Pepenasi de iulie-august 2008 (77)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

asta e ceva de genu: "sa spun - primesc. da' nu va zic" acu stam toate care mai de care - "bai, ce floarea mea oi fi spus..." ajungi sate intrebi...n-oi fi eu comitetul? eu i-oi fi spus ceva ariadnei? daca tot ne batem cu pumnii in piept ca daca avem ceva de zi spunem dece nu o afcem cand ni se ofera ocazia? suntem fimei maritate, la casa noastra, cu 1-2-3 copilasi...hai mai...orice lucru nespus duce la frustrari si oricine stie ca frustrarile nu duc la nimic constructiv. ori spunem toate ce avem de spus fara insinuari, dedesubturi, etc si mergem mai departe, ori vb la subiect si basta...da' daca alegem varianta 2 va rog sa o facem fara resentimente si focuri mocnite ce pot izbucni oricand. iertarea implica si uitare. nu ai uitat atunci clar nu ai iertat.

parerea mea

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna ziua si de la noi

nici nu stiu cu ce sa incep......
in primul rand eu sunt la a doua la activ deci cine doreste ... va servesc cu cea mai mare placere...
in al doilea rand... vad ca se ingroasa discutia.... Ca sa ma scuz dar sa nu ma acuz, eu una nu prea ma pricep la forum ... nici la pus poze la papanasi nu m-am priceput... am fost ajutata...asa ca eu una nu am fost in plus de asta am luat si pauza de la tastatura....

bine acum sa trec la niste comentarii nu de rau... ca nu pot sa fac asta.
gallyb multumim pt ca te-ai uiatt la pozicile noastre... si noi am stat ieri aproape toata noapte ca Darius nu avea somnic si am admirat papanasi grasuti si frumusei

dr anca noi avem 3 zile ( de cand sa incalzit afara) sa iesim la plimbare, noi stam in tudor dar plimbarea o facem tudor- 2 baieti ...a mergem sa il luam pe tati acasa si noi avem pt Sara... o scumpica si jumatate.... deci cand vrei sa iesim la plimbare ... noi mergem

Flo Darius a refuzat cerealele, sapt viitoare am sa incerc din nou, ce mananca.... branzica calcica din lapte de vaca, morcov( ori supita ori suc), mar, iaurt,vrem sa introducem: carnita,oul si cerealele ... sa vedem pe care le refuza. In schimb nu sta loculi o clipa Ochii lui Darius ii are de la sot... cemai e sotul in miniatura... de la mine NIK

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

la multi ani bebe antonia, bebe andrei,bebe victor andrei, bebe anna alicia, bebe cezar george, bebe vlad, bebe andree maria si bebe david stefan cede-a bebelsui sarbatoriti astazi sa fiti sanatosi

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Hello pepe,

Eu zic asa:hai sa-i intrebam pe pepenasi cine a fost "comitetul" asta mult discutat.Poate ei sunt mai intelepti ca noi si termina cu povestea asta de 2 bani.

Poze,n-am sters,nu ma bag decat la ale mele.punct!

Dia,nu are jucarii masuta,in schimb cea de la primii pasi avea.V-ati luat?E misto modelul pe care il are Annababy,cred ca din ala e si la bebestrumf.

Ileana,sa-ti traiasca gandacelul.Am vazut pozele,e frummos ca tine!

Ies ca vine tanti doctor sa ne vada si sper sa nea dea voie si noua sa iesim aazi afara!

O zi faina!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

www.youtube.com/watch?v=rkWE_Kc2lug" target="_blank">MY GOOOOODDDD!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ankaaa se intampla peste tot: Si eu am vazut la Carrefour fugind printre rafturi. E normal, orice ar face, unde e mancare sunt si sobo :(. Sunt sigura ca si in Canada sunt .

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Vicky am banuit ca se va crede ca e vb de PM-uri. Nu e vb de PM-uri. E vorba de o barfa, ieftina, cu parere de rau, atata e, venita de la cineva in care aveam ceva incredere. Deci, sa clarificam. Nu e nici un bau-bau pe privat. E o discutie pe YM, lasati-o asa cum e. Nu am sa mai mentionez nika, probabil trebuia sa tac si aseara. Double fraiera...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Beeeeeeeeeeeei ma enervati!! In puii mei m-ati barfit toate??? Asa, persoana respectiva, si-a luat aseara the F word. Daca nu vi l-ati luat, nu sunteti voi, ok??? cele asociate cu persoana respectiva, nici ele nu-si vor mai primi raspuns de la mine, ever! Asa ca...lasati-o asa cum e. Va rog eu, da?

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ankaaaaaa

Moammmma si noi punem mana pe ambalaje, apoi pe noi, aducem acasa, punem pe masa......iuuuuiiiiiii

Imi vine sa urlu, eu am pitici, nu pun pe masa sticla de apa/suc/etc....sau daca pun dezinfectez cu mister muscle....Ntz Ntz...bine ca nu am fost niciodata in Real,da poate asa o fi peste tot...

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Salutare

Nu stiu altii cum sunt, dar eu sunt tare dezamagita de ce am ajuns. Mai mult nu vreau sa mai spun ca s-a spus deja. Incurajez si eu comitetul sa recunoasca, iar faza cu stersul albumului lui Mada e de tot kktul. Daca asa stiu/stie unii/una sa ii multumeasca pentru sufletul pe care si l-a pus, atunci e trist.... Aaa si acum o pedepseste si pe Capri! I-a sters si ei albumul. De toata jena!

Kla- felicitari din tot sufletul. Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Mada de Irlanda- the F word e flower?Ce misto de cele care l-au primit

Pupicei tuturor si o zi linistita

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput