Care este diferenta de timp ideala intre 2 cezarie
pe mine ma intereseaza in mod deosebit acest subiect..
Am nascut in 15 iulie 2008 un baietel, Darius Andrei, bolnav de TRANSPOZITIE DE VASE MARI.
La 16 august 2008 in timpul celei de-a 2a interventie chirurgicala a prins aripi spre cer..
..nu vreau s avorbesc despre durerea mea...vreau doar sa stiu daca pot ramane acum insarcinata...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
Raspunsuri
rhoneea spune:
Camy mie dr aici mi-a spus ca diferenta intre doua cezariene sa fie de 1 an.Am citit si cazuri cand diferenta a fost mai mica.Cel mai ine ar trebui sa vorbesti cu un medic specializat pentru a vedea starea uterului tau.
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
kover spune:
parerile sint impartite.depinde de organismul fiecareia.noi am primit unda verde la controlul de sase luni(desi la prima cezariana am avut si o miomectomie).cel mai in masura sa-ti raspunda este medicul tau,care iti cunoaste"istoricul".multa sanatate si un bebe sanatos.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/
vias spune:
medicul meu...nu vreau sa mai aud de el...a avut o contributie foarte mare in decesul lui Dariusica...
Am vorbit cu medicul din Targu Mures, mi-a spus ca am unda verde...dar...dupa tot ce s-a intamplat, suflu si in iaurt!!!
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
ymca spune:
eu am inceput a doua sarcina la 1 an dupa prima cezariana (deci diferenta dintre operatii e de 1 an si 9 luni), dar incepuseram antrenamentele de cateva luni bune. eu am avut sarcini usoare, organism sanatos, varsta potrivita (nici prea mica, nici prea mare), cicatrici atat cea externa cat si cea de pe uter (care se vede ecografic)frumoase, analize bunicele si in general am fost un pacient optimist si plin de incredere. cred ca ar fi bine sa te gandesti la un medic care sa-ti supravegheze a doua nastere si sa povestesti putin cu el, sa-ti faca o ecografie si el va decide cam cand este momentul ideal pentru tine.
in jurul meu, cateva prietene si cunostinte, au ramas gravide la 6 luni dupa cezariana si deci a rezultat o diferenta intre operatii de 15 luni.
vias spune:
ymca asa este, si eu am mai citit pe unde ma apucat...si se pare ca sunt destul de multe femei care la 5-6 luni dupa cezariana raaman insarcinate...si duc sarcina la termen si sanatoase, cu copii sanatosi...
Poate chiar va trebui sa merg sa-mi fac o ecografie la uter
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
kariguld spune:
eu am ramas insarcinata la patru luni si un pic, dupa nastere. pe neasteptate si nesperate, nepregatite...
in fine, medicul din Ro, mi-a spus ca sarcina e cu risc...bla. bla...si ca sa fac avort imediat. sigur ca-mi doream al doilea copil, dar nu asa repede...am mers in Elvetia la medicul cu care am nascut, iar el in urma unor analize mi-a recomandat sa pastrez sarcina, ca nu am nici un fel de probleme.
sigur ca-mi faceam probleme ca era foarte scurta perioada dintre operatii, un an si o luna, dar ce mai conta...
DD ma ajutat si sarcina a decurs normal, (cu greturile si starile de rau de rigoare) si am nascut o minunatie da fata, cu ochii albastrii ca marea...aveam acasa un baiat!
nu cred ca cineva poate da un termen precis intre doua cezariene, doar medicul poate recomanda....si desigur sufletul tau, faci asa cum simti ca trebuie sa faci!
curaj, multa putere si incredere ca va fi bine!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
irina_is spune:
Pe mine medicul m-a intrebat daca vreau sigur cezariana, pt. ca 2 ani nu o sa mai pot, adica nu am voie, sa raman insarcinata. Deci eu stiu ca 2 ani.
vias spune:
eu nu stiu care este treaba cu termenul asta de 2 ani...oare de unde puii mei vine????
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus eu nu stiu care este treaba cu termenul asta de 2 ani...oare de unde puii mei vine???? Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei acum sper la o minune |
fiecare medic are parerea lui. nu cred ca-i undeva batut in cuie lege.
parerile medicilor difera, asta-i singura explicatie.
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Kari
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
mmiihhaa spune:
Si eu am nascut prin cezariana si doctorul mi-a zis"ne vedem peste un an .pana atunci incearca sa nu ramai insarcinata".Deci...