Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mirtha noua dr dermatolog ne-a spus sa aruncam crema de galbenele si sa folosim numai bepanthen crema pt ca e mai bun decat unguentul si intotdeauna cand am de ales la acelasi produs intre unguent si crema sa-l aleg pe cel sub forma de crema. Si chiar nu mai folosesc pt bebe crema de galbenele, avand in vedere problemutele noastre ascult doctora cu sfaturile ei exacte .
Intre noi fie vorba, am pus de 2 ori - dimineata si seara - crema de galbenele pe una din bubitele de pe burta si pe urma si inrosise mai rau si se facuse si un pic mai mare sotzul habar nu are, ca oricum nu m-ar fi lasat sa incerc, zice ca bebe nu e cobai sa testez toate cremele pe el...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

Citat:
citat din mesajul lui vrabiuta

Mirtha si Malinas, si fetele care mai vor sa faca poze frumoase bebeilor, va scriu aici cateva mici "secrete" (ca nu prea aveti cum sa ajungeti usor la un studio cu piticii, cand or mai creste putin va astept cu drag). Cea mai buna lumina este cea naturala, daca puteti sa fotografiati pe bb langa o fereastra bine luminata e ideal. Fundalul e foarte important, de obicei cu cat e mai simplu si mai monocrom, cu atat mai bine. Pentru inceput, la portrete incadrati fie strans (doar fata), fie bust, fie intreg, nu intre. Fotografiati-l pe bb langa un obiect (jucarie, carte etc) pe masura ce creste.
Daca mai vreti sa ma intrebati una alta, va scriu pe pm, sa nu ma intind prea mult.

Mirtha, pentru compozitie ca cea cu pisicile ai nevoie de un soft profesional, gen Photoshop. In el gasesti "unelte" cu care sa decupezi imaginile pe care vrei sa le colezi, cu care sa "pictezi" fundalul, cu care sa corectezi nuantele, etc. Dar pentru rame se poate face si colaj in stil clasic, cu imagini decupate din hartie si prinse impreuna cu fotografia bebelinei.

O seara frumoasa!

mami de 2 x

Multumim!!!

Gabriela - mami de rechin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriellag spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

Vrabiuta, multumim.

Pe zi ce trece ma doare spatele tot mai tare, ma doare acolo unde mi-a facut epidurala. Senzatia mea este, dupa ce am mai discutat si cu alte mamici, ca durerea este proportionala cu insuccesul anesteziei. Asa ca ...fac un sondaj:
1. la voi a prins epidurala?
2. Aveti dureri de spate?

Bravo!
Chiar vroiam sa deschid acest subiect: la mine a prins foarte bine, dupa a doua doza , facuta la vreo 10 minute de prima, pentru ca dupa prima amortisem doar pe stanga , insa mi-a ramas durerea de spate ...care e ...cum sa o descriu ...o simt exact ca durerea de mana atunci cand iti amorteste, nu stiu daca ma fac inteleasa...este enervanta , parca as avea febra musculara...

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Gabriela - mami de rechin!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Momentan nimic . Nu gasim Pediavit.
Saptamana viitoare poate reusim sa facem un drum la Bucuresti si cautam acolo.

Citat:
citat din mesajul lui anca_27

Mirtha, si ce-i dai in loc de Vigantol?

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

O ruga pt un suflet - Emma

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Multumim pentru info !

Citat:
citat din mesajul lui vrabiuta

Mirtha si Malinas, si fetele care mai vor sa faca poze frumoase bebeilor, va scriu aici cateva mici "secrete" (ca nu prea aveti cum sa ajungeti usor la un studio cu piticii, cand or mai creste putin va astept cu drag). Cea mai buna lumina este cea naturala, daca puteti sa fotografiati pe bb langa o fereastra bine luminata e ideal. Fundalul e foarte important, de obicei cu cat e mai simplu si mai monocrom, cu atat mai bine. Pentru inceput, la portrete incadrati fie strans (doar fata), fie bust, fie intreg, nu intre. Fotografiati-l pe bb langa un obiect (jucarie, carte etc) pe masura ce creste.
Daca mai vreti sa ma intrebati una alta, va scriu pe pm, sa nu ma intind prea mult.

Mirtha, pentru compozitie ca cea cu pisicile ai nevoie de un soft profesional, gen Photoshop. In el gasesti "unelte" cu care sa decupezi imaginile pe care vrei sa le colezi, cu care sa "pictezi" fundalul, cu care sa corectezi nuantele, etc. Dar pentru rame se poate face si colaj in stil clasic, cu imagini decupate din hartie si prinse impreuna cu fotografia bebelinei.

O seara frumoasa!

mami de 2 x

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Babyzapi, ma bucur ce Raphael e mai bine.
despre noi...avem 5800, adica de joi nu am mai luat decat 20 de grame. ffff putin. a scazut datorita diareei. De miercuri seara, de cand am fost la medic, si-a schimbat zanica mea programul. Sta treaza mai toata ziua daca suntem acasa, doarme dc mergem cu masina pe undeva. Seara dupa baita nu doarme deloc pana pe la 23-24, cand adoarme dupa multe reprize de plans isteric.Nu stiu ce sa-i mai facem. Doarme apoi 3, max 4 ore si apoi papa max 10min, apoi urmeaza reprize se somn de 2 ore si dimineata p ela 7-8, nu mai vrea nani deloc. O pun in pat langa mine si gangureste. Ce e mai ciudat, e ca nu mai plange asa de foame. Maxim de 2 ori pe zi urla isteric ca vrea tzitzi, in rest o cauta cu gurita si suge degetul dc nu o primeste. Nu-mi vine sa cred ca fomista mea nu mai cere tzitzi la max 2 ore. Ma doare sufletul cdplange si tzitzi nu o mai calmeaza. Sa vedem azi cum reusescd sa o culc. Acum e la tati in marsupiu, invata sa trimita mailuri

A...azi am luat marturiil ept botez. Imi plac la nebunie. O sa pun poze cu ele.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

neatza!
antonio are inca 5900g, ca acum 3 saptamani. se manifesta cam ca si zanica ta.... toata lumea ma intreaba daca a luat in lungime, dar nu pot sa-l masor atat de bine, incat sa zic sigur ca s-a lungit...?
anto primeste cate 4pic de vitamina D/zi... ma intreb daca nu cumva asta ii taie pofta de mancare?!
of... mai dureaza pana sa-i vedem 'copacei'...

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaoradea

Intrebare intrebatoare pt fetele care alapteaza la san si pastreaza laptic matern in congelator. daca nu se umple recipientul de la o mulgere, se poate tine in frigider, completa la urmatoarea mulgere si congela dupa acceia? Sau trebuie sa fie recipientul si lapticul de la un muls? Pls raspuns urgent ca nu stiu cum sa procedez!

mamica de Sara 24.10.2008
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

da, poti sa completezi biberonul cu lapticul muls in aceeasi zi si apoi sa-l congelezi.

Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si Antonio(27 oct 2008)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Mergi la inceput