Ai ales un nume de sfant ptr copilul tau?
cand am pus nume copilului nu am cautat nicaieri, nici macar in calendar :), ca eu stiam ca numele asta vreau sa fie si gata :)
m-am uitat astazi pe un calendar si am ramas uimita. numele fetitei mele CHIAR este sarbatorit in ziua in care s-a nascut. (un sfant mai mic :)
vi s-a intamplat?
maia
Raspunsuri
IonescuOana spune:
Stii cum se zice..."Nimic nu e intamplator"...
Felicitari pt. fetita ta...sa-ti traiasca...
Si apropos, toti cei trei copilasi ai mei au nume de sfant...
PUpici!
SabrinaLia spune:
Si copiii mei au nume de sfinti.Si nu pentru ca sa fie acolo ,pentru ca mi-au placut si li se potrivesc.La primul copil mi-a luat aproape 9 luni pina sa gasesc numele potrivit ,la aia mica ,ceva mai repede.
Ortansa spune:
da,pt. fata mea alesesem deja numele Maria-asa o cheama si pe mama si pe soacra mea si imi place tare mult numele-iar ea s-a nascut cu o zi inainte de Sf. Maria, pe 14 august.baiatului i-am pus numele de Nicolas-desi la inceput nu prea-mi placea,acum imi place tare.cumva am vrut sa poarte nume de sfinti,nu stiu de ce,nu sunt f. bisericoasa.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">An apple a day,www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Prima comuniune,
Mere verzi
www.flickr.com/photos/24759233@N04/sets/72157607879622477/show/with/2926721528/" target="_blank">Atelier dulce
I've gt DC under my skin
Rufus spune:
Nu am vrut neaparat, dar imi place ca au nume de sfinti. De altfel, mi-au placut numele romanesti autentice, si alea toate sunt imprumutate de la sfinti. Si apoi, de ce sa nu mai fie ziua lor si alta decat cea de nastere? Cadouri, pupici, voie buna...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
cristina22 spune:
al meu are nume de sfant si pt ca s-a nascut in apropierea zilei de Sf Andrei.
cristina si Andrei
szivarvany spune:
Nu m-am gandit la asa ceva deloc.
"Giulia" insa apare in calendarul romano-catolic italian pe 22 mai.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
mmiihhaa spune:
Eu am vrut sa ies un pic din "tipar"si i-am pus si un nume de floare Narcisa sa fie ziua ei si de Florii...
CristinaT spune:
are un nume de sfant.
dar eu nu am inteles care este numele fetitei tale si despre ce sfant vorbesti. Sa-ti traisca si te bucuri de ea.
ne apropiem de 9 ani
si :)
mmiihhaa spune:
Nu e nume de sfant Spuneam ca i-am pus nume de floare NARCISA sa o putem sarbatori de Florii
AmethystRain spune:
Cum sa nu, Maia? :) I-am ales numele in februarie, cand am aflat la eco 3 D ca sigur vom avea fetita. Si am vrut un nume de sfant, un nume aparte. Onomastica , gandeam noi, avea sa fie in octombrie, de ziua Sfintilor Ciprian si Iustina.... In iunie, insa, avea sa se nasca exact de ziua Sfantului Iustin. "Speciala" coincidenta:)