*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (196)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

citesc din urma..

Ariel, nu stiu daca ti s-a raspuns in leg cu cardul.. dar de ex cand am venit noi aici am platit cu online cu Mastercard de la BT pt biletele de avion.. si din ce imi mai aduc aminte (am lucrat la BT) Mastercard pt pers fizica merge online sigur, nu mai retin de Visa.. la PJ Visa Business parca.. cu paypal eu nu stiu.. dar ar trebui sa mearga cu cardul..

mai citesc.. si revin..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Naty, asa zic si io ca numa boierii o calareau!

Dana

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Da, e clar ca ma avantajeaza ca nu mai doarme somnicul de la 17.30. Acum deja doarme dusa...dupa bibele de la 20 in 5 minute viseaza. Asa ceva nu s-a mai intamplat, dar de cateva zile de cand nu mai doarme a treia oara ziua pica franta la 8. Si in sfarsit pot si eu seara sa mai fac si altceva...

Pidana, hello, bine-ai revenit.

Ca tot zicea Miha de venirea primaverii , ma gandeam de maine sa reiau plimbarile afara cu Rebe. Ba a fost prea frig, ba Razva bolnav, ba Rebecca si in felul asta am stat mai mult in casa. De maine gata ...scot caruciorul iar in uz!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am venit, m-a chilarit, dar am scapat doar cu plomba!!..si 70 ron mai putin in buzunar
Miha ti-am vazut baietul, tot mai scump este!
kitzy si tu in clubul insomniacilor?..vai noua!!
ce m-a distrat Ariel cu premergatorul ala vechi!
lume noua,pidana!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Am vazut k suntem pe pag. 2 si intru sa salvez situatia.

Luny, mie mi-a scapat, bre, unde lucrezi tu? De te-au tinut atata la sv... Bine ca a fost ok la dr.

Mihutza, de cand tot vreau sa-ti spun cat de tare mi-a placut mini-canapeaua aia pt Andra. Si jucariile alea faine, faine.

Mimo, haide, ma, ca uite reduc din targ, nu mai vreau decat o pereche de shosete, k m-a sunat o prietena in seara asta sa-mi zica unde gasesc si in Bz si am rezolvat.

Naty, sa ai maine o zi de invatat mai cu spor decat cea de azi!

Zoze, cum mai e Suflet blond?

Clau, sa stii ca Thea nu mai doarme decat o data pe zi, mai nou, vreo 2 ore, la pranz. Nici nu stiu dc e de bine sau de rau.

Bai, ma retrag. Mie dor tare de Olga si de Sophie...Olgaaaaaa, nu vreau sa fiu eu cea care te striga...Ca mereu ma luminau postarile tale cu cate ceva, ce e cu voi? Si nici Nicoleta n-a mai scris...si eheeee, ia sa ma duc mai bine la nani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Prezenta dar obosita fleasca De cand a inceput sa vina Mari parca sunt tot mai ocupata si mai obosita. Sper sa fie doar o coincidenta si sa n-o tin asa
In tot cazul, nu ma simt in stare sa recitesc ceva din urma si sa fac scrisorica, sunt sigura ca ma veti intelege si ma veti scuza
Am retinut ca RORul totusi trebuie facut !
Parca as mai vedea vreo doua episoade din serialul ala, ca tare nostim e pustiul si pentru mai mult de atat n-am neuronii acasa!
Pup randunimea

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

m-a spart Mufa asta cu iaurtul lui..ar manca oricat!!..e clar alimentul preferat..cu rstul e in aceeasi greva a foamei, ma chinui sa-l hranesc!
alice nu am zis exact.. dar sunt militar..
si mie mi-e dor tare de olga si kya!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Fetelor tare,tare va multumesc ca ati fost obiective si v-ati spus parerea.Va iubescccccc!
Saptamana viitoare voi lua o decizie si sper sa iau decizia buna,chiar daca va trebui sa renunt la ceva.Nu le putem avea pe toate,nu?

Nici Tea nu arata ochiul,ce v-a venit cu aratat ochiul?
Cris,cum sa ma supar pe tine,mi-ai spus cuvinte asa realiste si bune!
Ariel,m-ai pus pe gandur.Dar cum a descoperit oftalmologul acela ce fel de conjunctivita e?
Naty,cat ai invatat azi?
Cu Cata ce este?
Am vazut ca ati vorbit de vigantoletten.Am intrebat si eu pediatrul de la iomc si mi-a zis sa raman la vigantol 2-3 pic.Nu am inteles de ce,dar raman la vigantol.
As mai avea de zis si de nominalizat,dar ma duc s ama culc ca ma scol de dimi si fug la kineto.

Nu si-a dat nimeni cu parerea.Pediatra a zis sa-i dau Teodorei vitamine MineVita,dar pe prospect scrie ca se dau de la 1 an.Ce ziceti?
all.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

stela si mie imi daduse Pikovit acum cateva luni si nu i-am dat!! eu nu-s mare fan al vitaminelor din cutie..daca exista ceva suspiciuni ca ar fi necesare, i-as da, numai daca analizee ar arata ceva carente, altfel nu, ia din fructe si legume tot...doar vit C natural ii dau..
eu nu am apucat sa citesc care-i faza cu jobul tau, sorry..am avut o zi agitata si numai pe drumuri am fost.. zi si mie scurt, cdaca ai chef, sau zi unde sa ma uit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Luny ce iaurt ii dai lui Mufi?
Stela daca ti-a zis pediatra ca poti sa ii dai
atunci e ok nu?
sunt vitamine nu?

Blanka,mami de Eric si6+ cu Ana????

Mergi la inceput