America (143)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

aaaa... si de tinerete...am acus 2 peste 30 :D

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmenbr

Chiar daca am de lucru de mor si voi scrieti cu viteza luminii, intru sa zic fetelor cu copii bolnavi (Ramona si Acusor-scuze daca mai sunt si alte mamici cu copii bolnavi dar am citit doar ultimele pagini) ca la noi merge cu succes Mucosin sirop (e tare dulce si gustos) si curatarea nasului cu apa salina. Nu ma refer la sprayurile cu apa salina ci la aparatul ala cu pompita Sinus Rinse. De cand il folosim, la indemnul medicului alergolog, Eric nu a mai facut sinuzite si toate racelile de pana acum s-au scurtat si am ajuns fff rar la antibiotic. ca exemplu, acum 2 ani (2007) in 9 luni a luat de 12 ori antibiotic, anul trecut a luat doar de 3 ori antibiotic tot anul. deci e mult, mult mai bine. Setul de Sinus Rinse il gasiti si la walmart, CVS, Walgreens si nu e deloc scump.

http://www.amazon.com/Neilmeds-Sinus-Rinse-Pediatric-Bottle/dp/B0009XH8I0

Pup si sanatate multa la copii. Tin pumnii la nastere Lisei si Miericutei pentru Aidan.
Pup si celelalte fete si va urmaresc.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

Ajutati-o pe Diana!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

4 anisori...uraaa!

Multumesc Carmen. Pe linga sticluta de sinus rinse mai trebuie ceva, sau pompita e inclusa? Scuze ca nu m-am lamurit. Nu stiam nici de Mucosin.
La noi nu-i mult mai roza situatia, odata cu venirea serii o luaram de la capat. Parca as da o fuga sa caut chestiile astea.

Mergi la inceput

Conchita bine ai revenit.
Arminad, ce smecheras e Dan al tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Of, Ramona :( cauta si ce au spus fetele dar pune-i si perna calda sa stea cu ea pe piept cit de mult ... pune-i un film ceva si stai linga ea in pat . Biancai ii era de ajutor tare bine cind avea complcatii pulmonare si tusea pina vomita. Siropurile nu ne-au ajutat niciodata tare mult ca trateaza doar simptomul nu si cauza ... La mine cind raceala era cu tuse era cea mai grava ... mi se rupea sufletul sa o aud cum tuseste pina nu mai poate ...
Speram sa treceti noaptea cu bine

Mergi la inceput

Am luat sinus rinse dar n-am vazut Mucosin. Carmen, sigur Mucosin? Ca am vazut Mucinex.
Sa vad cum sta, deja mi-a zis ca nu vrea... Eu imi fac sperante, ca folosim cu succes solutia salina sub forma de spray.
Am pus in dupa-amiaza asta perna electrica. Nu stiu cit staturam asa, ca am atipit cu fata in brate. A continuat sa tuseasca.
Asa e, astea cu tuse sint cele mai cele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Raluca a luat Mucinex ptr tuse, i a ajutat grozav! sanatate Anutei!
si eu am luat pastile tot mucinex ptr adulti, dupa o zi s a simtit o imbunatatire mare.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Am vazut pe internet ca Mucosin se vinde in Romania. Am vazut Mucinex, n-am cumparat.
Nici eu nu prea dau nimic pentru tuse, eventual expectorant daca-i cazul. Acum am ceva prescription pentru noapte. Nu-mi plac cough supressants, dar trebuie sa se odihneasca si ea cite un pic.
Am facut o tura cu sinus wash ala, doar de proba. Mai incerc in citeva minute, ca vreau s-o culc. Deja imi place mai mult decit spray salin. E adevarat ca-i messy, trebuie sa am grija sa nu se ude.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ramona, aveti un umidificator??? E foooarte util cu sare de mare!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

bine v-am regasit, dragelor. nu mai stiu nimic de nimeni, sper ca aveti numai vesti excelente. eu va salut din san diego, Anca - playdates?

Conchita, bine ai revenit. Ce iti face fetita?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Avem Sinzi, il folosesc.

Mergi la inceput