*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (196)
Raspunsuri - Pagina 14
Kya spune:
Si pentru ca am putin timp liber inainte de o sedinta, revin cu o pledoarie in favoarea intoarcerii la servici - desi nu stiu daca e cea mai buna exprimare. Nu mai stiu exact cine e in situatia de a reincepe lucrul. Ultima data cand ma mai citit, Stela trebuia sa vorbeasca cu seful ei...
Sigur, cazul meu e unul fericit, dar si la voi poate fi la fel.
Eu consider ca un copil are nevoie mai degraba de o mama implinita si multumita decat de o mama casnica dar frustrata. Si vrem, nu vrem, implinirea are si o latura profesionala.
Nu vreau sa jignesc in vreun fel mamele casnice, care sunt facute pentru asa ceva si se dedica cu abnegatie statului acasa. Insa eu una nu sunt construita asa. Nu-mi doresc insa nici cariera carierelor, nu vreau sa fiu sefa sefelor, cea mai tare din parcare. Pentru ca odata cu postul, creste exponential si responsabilitatea. Si decat sa nu mai pot sa dorm noaptea de griji, sau sa-mi petrec weekendurile gandindu-ma ce hartii trebuie sa mai semnez, si cand se vor intoarce impotriva mea, prefer sa am o pozitie medie inspre superioara, cu un salariu bun, care sa-mi permita sa traiesc asa cum vreau. Si mai ales, sa fiu implinita, sa mi se recunoasca meritele si munca depusa.
Cred ca partea asta cu implinirea profesionala vine sa completeze implinirea pe care o simti avand rolul de mama. Nu sunt nicidecum conflictuale. Si o viata armonioasa e construita din cele doua.
De exemplu, Sanziana m-a invatat sa fiu foarte rabdatoare. Acum aplic lucrul asta la servici si relatiile cu oamenii din jur sunt mult imbunatatite.
Pe de alta parte, la servici trebuie sa fiu organizata, am dead-line-uri de respectat, trebuie sa ma incardrez in anumite rigori, si disciplina asta o aplic cu succes si acasa.
As vrea ca peste citiva ani, fii-mea sa se laude la scoala cu profesia mamei ei, dar si sa spuna "mama mea face cele mai bune prajituri, mama mea merge in parc cu mine si se joaca". Cam asta este echilibrul la care vreau sa ajung.
Deci, in concluzie, nu va fie frica, luati taurul de coarne, realizati-va pe toate planurile, si nu neglijati nici un aspect din viata de femeie.
Gata, fug la treba. 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Saracuta Iulia, arata tare necajita!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
pucca spune:
Neatza randunici!!!!!
Si daca tot suntem la
, va zic si eu un banc, ca sa incepem ziua cu zambetul pe buze:
Luni dimineata, seful primeste un telefon la birou de la un angajat:
- Sefu', nu va suparati, n-am nici un chef de munca dupa weekend, dati-mi o zi libera, va rog!
- Hai, Mishule, fii om serios, avem o groaza de treburi de facut azi! Mi se mai intampla si mie, dar stii cum fac? Trag o partida buna de sex cu nevasta-mea si ma inviorez extraordinar, capat o energie fantastica! Hai, tinere, fa ca mine si vino la serviciu!
Peste 2 ore, seful il vede pe Mishu muncind cu un spor teribil, ca niciodata.
- Ai vazut, Mishule, ca se poate?
- Mare om esti, sefule! Cata dreptate ai avut! O partida de sex cu nevasta-ta este energie curata...
Si desi uneori par a fi invizibila, eu tot insist!! ![]()

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
pucca spune:
Kya 

Stela o sa fie greu la inceput, dar vei vedea cat de implinita si fericita te vei simti!
Minunea mea!
poze
clauclau spune:
Kya, ai foarte mare dreptate, acelasi lucru il doresc si eu, o pozitie profesionala medie ( pe care o si am ) si sa fiu cat de cat prezenta si in viata copiilor mei. La un moment dat am avut ocazia unei promovari " big " dar pentru ca imi doream sa raman insarcinata si sa mai fac neaparat un bebe am renuntat si nu mi-a parut rau deloc. Apoi am ramas insarcinata cu Rebe, asta m-a facut cea mai fericita... O sa mai stau cu ea pana la toamna pentru ca am aceasta posibilitate datorita randunoiului care se descurca bine. Si apoi o sa merg cu placere la servici unde mereu a fost placut pentru mine, sunt sigura ca la fel o sa fie cand ma intorc...
Pucca, mami, nu esti invizibila
...am uitat sa-ti multumesc tie si Lianei pentru sfaturile cu trecerea Rebeccai pe lapticul ei obisnuit. Am facut treptat cum ati zis voi si totul a fost perfect. Azi dimineata am folost numai masuri din lapticul ei si a fost bine.
Sufletica si Gurita!
pucca spune:
Clau ma bucur ca Rebe si-a revenit! Nu ne-ai mai spus cum se mai simte Razvanel, banuiesc ca bine! 

Minunea mea!
poze
natynic spune:
Pucca, nu esti deloc invizibila!-nu pt mine in orice caz. Trebuie sa te "parasc" si sa spun ca alataieri cand Iulia era bolnava si eram singura in casa si speriata, ai intrat pe Mess si, alaturi de Clau si de fetele care mai scriau pe forum (atunci era cam pustiu, asa s-a nimerit) m-am simtit realmente tinuta de mana cu caldura si a insemnat ff mult!

Zoze, sper ca s-au dus mucii Sufletelului!
Kya asa e, cum zici...chit ca nicio situatie nu seamana cu alta...ca uite, tu ai ai pe mama ta pe crae te bazezi sa stea cu Sanziana, eu nu voi putea decat sa platesc pe cineva strain sa faca asta; ai serviciu ordonat, cu deadline-uri fixe...eu nu cunosc asa ceva
In fine...cu bune sau cu rele, in 3 maxim 4 luni tot va trebui sa ma intorc si eu, caci meseriua mea nu iarta absentele lungi...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Pucca,
, Razvanel si-a revenit repede ,din prima zi de regim a fost alt om. Acum sunt amandoi copiii bine, multumesc lui Dumnezeu! Biencutza ce mai face?
Sufletica si Gurita!
clauclau spune:
Naty, ma bucur din suflet daca te-am putut ajuta cat de cat cand a fost Iulia bolnavioara.

Cu serviciul, intradevar pare mai greu la tine, dar cine stie ce se mai intampla in 3, 4 luni? Nu aduce anul, ce aduce clipa!

Sufletica si Gurita!
pucca spune:
Voi stiti ca eu va urmaresc din umbra de la servici, si cand pot mai intru sa va scriu, dar sunt la curent cu tot ce se intampla, si cand vad ca o randunica are nevoie de un sfat sau o parere, atunci apar si eu "ca o boare".
Clau Bianca este foarte bine, a inceput sa manance foarte bine. Ne luptam si noi cu pragul psihologic de 8 kg, pe care nu cred sa-l atingem prea curand, poate luna viitoare. Ma surprinde caci pe zi ce trece arata mai dolofana si e mai grea cand o iau in brate, dar cand o pun pe cantar....tot 7.500 kg. 

Oricum sunt impacata cu greutatea ei, asta e felul ei, arata foarte bine, mananca, e sanatoasa, vioaie, mai mult de atat nu pot sa fac. Si daca dr va avea ceva de comentat, ii voi spune ca nu pot s-o indop, si ca mai mult de atat nu stiu ce sa-i mai fac. Ma omoara cu graficele ei. In plus eu consider ca, greutatea copilului depinde si de lungimea lui.... 

Naty 
vreau sa-ti spun ca in ziua in care a fost Iulia bolnavioara, n-am fost om toata ziua, parca era Bianca bolnavioara si eu nu eram langa ea s-o ajut, asa ma simteam. Ma bucur nespus ca Iulia este bine.
Restul randunimii, nu uitati ca va iubesc pe toate fara exceptie si oricand aveti nevoie de o parere sau va e dor de noi, doar strigati-ma si o sa apar. 

Minunea mea!
poze