Care este diferenta de timp ideala intre 2 cezarie
Raspunsuri - Pagina 2
vias spune:
chiar azi am aflat de p fata ca a ramas insarcinata...la 6 luni dupa cezariana...apartine odiseei din care am facut si eu si Dariusica parte
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
Maya25 spune:
Mie unii medici mi-au recomandat 2-3 ani, altii un an, altii 6 luni. Eu am inceput incercarile de la 6 luni dar bebe a venit fff greu, abia dupa 2 ani de la cezariana am ramas gravida, si asta cu multe, multe tratamente, operatii, etc. Si mie mi-a murit primul copil, cel nascut cu cezariana asa ca eram nerabdatoare sa incerc din nou. Iti dai seama, dupa durerea de a-mi pierde copilul sa ma trezesc si sterila eu care ramaneam gravida pocnind din degete. A fost cumplit.
Si sa stii ca frica nu dispare niciodata, odata ce ai trecut prin ce am trecut noi, pierderea unui ingeras, unicului si primului ingeras, nu vei mai fi niciodata ce ai fost. Cel putin asta se aplica in cazul meu.
Bunul Dumnezeu sa fie cu tine si sa-ti dea putere si speranta.
Maya 33+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
vias spune:
Maya ai dreptate, nu mai sunt ce am fost, nu cred ca voi mai putea fi vreodata Cami de demult...
...imi pare rau sa adud ca si tu ai pierdut un copil...este cumplit...nu exista cuvant pe pamantul asta sa descrie durerea...si dorul de copilul tau...
...eu nu stiu...ideea este ca nu ma mai feresc deloc...absolut deloc....merg pe mana Bunului Dumnezeu...numai el va sti ce este mai bine pentru mine!
Sa-ti traiasca minunea din burtica!
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
Maya25 spune:
Cami_pus multumesc de urari.
Si eu iti doresc numai bine si Dumnezeu sa va aiba in paza Lui pe tine, pe ingerasul Darius si pe copilasul care va veni.
Maya 33+
vias spune:
Maya multumesc...asa va fi!
Nastere usoara...se pare ca imediat va bate la usa....
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
Maya25 spune:
Mai un pic pana la nastere, Cami. Eu as vrea sa o pot duce cat mai mult dar macar 37 de saptamani. Fiecare zi conteaza, asa zic medicii, asa zice toata lumea. Mai ales ca data trecuta am nascut prematur in sapt 34, acum chiar mi-as dori un copilas la termen, sa respire singur, sa nu mai fie nici o problema.
Maya 33+
vias spune:
ingridnen multumesc mult...daar refuz sa cred asa ceva...
Maya acum am facut legatura cu tine si povestea ta, abia acum...am vazzut poza cu fetita ta mai demult ..
offf...cu credinta mare trebuie sa mergem inainte...si sa ne rugam ca acum sa-ti decurga bine sarcina, sa o duci la termen...si sa nasti o fetita frumoasa si sanatoasa tun!!
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
criss20 spune:
Draga Camy,imi pare foarte rau pt.pierderea ta,si eu sunt o mamica de ingeras frumos,am nascut tot prin cezariana,in luna mai 2008,mie mi sa recomandat sa astept 1 an pana la urmatoarea sarcina,dar stiu multe cazuri de femei care au ramas mult mai repede insarcinate si au dus sarcina pana la sfarsit,fara nici un fel de problema.la noi au trecut aproape 9 luni de la nastere,iar de 2 luni asteptam sa apara cele 2 liniute care sa ne arate ca pe drum este ,si pana cand se va intampla minunea,nu ne ramane decat sa ne rugam la ingerasii nostri si la DD sa ne ajute,sa fim mami nu doar de ingerasi duiosi,sa avem macar un copilas pe pamant