*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (196)
Raspunsuri - Pagina 13
tuchita spune:
'neata!
Vio, mersi!
De citit citesc, de vorbit sunt in pauza...fara pricina!
ma pregatesc sa plec la spital la control cu Seb, sper sa fie bine!
Va pup si va doresc o zi minunata!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Teo2rina spune:
Ariel, foarte frumos proiectul, dar iti pot spune din proprie experienta ca nu e bine sa pui prea mult suflet, ca atunci nu prea se leaga lucrurile. abia astept sa se descida portile!
repet intrebarea de ieri: ce vaccin de la Infanrix tb la un an?
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Teo2rina Ariel, foarte frumos proiectul, dar iti pot spune din proprie experienta ca nu e bine sa pui prea mult suflet, ca atunci nu prea se leaga lucrurile. abia astept sa se descida portile! repet intrebarea de ieri: ce vaccin de la Infanrix tb la un an? Marina, mamica in de bebe Mihnea-Adrian Poze noi cu bebe www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE) [b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE) [blue][b]CUNUNIA CIVILA |
INFANRIX PENTA
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
Kya spune:
Buna dimineata stol drag! 
Din pacate n-am mai avut pic de timp sa mai intru pe forum - intre casa, copil, job si un "proiect" aditional, abia mai am timp sa respir. Alerg dintr-o parte in alta, o sa ajung sa mi se contopeasca fundul cu scaunul de la masina. 
Daca ar fi randunoiul acasa ar mai prelua el din sarcini, asa trebuie sa fiu one-man show, plus mama, plus tata. 
La servici e bine, am foarte mult de munca, dar e bine. Mult mai bine decat m-as fi asteptat inainte sa incep serviciul. Am fost primita foarte bine, de parca nici n-as fi plecat. Stiu ca zicea Olgutza mai de mult, ca atunci cand e acasa nu-i mai vine sa se desparta de copil, iar cand e la servici nu-i mai vine sa plece de acolo. Asa mi se intampla si mie, din pacate.
Ma simt in continuare vinovata ca nu stau mai mult cu Sanziana - si fac greseala sa compensez atunci cand sunt acasa, ceea ce probabil va duce la o rasfatare excesiva a fetei.
Ma rog, deocamdata nu stiu cum sa rezolv exact situatia asta, mai traim si mai vedem. Partea buna este ca sunt plina de energie de la servici, fac ceva ce-mi place foarte mult, si satisfactiile sunt pe masura (de la recunoasterea meritelor pana la partea financiara). 
Si ca sa-mi laud un pic si copilul - de 2 zile a inceput sa mearga.
Si-a dat drumul usor, face 3-4 pasi bine legati, se opreste tot in picioare, se uita in jur si apoi se pune in fund. Evident cu capul intors dupa mine si parca zice "Ma vezi mami, ce pot sa fac eu!"
Dupa ce a facut primii pasi incepe sa tot prinda curaj, si se aventureaza din ce in ce mai mult. Si cum spunea Tuchi, primii pasi i-a facut cu mine acasa!
In rest sper ca voi sunteti bine toate, cu puiutii sanatosi, mancaciosi si veseli! 
Va pup pe toate, si va rog daca va mai intalniti cu sau fara bebelini, dati-mi si mie un semn, ca neaparat imi fac timp sa ne vedem.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
neata!
kyaaa, felicitari!! Bravo, Sanzi, deja mergi singura!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Neata!
Multzam de cafe, Tuchi-care-e-in-greva-vorbei!
Kya, tare frumos ai scris
si ff incurajator pentru mine care am inima grea, grea. Ma gandeam ca, faptul ca multe ne-am dori cumva sa ramanem sa ne crestem copiii acasa pana se fac mari vine din constructia ancestrala a femeii...care, demult in istorie, ASTA facea. Numai ca noi suntem femeile altei generatii, viata ne-a dus deja undeva si...avem datorii si in acea parte. Si probabil numai impartindu-ne intre aceste datorii ne regasim echilibrul-ca sa stii ca nu esti singura pe care am auzit-o spunand ca la serviciu n-ar mai pleca de acolo iar acasa n-ar mai pleca de langa copil.
Siii...felicitari Zanei mergarete! 
Vai, fetelor...mai tineti minte cand ne laudam cu primul gangurit sau cu primul intors pe burta?...
Sa aveti o zi buna!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mimonix spune:
Neata la cafea!
La mine in casa sper ca vreo 30 de minute va mai fi liniste si zic sa profit de ocazie sa scriu doua randuri.
Felicitari Sanziana pentru primii pasi si Kya pentru stabilirea unui echilibru copil-servici cu satisfactii maxime in ambele directii
Uite Stela, poate asta iti da un pic de curaj si tie si vei lua decizia cea mai buna 
Cris ma intrebai ce am...Pai n-am zis? In primul rand regimul
E sevraj,frustrare, foame, e tristete mare
Urmeaza sa spun fie ca m-am obisnuit fie ca am abandonat. Da-i Doamne sa fie varianta 1 ![]()
In plus ma indispune faptul ca Teo e racita in continuare, tuseste de numa si nu se mai termina
De Vladutz nu mai zic nimic pentru ca vad ca e epidemie de autoinvinovatiri pe crenguta si n-as vrea sa se ia
.
Si vad ca mai e o "moda", cu pauza de vorbit
Liana, Sovi,Tuchi,Olguta,Cami,Ariel,Vio....toata lumea e in pauza ! Si Bubu, care are necazurile ei
si sper sa fie tare si sa depaseasca momentul greu !
---------------------------------
Pana una alta, proba cantarului ma deprima zilnic, asta-i marele adevar 
Hai ca mai dau si eu un rand de cafea si ma retrag sa cuget 

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
natynic spune:
Acum 2 zile, cand eu ma dadeam de ceasul mortii ca fata e bolnava rau, tacso o poza...Iulia bolnavioara
Mimo, sevrajul de mancare o fi mai greu de biruit decat cel de fumat?![]()
-hai! curaj!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Teo2rina spune:
mititica Iulia, ce ochi rosii avea si ce lacrimi mari. banuiesc ca e mai bine, nu? sanatate muuuuuulta!
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA
clauclau spune:
Neata, mmmmm, 2 randuri de cafea!!! Bun!!!
Mimo, prima saptamana e mai grea, apoi se obisnuieste si organismul cu noul stil de alimentatie. Si NU te cantari zilnic pentru ca asta chiar este deprimant, alege o zi pe saptamana si atunci o sa ai si satisfactii pentru ca intr-o saptamana o sa ai rezultate . Hai suuces in continuare, osafiebine!

Kya, ce ma bucur ca e totul bine la voi si ca ai gasit echilibrul intre copil si servici. Si felicitari mergaretei mici.

Stela, parerea mea este ca daca ai castigat marirea pe care o doreai sa mergi la ei, macar o perioada pana te obisnuiesti din nou cu toate. Intradevar acum e greu sa gasesti in alta parte, se pare ca este o perioada dificila in angajari iar salariatii trag cu dintii sa ramana unde sunt...Cred ca lucrurile or sa se aranjeze in timp, dar deocamdata asta e... Succes si sa iei cea mai buna decizie.

Tuchi, imi pare rau ca n-ai chef de vorba.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!