America (143)
Raspunsuri - Pagina 13
bAly spune:
aaaa... si de tinerete...am acus 2 peste 30 :D
Alina, mamica de 2 fetite,
Andreea cea nazdravana si
Laura
Ramona J spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Carmenbr Chiar daca am de lucru de mor si voi scrieti cu viteza luminii http://www.amazon.com/Neilmeds-Sinus-Rinse-Pediatric-Bottle/dp/B0009XH8I0 Pup si sanatate multa la copii. Tin pumnii la nastere Lisei si Miericutei pentru Aidan. Pup si celelalte fete si va urmaresc. ![]() Carmen & Ericutz (15.06.2004) Ajutati-o pe Diana! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii! 4 anisori...uraaa! |
Multumesc Carmen. Pe linga sticluta de sinus rinse mai trebuie ceva, sau pompita e inclusa? Scuze ca nu m-am lamurit. Nu stiam nici de Mucosin.
La noi nu-i mult mai roza situatia, odata cu venirea serii o luaram de la capat. Parca as da o fuga sa caut chestiile astea.
alintaroma spune:
Of, Ramona :( cauta si ce au spus fetele dar pune-i si perna calda sa stea cu ea pe piept cit de mult ... pune-i un film ceva si stai linga ea in pat . Biancai ii era de ajutor tare bine cind avea complcatii pulmonare si tusea pina vomita. Siropurile nu ne-au ajutat niciodata tare mult ca trateaza doar simptomul nu si cauza ... La mine cind raceala era cu tuse era cea mai grava ... mi se rupea sufletul sa o aud cum tuseste pina nu mai poate ...
Speram sa treceti noaptea cu bine 
Ramona J spune:
Am luat sinus rinse dar n-am vazut Mucosin. Carmen, sigur Mucosin? Ca am vazut Mucinex.
Sa vad cum sta, deja mi-a zis ca nu vrea... Eu imi fac sperante, ca folosim cu succes solutia salina sub forma de spray.
Am pus in dupa-amiaza asta perna electrica. Nu stiu cit staturam asa, ca am atipit cu fata in brate.
A continuat sa tuseasca.
Asa e, astea cu tuse sint cele mai cele...
corinadana spune:
Raluca a luat Mucinex ptr tuse, i a ajutat grozav! sanatate Anutei!
si eu am luat pastile tot mucinex ptr adulti, dupa o zi s a simtit o imbunatatire mare.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Am vazut pe internet ca Mucosin se vinde in Romania. Am vazut Mucinex, n-am cumparat.
Nici eu nu prea dau nimic pentru tuse, eventual expectorant daca-i cazul. Acum am ceva prescription pentru noapte. Nu-mi plac cough supressants, dar trebuie sa se odihneasca si ea cite un pic.
Am facut o tura cu sinus wash ala, doar de proba. Mai incerc in citeva minute, ca vreau s-o culc. Deja imi place mai mult decit spray salin. E adevarat ca-i messy, trebuie sa am grija sa nu se ude.
sinzi_ana spune:
Ramona, aveti un umidificator??? E foooarte util cu sare de mare!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
ciuf spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui conchita bine v-am regasit, dragelor. nu mai stiu nimic de nimeni, sper ca aveti numai vesti excelente. eu va salut din san diego, Anca - playdates? ![]() |
Conchita, bine ai revenit. Ce iti face fetita?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea