Ai ales un nume de sfant ptr copilul tau?
Raspunsuri - Pagina 5
abramburika spune:
Nu, nu i-am dat fetei mele nume de sfant. Nu imi plac 2 nume la copil, iar cele care ne placeau noua nu erau de sfant. Si nu consider important acest aspect ... adica sa aiba nume de sfant.
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
chiccutza spune:
la amandoi le-am dat si nume de sfant.ai mei au 2 nume.nici mie nu-mi placeau 2 nume,dar sotul meu a insistat.
MAMA DE FEDE SI DANI
flo1980 spune:
Ai mei au nume de sfant, si 2 nume, acum nu mai imi place (cu 2 nume)
George Alexandru si David Gabriel....
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinaxeni Pe vremea cand am nascut eu ecografia era un mare lux.In consecinta am aflat ce am abia cand am nascut. Pana sa nasc eram convinsa ca voi face baiat si am refuzat cu obstinenta sa ma gandesc la un nume de fata. S-a intamplat sa o nasc pe 29 februarie si am avut un soc cand am aflat ca e fata.Numele l-am gasit in 3 secunde...nu exagerez. pe masa aia,cand urlam ca din gura de sarpe,mi-au venit in minte bunicii mei care erau morti amandoi deja la momentul acela(Dumnezeu sa-i odihneasca).Am avut senzatia instantaneu ca sunt in sala aia cu mine si am zis ca o fata mea le va purta numele amandurora...Anca(dupa bunica) si Alexandra (dupa bunicul). Nu stiu ce sa cred dar uneori am senzatia ca fata mea e f. ocrotita de ei.Este extrem de norocoasa,nu noroc gen castigat la loto,mai degraba i se ivesc in viata oportunitati si sanse la care nu au multi acces.Poate chiar ei o protejeaza. Numele cred ca e un fel de predestinare. ------------------------- In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe. |
Emotionant...fara cuvinte...
_
flo1980 spune:
Ca tot m-am pus pe sapaturi am aflat ca
Vineri, 26 Iun 2009: Cuv. David din Tesalonic; Sf. Ioan, Ep. Gotiei
...si pe 27 iun.08 se nastea David al meu....
_