LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (176)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Alina am vb la tel cu pediatra copilului si stam pe antitermice cele 3-5 zile ar putea fi si rubeole infantis este in floare si asta,maine dimineata vom face si urocultura,am fost la ea doarme si parca la mana febra a scazut.
Eu nu ii iau temp zilnic simt imediat la mana cand are sau nu niciodata nu m-am inselat o simt si la cel mai mic salt,acum va dati seama ca as sta cu termometrul aproape non-stop pe ea.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Elle a mai murit un drac

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

hi hi .. asa e ..

gata, am fugit acasa!

pupici

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Citat:
Un pentru mica IT-ista creatan Clara!
Ca, unde am admirat-o, nu pot sa las comentariu.

Cum merg pregatirile pentru petrecere?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !

Roxana (nu pricep de ce nu merge la toata lumea treaba cu comentariile..s-a plans si Silvia).

Cu petrecerea greu. Pana acum am stabilit doar meniul, am decis ca fac tortul in casa, am facut repetitie la o rulada ca am gasit o reteta noua si cam atat. Vine mama maine si preia ea organizarea ca eu am program de shopping cu sor'mea caci ar fi ceva reduceri.

In rest eu dorm cand si pe unde apuc. M-a rupt efectiv saptamana trecuta si incerc sa ma refac ca luni incep serviciul.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

cu petrecerea? binisor!

am facut comanda la tort...frumusel cu Alba ca Zapada,
meniul l-am stabilit, ma apuc de vineri ca sarbatorim duminica.

asteptam musafirii!

http://community.webshots.com/user/beinazutza?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Hello zuzici!

Astazi este o zi mare pentru trei clopotei scumpi care implinesc un an, LA MULTI ANI! SANATOSI SI FERICITI VANESSA SI CALIN, SI BINEINTELES SOFIA MEA DULCE SI IUBITA!!!!

Sunt emotionata, mandra, melancolica...nici eu nu mai stiu. Acum un an Sofia era inca in burtica, incovrigata si linistita...oarecum :-)...si brusc a dat cu nasul de lumea reala, si de noi, parintii ei :-)

Aseara eu si tati ne-am felicitat reciproc pentru primul an de bebeluseala, pentru primul an cu Sofia noastra draga.
Lasam in urma un an frumos, greu pe alocuri, dar plin si fericit, o perioada speciala care nu o sa se mai intoarca niciodata. Un an de gangureli si zambetele si miros de laptic :-) De nopti abia-dormite, plansete si ceva problemute de sanatate. Dar toate frumoase in felul lor, pentru ca la noi in casa este multa Dragoste. Si ii multumim lui Dumnezeu ca ne-a lasat sa cunoastem sentimentele minunate pe care le traim de cand o avem pe Sofia. Fara ea, viata noastra ar fi mai searbada...si mai fara rost.

Ne dorim sa fi sanatosi toti trei - puiuta mica in special, si restul o sa fie bine!

Multumesc zuzicilor care ne-au facut urari, m-am emotionat din nou, am retrait momentele magice de acum un an cand ati fost alaturi de mine cu gandurile voastre bune!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa

Citat:
Un pentru mica IT-ista creatan Clara!
Ca, unde am admirat-o, nu pot sa las comentariu.

Cum merg pregatirile pentru petrecere?

Roxana (nu pricep de ce nu merge la toata lumea treaba cu comentariile..s-a plans si Silvia).

Cu petrecerea greu. Pana acum am stabilit doar meniul, am decis ca fac tortul in casa, am facut repetitie la o rulada ca am gasit o reteta noua si cam atat. Vine mama maine si preia ea organizarea ca eu am program de shopping cu sor'mea caci ar fi ceva reduceri.

In rest eu dorm cand si pe unde apuc. M-a rupt efectiv saptamana trecuta si incerc sa ma refac ca luni incep serviciul.

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Pai, inseamna ca jumatate din treaba este gata - mie meniul mi s-a parut cel mai greu.
Si dak vine mama, poti sa spui ca-i si cealalata jumatate rezolvata, nu?!

Spor la shopping-uiala!

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Madalina, rubeola nu e cu ceva eruptii?Si eu ii luam temp doar la mana, acum am zapacit-o saraca. Mai ales azi pentru ca nu i-am mai dat nimic i-am luat temperatura din ora in ora, deja urla cand vede termometrul. Norocul ei ca acum doarme.Monica, sa ne spui si noua meniul, mai fur si eu idei. Imi place sa citesc posturile cretei in domeniu, imi ploua in gura.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Ce frumos ai scris, stancutza!La multi ani, Sofia!Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

Madalina, rubeola nu e cu ceva eruptii?
Si eu ii luam temp doar la mana, acum am zapacit-o saraca. Mai ales azi pentru ca nu i-am mai dat nimic i-am luat temperatura din ora in ora, deja urla cand vede termometrul. Norocul ei ca acum doarme.

Monica, sa ne spui si noua meniul, mai fur si eu idei. Imi place sa citesc posturile cretei in domeniu, imi ploua in gura.

Camelia si Laura (06.02.2008)

Ba da dar debuteaza cu 3-5 zile febra apoi cu eruptie rosiatica.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

daria a adormit iar dupa ce a papat un pic ce orez fiert cu morcov.a mai baut niste ceiut si a mai facut un pic de kk dar care nu mirosea
febra nu mai are.
ce sa cred?sa fie spre bine?

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput