a naibii de raceala...
si sa va ajute DD sa fie bine ....
clau-ei lasa ca acum daca Rebe e bine o sa pape si o sa-si revina....off ce rau imi pare pt bebeii bolnaviori ...
off mai mama ...na uite si tuchi ne aduce vesti proaste...off imi pare rau tuchi...
da vad ca macar naty ne aduce o veste buna...ma bucur pt iulia..
ma duc sa pasez papica lui andru si revin daca nu se trezeste andru...
si sper sa gasesc mai mmulte vesti bune...
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
ccris_ccris spune:
Cat despre pauza de scris a randunicilor, speram sa fie doar o perioada in care sunt mai ocupate, sa nu se fi suparat pe noi!

Naty, ce ochisori inlacrimati are Iulia! Mica de ea!
Kya, ff frumoase vorbe spui! Insa nu e intotdeauna usor sa gasesti acest echilibru.
Dar, intr-adevar, merita sa tindem spre el. Si mie imi vine uneori sa ma intorc la serviciu, dar inca nu consider ca e timpul potrivit pentru Andreea. Plus ca maica-mea vad ca e ff ocupata si preocupata cu ale ei si nu stiu daca s-ar ocupa de ea asa cum ma ocup eu. Plus ca inca mai alaptez. In bone nu am incredere. Astept sa faca 2 anisori s-o pot da totusi la o gradinita, undeva, macar cu program redus. Ca sa-si faca si maica-mea treburile pana in pranz si apoi sa aiba grija de Andreea. Plus ca nici mari satisfactii la serviciu nu am, nu se intrevede nici marire de salariu, nici promovare
. Nici nu mai lucrez in aceeasi cladire cu randunoiul. Deci, argumente pro-serviciu in cazul meu nu prea exista.
Insa ma bucur pentru voi, care puteti avea acest echilibru.

de
POZELE MELE
Teo2rina spune:
multamesc tare mult pt raspunsuri referitoare la vaccin.
Naty, ce haioasa e Iulia, am vazut-o ieri si in filmuletul undde se pupa in oglinda, e mortala! in privinta mancarii, ai dreptate, e consistenta, dar Mihnea e un fel de Fomila al lui Harap-Alb, mereu e rupt de foame. adevarat, nu e obez, e inaltut, in plus are o energie de invidiat, ziua mai mereu doarme in total 4-5 ore, iar joaca lui n-a fost niciodata statica. daca e rost si de plimbare o data- de doua ori pe zi, la intoarcere ne roade urechile de foame.
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA
ccris_ccris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pucca Neatza randunici!!!!! Si daca tot suntem la , va zic si eu un banc, ca sa incepem ziua cu zambetul pe buze:Luni dimineata, seful primeste un telefon la birou de la un angajat: - Sefu', nu va suparati, n-am nici un chef de munca dupa weekend, dati-mi o zi libera, va rog! - Hai, Mishule, fii om serios, avem o groaza de treburi de facut azi! Mi se mai intampla si mie, dar stii cum fac? Trag o partida buna de sex cu nevasta-mea si ma inviorez extraordinar, capat o energie fantastica! Hai, tinere, fa ca mine si vino la serviciu! Peste 2 ore, seful il vede pe Mishu muncind cu un spor teribil, ca niciodata. - Ai vazut, Mishule, ca se poate? - Mare om esti, sefule! Cata dreptate ai avut! O partida de sex cu nevasta-ta este energie curata... Si desi uneori par a fi invizibila, eu tot insist!! ![]() Bianca Maria - 28.03.2008 Minunea mea! poze |

Sa stii ca nu esti invizibila!

de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Teo2rina spune:
nu sunt prea coerenta in raspunsuri, ma iertati, ma simt cam rau tocmai azi cand ma duc sa-l iau pe Mihnea, abia astept, mi-e dor rau-rau de el.
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA
ralucaspm spune:
Bravo, Iulia !!! Hai ca peste o saptamana ne pregatim de petrecereee!!!
Nu am avut timp sa citesc din urma , doar mi-am aruncat privirea pe ultimele 2 pagini. Iorgos bea crema de fructe si crema grau cu lapte cu paiul - in caz ca ajuta pe cineva informatia (am vazut ca vb de baut piureul cu canitza, etc) Am gasit niste paie groase si el bea asa de la 5 luni, de cand am inceput diversificarea.
Piureul de legume cu carne il manca cu lingurita, dar acum nu mai vrea si mananca doar bucatele, musca din ele. Asa mananca mult mai incet si mult mai putin, dar altfel nu deschide gurita. Carnita nu o poate mesteca (are doar 2 dinti) si asta cam e o problema ca nu o mai mananca. Mananca bucatele: cartoful, macaroanele, morcovul, dovleacul sau dovleceii, sfecla rosie, fasolea verde, brocoli, mandarine, banana (de la 5 luni musca din ea intreaga), para daca e moale, mar mai putin ca e mai tare, mazarea...
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
luny spune:
ce vesti proaste, tuchi..
bietul Surub..te cred ca nu ai chef de nimic si asa ar fi oricare dintre noi in situatia asta...sunt aici daca ai nevoie, ma gandesc la voi si Doamne ajuta sa nu fie nevoie de operatia aia..

am vazut Iulia before and after raceala!
ce-mi place cum da din buca si danseaza!!
o fi si ea varsator atipic, ca mine?:)).. ca tot ziceati ieri ca varsatorii nu-s vorbareti..eu sunt!!
chiar vorbesc prea mult!! si-s prea extrovertita, tre sa-mi mai pun frana!
ccris nasol cu masina..
strigare:lianaaaa, ursulicoooooo, butucicooooooo,siimoooo, soviiii, valentinaaaaa, bitzaaaaaa,geckooooooo,nicooooool?????
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ccris_ccris spune:
Of, Zoze, nasol cu viroza asta!
Imi pare rau, insanatosire grabnica lui Mihaita!
de
POZELE MELE