Fulguleti de nov-dec 2006 (207)
Raspunsuri - Pagina 20
dianocica spune:
foarte putine poze cu noi, cat sa va mai aline dorul :))))
fetili, sunt aproape gata cu firma proprie, stiti cumva vreun contabil in bucuresti? eventual prin titan, acolo e sediul social.
si danutz da-mi si mie un pm cu la ce banca lucrezi, tre sa deschid niste conturi in usd, poate ma ajuti sa ma dezmeticesc un pic
sper ca in vreo doua saptamani sa ma linistesc si sa apuc sa mai stau si eu la un taifas mic cu voi. saryta saru'mana de tratatie, m-am servit rapid cu tot ce-am gasit, placut mult pozele cu cei 'cativa' prieteni, la multi ani iti doresc, sanatoasa si fericita alaturi de toti copilasii tai minunati. (te bagi si la al patrulea?
)
Irinabr spune:
Frumosi copii, acum imi pare rau ca nu l-am luat la munte pe Matei. Planuim o vacanta de vara in Antalia unde ma duc doar cu baietii mei. Sper sa mearga si sa nu ne fure turcii. Blonzi cum suntem... dar am baieti si nu se fura decat fete... sper.
Acs... despre Matei ca sa-ti spun. E linistit, cuminte pot sa spun si retras in comparatie cu Mihnea. Cu Mihnea nu puteam sa mergem in magazine si piata... Ma stiau toti vanzatorii pemtru ca intra in vorba cu ei si cerea
de imi ere rusine. In schimb toata lumea il tine mine si il place pe Mihnea , cu exceptia bosumflatei de invatatoare ... of... vedeti voi..
Matei il lasa pe Mihnea dar nu il lasa pe taca-su sa stea cu Mihnea. E gelos pe Mihnea ca are atata atentie si face si spune ca sa ne ocupam si de el. Incerc sa pozitivez mesajele si sa stie ca il apreciez cand respecta linistea si locul unde invata Mihnea. Matei repeta ce spune Mihnea (sapte ori trei fac doua-si-unu... , diftongii sunt... si multe perle)si ce ii spunem noi lui Mihnea (indemnuri... "Nu te mai uita pe pereti"..). E o distractie...
Unul sta cu Mihnea si unul cu Matei... Sa luam concediu permanent si nu ne ajunge timpul. La meditatiile la engleza vrea si Matei si uita asa e si el prezent dar linistit pot spune.
In schimb Matei invata mai repede, e mai putin pretentios, nu ne-a chinuit cu formarea reflexelor, ... doar ca am stricat regula cu dormitul. De oboseala l-am culcat cu mine in pat si acolo sta... taica-su nu mai are loc
si sa nu va spun ce suparare....
Asta este... soacra mare am sa fiu... de doua ori. ...
BB un an si cinci luni - Matei Cristian si baietel de 9 ani Mihnea Constantin
Matei la un an si doua luni
lizzy spune:
saryta!!! 
sa fii sanatoasa, iubita si fericita! 

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
iulia-stefy spune:
Salutare!
dianav, acs, multumim.
Simo, ce spaima ai tras...
Noi.... nu foarte bine, dar ne descurcam. Scriu cand voi fi mai bine.
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ank999 spune:
Salut cu drag pe toata lumea!
N-am mai reusit sa intru ca am avut niste zile mai grele, da fug sa citesc din urma>

La multi ani Saryta. Sa fi sanatoasa si fericita si sa ai parte numai de bucurii.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
ank999 spune:
Hai ca am citit si eu cate ceva.
Lacramioara bine ca ati scapat de biluta. Va doresc multa sanatate.
Acsmulta sanatate mamei.
Ingeras ce maya haioasa si vorbareata.
Danutzimi pare rau de miniconcediul vostru ratat. Las' ca asta mai face loc de unul mai frumos
Dianaati fost la dr.? Noi suntem alaturi de tine. Cred ca totul o sa fie bine. Cat despre inebunitul mamei...si a mea sta cu mamam si pana la ora asta m-a sunat de 4 ori:n-a manca, nu-mi place de ea ca e nu stiu cum, a facut kk cam moale ce-i fac (2 pe tema asta). Important e ca voi sa fiti bine.
Asiza bine ca denis se vindeca repede. Eu am pus chestii din alea in prize, da tot incearca sa bage incarcatoarele de la telefon. Ce sa zic...sunt plini de idei.
Desiree Octavian e un frumos si harnicut.
Madaluta mare spaima cu piciorusul lui Darius. Bine ca a trecut. O fi fost vreo amorteala ceva.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
ank999 spune:
Raluca ai fost la eco? Cum e? Hai nu mai fi suparata ca mai e un pic si vine si printesa.
Simo, Laura ce spaima ati tras si voi. Bine ca sunt baietii destepti si au descuiat.
Yagmur sunt fericita pentru tine. Linistea si clipele alaturi de puiuti sunt cele mai importante.
DandusaCrinuta e tare
. Face ce vrea ea cu mami.
Saryta ce iedute si mami frumoase. Mai a ramas un pic de tort!
Luciaro frumos la Predeal. Vreau si eu.
Adinazot printesa ta e o dulcica.
Anca cu
dianocica spune:
david, vrei lapte?
da
cald?
nu
rece?
nu
dar cum?
potrivit
david, e bun ananasul?
da
e dulce?