Fulguleti de nov-dec 2006 (207)
Raspunsuri - Pagina 19
luciaro spune:
Buna!
Am facut lista cu sarbatoritii lunii februarie, va rog cine are timp sa modifice pe prima pagina, si aveti grija ca lista cu fulguleti este de doua ori.
02.02 - Saryta
05.02 - sraluca
07.02 - Alex de Somleac
09.02 - Acs
12.02 - Andra de Saryta
- Aka
15.02 - Simo29
17.02 - Cleomoni
18.02 - Mihnea de Irinabr
19.02 - Lavyada
23.02 - Ioana de Acs
- Marinelaf
luciaro spune:
Tot eu...de data asta cu cateva poze de la Predeal, de saptamana trecuta: Poze Predeal
Saryta, la multi ani, sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe bucurii impreuna cu iedutele si cu sotul!
danutz spune:
Buna fetelor!
La multi ani Saryta, sa-ti fie viata frumoasa ca si tine si sa te bucuri de iedutele tale!
.
De noi ce sa mai zic , asa ma apuca pe mine depresiile la inceput de an, nu avem probleme dar parca nu-mi mai gasesc locul, nici acasa nici la munca (o sa ziceti ca m-am tacanit), o fi si criza asta de vina care a schimbat radical totul, si Io si Cata suntem stresati, incrancenati, obositi, nu aud decat lucruri nasoale in jur...
Rares e un scump, nu vorbeste sau nu vrea sa vorbeasca, e tare incapatanat si ne vrea langa el mai tot timpul (asta sigur fiindca sta asa de mult timp cu bona). Abia astept week-end-urile, care trec intr-o clipa, fara sa apucam sa facem mare lucru, parca a intrat timpul in sac si viata se scurge fara sa pot sa fac nik sa o opresc...- Dati scroll...
danutz spune:
Lucia, faine poze!
Ce bine ii sta puiului in hainuta aia bleo!
Ah, si brazii plini de zapada, si vinul fiert parca-i simt de aici aroma...si mai ales voi imbujorati! Super!!!
acs spune:

Saryta

sa fii sanatoasa si fericita alaturi de iedutele tale frumoase!
Saryta, te-am admirat in poze! Asa tanara si frumoasa!
Lucia, super poze! Ati facut si om de zapada! Serban e tare dulce!
Lacramioara, multa, multa sanatate lui Stefy si tie!
Danita, tot in spital mama ta? Of! Normal ca-i deprimata. Multa sanatate! Tie multa putere si sa treceti cu bine peste probleme!
P e un scump! Si cat de multe stie!
Dandusa, super vulpita! Va joaca pe degete! E tare isteata si talentata (am vazut-o in clipul cu bubulina :) ).
Te admir cat calm ai! Recunosc ca eu nu sunt mereu asa :(.
Raducu ce mai face?
Manu, ma bucur ca va simtiti asa bine impreuna! Luca e un baiat minunat, cu o mama pe masura!
Desiree, si lui Victor ii plac chiftelele (eu le fac din carne de manzat si uneori le pun la cuptor).
Aaa... apropo: Am facut pizza dupa reteta Porumbitei (multumesc mult). A iesit foarte buna; Victor nu lasa pe nimeni sa manance, ca e a lui :).
Irina, cum se inteleg baietii tai? Matei il lasa pe Mihnea sa-si faca lectiile? Imi cam fac probleme pentru la anu', ca nu am cum sa-i tin pe cei mici departe de Maria cand o avea teme de facut.
Multa sanatate!
Raluca, l-ati vazut pe bebe?
Cand o aduceti inapoi pe Adina? Hai ca termini cu examenele si o sa va iubiti mult de tot!
Laura, ce simpatic Dani! "mami, sunt cu ochii pe tine.." Am ras cand am citit!
Ii tin pumnii lui Florin pentru angajare!
Cat despre gradinita: asa am patit si eu cand s-o duc pe Ioana (ea e nascuta la sfarsitul lui februarie). Directoarea mi-a spus sa astept pana dupa inscrieri, sa vad daca raman locuri. In ianuarie a acceptat-o.
Vineri am ajuns tarziu acasa (din cauza de dentist). Lui Victor i-a fost tare dor de mine; m-a luat cu mainile dupa gat si mi-a spus: "Manela mia! Bita mia!" :)
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
simo29 spune:
Salutare mamici si fulguleti!!!

SARYTA 
Sa ai parte de multa sanatate si fericire!!!!
FETELOR vreau sa va pove ceva de genul "scary movie" sau "asa sa nu faci" sau ...in fine - vineri seara pe la 7 ma duc cu David la o spalatorie auto din aia cu perii cu spalare automata. Ca de obicei il iau pe David din scaun si-l pun pe scaunul din dreapta langa mine.Cobor sa platesc, binenteles trantesc usa si cand ma intorc aud click - David a blocat toate usile...N-am cuvinte sa va spun prin ce stari am trecut in vreo 5 secunde de uimire totala,generala.

Cheia in contact, geanta cu mobilele pe jos in masina 

Ma uit la el - David se uita direct in ochii mei - cred ca a constientizat cat de cat situatia si-i zic: "David, mami ai blocat usile!!!! Te rog apasa din nou butonul ala!!!! Se apleaca copilu meu si pune manuta pe buton si deschide usile! Urc in masina, cred ca aveam o fata - ma apuc de plans - el vine la mine ma strange in brate:Mami, mami!...."
Cred ca in alea 5 secunde mi-am pierdut 5 ani din viata si 5 kg din grasimi ![]()
![]()
. Nu doresc la nimeni la traiasca sentimentul ala de disperare - de doua nopti numai aia visez :click,click....
Bine ca s-a terminat cu bine!
Revin cand imi "revin" ![]()
Pupici,
Simo si David (9 noiembrie 2006)
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simo29 Salutare mamici si fulguleti!!! ![]() SARYTA ![]() Sa ai parte de multa sanatate si fericire!!!!FETELOR vreau sa va pove ceva de genul "scary movie" sau "asa sa nu faci" sau ...in fine - vineri seara pe la 7 ma duc cu David la o spalatorie auto din aia cu perii cu spalare automata. Ca de obicei il iau pe David din scaun si-l pun pe scaunul din dreapta langa mine.Cobor sa platesc, binenteles trantesc usa si cand ma intorc aud click - David a blocat toate usile...N-am cuvinte sa va spun prin ce stari am trecut in vreo 5 secunde de uimire totala,generala. ![]() ![]() ![]() Cheia in contact, geanta cu mobilele pe jos in masina ![]() ![]() ![]() Ma uit la el - David se uita direct in ochii mei - cred ca a constientizat cat de cat situatia si-i zic: "David, mami ai blocat usile!!!! Te rog apasa din nou butonul ala!!!! Se apleaca copilu meu si pune manuta pe buton si deschide usile! Urc in masina, cred ca aveam o fata - ma apuc de plans - el vine la mine ma strange in brate:Mami, mami!...." Cred ca in alea 5 secunde mi-am pierdut 5 ani din viata si 5 kg din grasimi Bine ca s-a terminat cu bine! Revin cand imi "revin" Pupici, Simo si David (9 noiembrie 2006) |
bine ca a trecut ... saracii de voi ...
sa va povestesc si eu ... faza e de vreo 2 luni ... am fost la niste prieteni, care au un baietel de varsta lui dani si la toate usile aveau cheile in yala. va dati seama ... dani s-a incuiat in camera si a scos si cheia din yala. noroc ca m-am inteles cu el si l-am convins sa bage cheia si sa descuie ... am murit si am inviat in cele cateva minute, deja ma gandeam sa spart usa/geamul de la usa, ma gandeam la cioburi si la cate si mai cate ... norocul nostru a fost ca dani nu s-a panicat, am vorbit si noi calm, s-a speriat un pic, dar nu s-a panicat.
so ... fiti atente.

saryta 
sa fii sanatoasa si sa ai parte numai si numai de bucurii!sper sa revin mai tarziu.
pupici
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
lizzy spune:
| citat din mesajul lui Yagmur Sintem super bine.... nu am apucat sa citesc din urma, dar vroiam sa va spun ca este minunat sa stai cu copilul tau.... iubesc aceasta perioada, chiar daca financiar va fi greu.... dar aceste 2 sapt de vacanta sint cel mai frumos cadou pe 2009.... m-am reindragostit de Luca, l-am redescoperit, am fost pupata in 7 zile mai mult decat in ultimul an.... am fost la muzeu, la vernisaj, pe strazi, la Denis.... Va pup si ne revedem dupa 9 februarie.. cand ma intorc la job Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca |

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
lizzy spune:
| citat din mesajul lui luciaro Tot eu...de data asta cu cateva poze de la Predeal, de saptamana trecuta: Poze Predeal Saryta, la multi ani, sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe bucurii impreuna cu iedutele si cu sotul! Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)Poze Serban |
pup you lucia si multumim de listutza

ma bucur ca ati petrecut asa fain la munte. pozele sunt super!
mi-e dor si mie de o zapada adevarata...
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
kikineata spune:
Diana, bafta mare astazi, sa vii cu vesti bune!
Saryta, la Multi Ani! si multa sanatate!
Dianav, alea bordeaux sunt de anul trecut Next Londra. Erau unele roz mai spalacite anul asta.
Dandusa, multam fain. Chiar prea scumpe hartile alea. A ta e plastifiata sau e hartie. Rezista la intemperii??
Ma ce-am ras de vulpitza cea sireata. Nici Garga nu e pe departe. Am avut si noi candva perioade mai grele cu masa dar acu e totul OK, de la dureri de masele ea papa mai mult. Sa stii ca mie mi-e dor sa vad scorpionasii in poze :)