America (143)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Dragelor, multumesc mult pentru incurajarile cu casa, gata, asa cred si eu, ca nu ne-a fost asta menita si ne asteapta ceva mai bun

Andreea, felicitari!!!

Irina si Misocim, bine ati venit.
Eu le-am trimis parintilor recent invitatie, o scrisoare simpla, fara nimic de la notar (am mai pus o scrisoare de la scoala cum ca sunt studenta si ca am bursa - pe foaie cu letterhead si semnata, dar tot asa fara nimic de la notar). Au luat viza fara probleme. Dar, au mai avut o data viza pe zece ani pe care au folosit-o de cateva ori si nu au stat niciodata peste, asta cred ca a contat destul de mult. (prima viza au luat-o tot in baza unei scrisori de la univ. la care eram atunci, o invitatie la ziua parintilor; eu nu le-am trimis nimic scris de mine atunci).

Multa sanatate pruncilor bolnaviori!

Miere si tinem pumnii sa fie totul bine in continuare!

Corina, sarcina usoara si frumoasa!

Lisa, tinem pumnii pentru nastere!

Lia, nu stiu cum e cu arabii, da' coreean are si sotu' unu' in grup si e super constiincios si cum zici tu cu plecaciuni celalalt e filipinez si-i mai lenes si usor greut de cap poftim ethnic profiling si concluzii bazate pe doua sample-uri cu N=1

Ramona, bafta la slabit! Si eu sunt pe pozitii (cu cate un pas inapoi din cand in cand, ca altfel n-ar fi fun ), chiar daca n-am mai reusit sa intru pe spark.

Pumba, te admir pt. mersul mult pe jos

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

tot aici...inca!

39S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 1 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

bine v-am regasit, dragelor. nu mai stiu nimic de nimeni, sper ca aveti numai vesti excelente. eu va salut din san diego, Anca - playdates?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui lai

Ramona, bafta la slabit! Si eu sunt pe pozitii (cu cate un pas inapoi din cand in cand, ca altfel n-ar fi fun ), chiar daca n-am mai reusit sa intru pe spark.

Lai

Multumesc, dar tocmai eram cu o ciocolata in mina cind am citit rindurile tale. Gata, nu mai iau! Ne-a fost dor de tine pe Spark.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ramona ia un morcov si rontaie!!!

Multumesc Lai!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

bine v-am regasit, dragelor. nu mai stiu nimic de nimeni, sper ca aveti numai vesti excelente. eu va salut din san diego, Anca - playdates?

Oau!!!! Lume noua...lume buna!!!!!
Vilkome!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Chiar daca am de lucru de mor si voi scrieti cu viteza luminii, intru sa zic fetelor cu copii bolnavi (Ramona si Acusor-scuze daca mai sunt si alte mamici cu copii bolnavi dar am citit doar ultimele pagini) ca la noi merge cu succes Mucosin sirop (e tare dulce si gustos) si curatarea nasului cu apa salina. Nu ma refer la sprayurile cu apa salina ci la aparatul ala cu pompita Sinus Rinse. De cand il folosim, la indemnul medicului alergolog, Eric nu a mai facut sinuzite si toate racelile de pana acum s-au scurtat si am ajuns fff rar la antibiotic. ca exemplu, acum 2 ani (2007) in 9 luni a luat de 12 ori antibiotic, anul trecut a luat doar de 3 ori antibiotic tot anul. deci e mult, mult mai bine. Setul de Sinus Rinse il gasiti si la walmart, CVS, Walgreens si nu e deloc scump.

http://www.amazon.com/Neilmeds-Sinus-Rinse-Pediatric-Bottle/dp/B0009XH8I0

Pup si sanatate multa la copii. Tin pumnii la nastere Lisei si Miericutei pentru Aidan.
Pup si celelalte fete si va urmaresc.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Ramona ,multa sanatate Anutei ,of saracuta!! Dan m-a pacalit ieri cica era asa de bolnav ca nu putea sa se ridice din pat dar dupa o ora i-a trecut

Citat:
Cititi si comentariile din subsolul paginii, sunt excelente.

Io p-alea le-am citit primele ,ce era esential am sarit dar le-am pus in bookmarks 'just in case'
Mi-au placut astea :
"“How soon will I be able to be productive?”Gross.
One I got asked often was “Do you prefer to work solo or in a team?” I think this can be pretty tricky depending on the type of job.

Citat:
Arminad, si eu sunt tare de urechi!!! hihi...nu pot nimic sa trancanesc la telefon, si intreb de multe ori "sorry??" de parca sunt retarded!!! Nu stiu de ce...parca imi fuge mintea si uit ca vb cu cineva

Ma simt deja mai bine acum ca stiu ca nu sunt singura.

Citat:
Arminad si tu tot contabil?

Fusei in Ro niste ani,destul de multi ca io sunt baba deja.
De 5 ani , de cind sunt aici ,pe tusa cu alte treburi .Nu am facut scoli ,nici macar acolo un curs ,n-am cautat job ,nici resume n-am avut pina ast toamna .Aplic in general la entry level gen accountant clerk,AP/AR si d-astea .Asta cu taxele a picat cam asa pe neasteptate da nu e o idee rea s-ar putea sa ma duc pe asta in final ,pare o cale mai usoara pt mine .Mie mi-ar place sa invat ,cred ca si la 70 o sa imi placa dar nu mai sunt asa de eficienta cum eram acu niste ani sa le impac pe toate si inca am multe de impacat
La tine e diferit insa .Nu numai ca esti mai tinara dar ai si scolile care trebuie .Ai investit in ele trebuie sa recuperezi banii aia si sa le valorifici .E cam nasol pe piata muncii acum pt incepatori in orice domeniu cred dar va fii bine pt tine pina la urma .
Experienta cu agentiile a fost mai mult amuzanta decit suparatoare .N-am apelat eu la ele ,m-au pescuit de pe unde am pus resumeul dar n-au fost seriosi ,cred ca nici n-am stiut sa le aleg.

Lisa ,m-ai bagat in ceata cu dopul ala imi vine sa intreb si eu ca sotul tau si doar am nascut de 2 ori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Conchita, welcome back!

Ramona

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Si pe mine ma tot cauta unii, si eu ii tot amind e asta vara...ba exam de CPA, ba vacanta in RO de 2 luni...

Acum m-au suna iar si nu stiu ce sa fac, in conditiile in care la o simpla cautare de job pe site-ul lor cel mai mult plecateau cu 14/h.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput