Pepenasi de iulie-august 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 16
gallyb spune:
Am vazut poze cu mamica Flo si baietii, Nicholas de Morcoveatza, Cu Vladut in casa ce mare.
FLO ai vazut ce repede am actionat cu pozele? Te-am ascultat.

Tecky sanatate.
Vreau si eu la intalneala cu Turturica? Da unde vreti sa fie?
Xenia (9.07.2008)
maitreyi spune:
neata 
inca o saptamana si intru in sesiuni 
rux io i-am pus unt la cartofi lu' a mea si a fost si bun si ok insa pediatra mi-a zis acu miercuri sa nu ii mai pun pana pe la 8 luni ca tre sa se formeze nu stiu ce enzima (ba stiu da nu cred ca vrei si esplicatii stiintifice
) care sa digere grasimile din unt. asa ca poate mai bine mai astepti nitel 
ile ce seamana vladut cu tat-su
bine, nu si la freza
iarcasa e super
semineu, romantism, treburi, socoteli 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ankalaura spune:
Buuunnn
Cica sa merg in parc
Unde sa merg in parc, pentru ca incepe sa ploua!
IRISS draga mea, tu abia te-ai apucat de diversificat, lasa copilu' in pace! Eu ma zbat aicea pen' ca de 2 luni ma zbat!
Si trebuie sa manance si legume, ca doar nu o sa o tin pe fructe de acu' inainte...
Hai sa zic ca ou i-am dat o data.
Cu carnita, modest, dar na, perseverez
Iaurt a mancat de doua ori
Dar in situatia asta, este imposibil sa ii fac un program coerent de masa, din moment ce nu reusesc sa fac o lista de alimente, sa pot si eu sa zic ca ii dau de atatea ori carne, de atatea ou, de atatea iaurt, de atatea branzica, samd....
JUST FOR THE RECORD - Ariadno, nu sunt io aia care ti-a dat in barba da?? Nu de alta da' sunt cunoscuta sub pseudonimul ala cu pumnul in mecla ![]()
180???? Ma faci sa ma inverzesc. Noi ne-am oprit la 150 in cel mai bun caz! Si suntem "mai in varsta"!
CU CARTOFUL - da, la blender se face lipicios si naspa, zici ca e de la plic, facut din pulbere. Eu il pisez bine cu ala de facut piure... Ma rog, vorbesc teorie, nu e ca si cum Erika ar manca! Zic cum faceam la Eliza.
Revin ca le e foame ![]()
flo1980 spune:
Mitzi scuze, am uitat sa-ti zic....ce perle scot muschetarii tai! 
Sa ne mai incanti cu d-astea 
Iriss 
Vazut Darius de Anilansa , ce ochi superbi are! Ce papa asa roz? Cereale?
Casian cu surioara, 2 frumosi! Da, seamana cu tati!
Nu mai vad eu bine sau nu mai e nici albumul Dianei M. ???
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
maitreyi spune:
ariadna e ok 800 ml + g/ 24 h
ile tot prin somn papa. am primit insa unda verde sa ii inlocuiesc si bibe de la 9 dimineata cu care era mai mare distractia ca nu tot timpul se culca la ora aia. insa cele de la 8.30 si 11.30 seara is in continuare prin somn si papa atunci 200 ml
macar suntem in graficul care zice ca dupa 3 mese diversificate tre sa pape 400-600 ml/24 h (bine, cu plus minus functie de cheful copilasului)
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
diarux spune:
MAITREYI ms de sfat.

ANKA si asa la mana le framant.(legumele zic)
. mi-s saraca:steamer nu, mixer de 100 de ani, blender la robot da nu meruta sa scot hardughia pt un cartof. inca.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
ariadnabr spune:
Dragele mele,
Just for the record. Voi alea de v-ati primit raspuns de la mine azi dimineata nu sunteti in vizor. De fapt nimeni nu este, sau nu mai este. Pe langa toate defectele mele, am poate o calitate, fie ea si singulara. Eu spun in fata ce am de spus. Bun, rau...spun. Aia e. Persoana/ele care au avut placerea de a mi-o da in barba, sunt scurt eliminate din viata mea, fara drept de apel. Eu, insa, va rog, luati informatia doar ca ceea ce e. Am picat eu de fraiera si mi-am luat-o in bot. Nu voi spune cine este persoana, nici ce a spus. Pacat ca am crezut oarecum in ea. Live and learn, huh? ![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
mcoca spune:
Irlandezo, de ce nu spui??? Daca toata lumea spunea ce avea de spus la timpul potrivit, nu se ajungea aici. Vezi de aia nu primesc eu PM-uri ca l-as face public 1/2
.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
Serenity90 spune:
Am intrat si eu sa va salut...dar cand am vazut ca continuati cu chestii dastea m-am sictirit de tot..se pare ca fetele drgalse si gingase care le-am "cunoscut" la odisee acum s-au tranformat in...altceva..exact opusul...
Eu nu inteleg ce tot mai faceti atat tam-tam....ce s-a intamplat a trecut si basta
Faceti din clubul nostru un mare rahat doar pt k mada si sun nu mai intra...si ce daca nu mai intra?A fost alegerea lor si daca lea placut aici la noi...or sa se intoarca! Desi sincer cred ca au facut ce trebuia...s-a stricat totul..parca ati fii dusmani...exact ca niste tate..
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic