Copii din 1995-1998(27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Mi s-a facut dor de discutiile cu voi... chiar daca sunt mai mult absenta decat prezenta. Vreau eu sa-mi gasesc scuze, dar nu mai zic nimic, n-am motive foarte intemeiate pentru lipsa mea de-aici. Am citit pe sarite si-am aflat ca Mqqm e insarcinata. Multe, multe felicitari! Ma ofer sa primesc barza, desi ma cam sperie varsta (mea) si reactia Dianei, care, fie vorba intre noi, nici nu vrea s-auda sa imparta ceva cu cineva. Adolescentii tai cum au reactionat la veste?

Va pup si incerc sa ma pun la curent cu noutatile voastre, inainte de a raspunde fiecareia. Am vazut ca avem si colege noi, asa ca le urez: Bine ati venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

merge forumu ca ochiu mortului

Ana , la noi nu parintii au fost deplasati (cu exceptia doamnei,ma rog ),super deplasat si lipsit de tact a fost tocmai dirigu .
Aaaa,si ne-au mai dat niste formulare cum ca ne dorim sa platim fondul scolii ...,ca am luat la cunostinta indatoririle si noi si copiii .Al meu a zis ca el nu semneaza ...eu inca n-am citit ca mi-a ajuns intalnirea de-aseara.

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Buna fetelor,

si o zi buna la toti.
MqqM citit articolul. Unul similar am primit si eu de la scola baietilor, cum se inchid scoli catolice in stanga si in dreapta. Vad ca toti alearga dupa bani, nu conteaza de domeniu. Eu as sta linistita, ca pana in 2021, U of T o sa le lase cladirea scolii. Cred ca asa e la moda acuma, sa se alarmeze toti pe motive financiare, cu sau fara motiv.
Si ca tot ai intrebat, da, il mai avem inca pe Oreo.

Mara faina sedinta, trebe sa ai nervii tari.
Scoala din cartier unde i-am inscris pe baieti e f solicitata. Ei au loterie in fiecare an pentru admitere. Daca ar avea un examen de admitere, as fi si eu multumita, dar cu loteria. . . esti la mana lor. Cam 90 % din absolventi merg la Univ. iar scoala nu urmeaza programa pe stat, e cu o programa diferita, si clasele sant mai mici.
La cat cersesc toti bani, sincera sa fiu, ma tenteaza mult scoala asta de cartier, sa scap de durere de cap. Ca la scoala actuala, oricat ai da, nu e deajuns.

Alma bravo tie ca vrei barza lui MqqM. Felicitari. Vino mai des la povesti. Cum merge masina?

Ana daca tot va ganditi sa o inscrieti la o scoala de dans, de ce astepti pana la anu'? Eu zic ca beneficiaza de acuma, ca Luana e destul de mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Buna seara dragelor!

Ana-Maria felicitari pentru Alex, participarea conteaza...sa-i spui asta. Nu sunt multi copii ca el si asta inseamna cel mai mult.
M-am distrat si eu la "Momente vesele cu Luana" .

mQQm, n-am avut rabdare sa citesc tot articolul ca intelegeam din 2 in 4 , uite de asta m-am apucat de engleza dar pana la performanta de a citi un articol in engleza normala, citesc in engleza usoara . Fac o paranteza sa va spun ca citesc acum pentru cursurile de engleza cartea "The secret garden" dar refacuta in engleza "usoara". Asa ca te rog sa traduci pe scurt ce se intampla cu scoala lui Dedi....

alma, pentru preluat barza. Abia astept sa ne dau vestea cea mare!

Mihaela cum a fost la sedinta?

Mara, am sperat ca la liceu va avea TB parte de profi mai descuiati. pacat, nu stiu ce sa spun mai multe...
Sa inteleg ca IAR!!!! se va schimba ceva in invatamant??? Wow, nu-i adevarat! La stapani noi, legi noi....

agho ca mai mult nu stiu ce sa spun...

sanca, bafta la loterie! Frumos ati sarbatorit Anul Nou!

Noi tot la fel...scoli, practica, serviciu si camin. Am inscris-o pe Silvia la scoala, saptamana viitoare mergem sa vizitam scoala si copiii din clasa Dianei(ei fiind clasa terminala) ne vor conduce sa ne prezinte scoala. Diana va fi printre ei asa ca daca am noroc o sa ne arate ea. Diana a avut azi prezentare in clasa a 2 carti pe care le-a citit in vacanta, s-a descurcat bine. Cu matematica facem acasa cate putin, a mai invatat cate ceva macar din problemele astea. Are incepand de saptamana asta o ora in plus la romana, au urcat la 3 numarul de ore saptamanal, ii prind bine. Si numai faptul ca se intalneste cu profa, e ceva deosebit.

Va pup cu drag pe toate, mai viu!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Alma, , iata mi-am gasit o barzauna. Diana pe cand vine barza o sa fie bucuroasa sa te imparta cu cineva. Dup-aia tu o dai la Mihaela, ok?

Flower, nasol acolo la sedinta...
Noi platim ceva, dar avem si bursa f consistenta. Pt cei care au inceput nu creste pretul pana la graduare, doar la noii recruti.

Sanca, da, e mare pacat, ca aici e intr-adevar un paradis, merg copiii la scoala cu drag, se baga in toate cele din prorie initiativa, au o viata intreaga in desfasurare in scoala, e de departe o experienta extraordinara, muuult mai mult decat o scoala, cred ca-s putine locurile care ofera ceva similar, nu a fost nimic de marketing in articol. Copiii efectiv infloresc dupa ce incep acolo. Prima data si-a luat mana de pe ei guvernul la recesiunea cealalta, ca era subventionata, acu' si U of T se tot retrage... Daca nu vor mai putea oferi admission pe merit ci pe firfireii parintilor va deveni doar una intre altele scoli private, chiar daca bune si ar fi pacat.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna dimineata,
Mara, naspa dirig, ce sa zic, notele le putea citi in public dar observatiile le putea face cu fiecare parinte in parte la orele de consultatii daca aveti asa ceva. Am inteles eu bine , va pune sa semnati pentru fondul scolii , n-au voie, este benevol, daca tu ca parinte vrei poti da, daca nu vrei, nu dai.
Ana, amuzanta Luana, ce i-a dat prin cap sa faca, dar si comentariul tau m-a dat gata . Felicitari lui Alex, bravo lui .
la mamici si copilasi

Ma intrebati cum a fost la sedinta, mai nimic, ne-au cerut adresele de e-mail pentru catalogul virtual, am aflat ce note are si cam atat. Problema a fost atunci cand am ajuns acasa
, Mihai si-a luat portia de cearta( si-a stricat media la fizica-8, la germana-6 si la mate-4,33in rest 9 si 10) si bineanteles ca a avut si de data asta avocat al apararii(lasa-l ca-i baiat, am discutat cu el si se da pe brazda), are acum coarnele ca de cerb mai pot sa zic ceva ? Ma intreb ce-ar fi patit Ty daca ar fi avut asemenea note , cand pe ea a ciomagit-o intr-a VIII a pentru 9 in teza .

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare dragelor...

Alma,bine ai revenit...hai la povesti...fa-ti putin timp si spune-ne ce mai faceti tu si Diana?
Anca,sincer nici nu stiu ce sa iti raspund.Cred mai mult ca e vorba de comoditatea noastra,a parintilor,chestia cu inscrisul la dans...ne-am tot gandit...La ea la gradinita sunt cursuri de dans,insa chit ca se face de doua ori pe saptamana ,cursurile sunt puse la niste ore foarte nepotrivite,din punctul meu de vedere,adica de la ora 16.45 la ora 17.30.Eu termin la ora 17 programul,inseamna sa mai stau inca jumate de ora...ajung acasa la ora 18.30....in celalalt capat de oras.Si Vinerea pe Luana o iau la pranz de la gradi,asta ar insemna sa mai merg o data la gradi,pentru cursul de dans...cum am dat-o,cum am luat-o tot incomod e pentru mine.Pe ta-su nu il angrenez nicicum in combinatie...asta e!
Vad ca si la voi tine faza cu cersitul...aici si la scoala de stat se cerseste,chiar la modul nesimtit...si daca nu te conformezi ti-o iei in freza de nu te vezi,ba mai pusti si dusmani declarati pentru bietul copil,de nu-l mai scoti din note mici nici cu meditatii universitare.Of!
Mihaela,multumesc.Ma bucur ca te-ai amuzat,asta era scopul...Diana face limba romana?Ce chestie extraordinara...Pai succes in continuare si abia astept sa spui impresia Silviei dupa vizita de la scoala.
Miha rock...nah,uite si tu ce le da prin cap copilutilor din ziua de azi...si cand te gandesti ca toate colegele ei sunt ca ea...Aseara i-a pus ta-su filmul de desene animate Tinker Bell...vreau sa spun ca a trebuit sa vorbim noi doi in soapta,eventual sa nici nu respiram...ca sa nu deranjam VIP-ul de la vizionare...asa concentrata era.Si,evident,dupa film,s-a autodecretat ca este zana ca Tinker Bell...
Of,imi pare rau ca sunt probleme la voi,legate de scoala...asa se mai intampla cu parintii si copiii...si eu mi-am luat-o in freza de la taica-meu pentru scoala,iar surorile nu...nebanuite cai...Sa fiti sanatosi!
Mqqm....ai citit vestea cea mare?O sa impartasesti povesti de-ale berzei impreuna cu Aida...

Fetelor,va pup si sa auzim numai de bine...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Alma ,ce ma bucur sa-ti vad ochisorii virtuali Ti s-a facut dor de noi ,hai ca ti-am pastrat locul cald

Miha,exact asa speram si eu , sa zica notele ca erau ale lor , sa le stapaneasca sanatosi(desi acum cu cataloagele virtuale cred ca pot sari si peste asta ).Sincer ,eu nu m-am simtit deloc bine sa aud cum sunt catalogati unii si altii si cum li se pun tot felul de stampile si etichete .Cu greu m-am putut abtine sa-l intrerup ,sa-i spun ca pe mine nu ma intereseaza ,ca de-aia sunt consultatii cu parintii ,ca de cate ori apar probleme sa le poata fiecare discuta in private .Una peste alta tipul e un marlan si ar trebui oprit .Ma mira ca din peste 20 parinti cati eram acolo (4-5 doctori ,directori de banca ,...,...)parca erau toti zombi .Nimeni n-a zis nici pas...legat de aspectul asta.Cred ca se gandeau cu groaza ,oare ce-o zice de-al meu ?

Miha,restul profesorilor sunt chiar ok ,adica lucreaza si au
cerinte pe masura ,doar asta a fost si motivul pt care a vrut aici .Dirigintele in schimb nu stiu de pe ce planeta a aterizat aici (a fost in inspectorat inainte ,o fi ceva contagios acolo ?)Imi face impresia unui parinte frustrat ,in primul rand .Cel mai aiurea-i ca are si cele mai multe ore saptamanal cu el -6.
Eterna noastra poveste...a alege intre doua rele .Acum intelegeti de ce am stat in cumpana atata timp inainte sa decidem .E o intreaga strategie ,mai nou nici nu mai spun incadrarea(prof) inainte ,te trezesti in fata faptului implinit .Am stiut de la inceput ca asta va fi "cuiul" nostru daca alegem varianta asta.Deocamdata am hotarat sa tratez cu ignore. Iar faptul ca va tot impui si voua capul e tocmai ca nici eu nu ma asteptam la asta ,de-aia-s si asa

Deci Silvia viitoare bobocica .De cate ori o vad in poze

mQQm ,bine ca nu va afecteaza in mod direct .Viitorul nu suna bine ...
Tu ai luat barza pe semnatura ,de-o predai pe inventar ?

Anca ,iti tin pumnii sa-ti iasa cu scoala

Ana ,de ce crezi ca ne-au pus si pe noi sa semnam "Acordul cadru de parteneriat pt educatie" ,cica sa aiba cadru legal de strangere a banilor ,aka noi parintii ne dorim asta ...

Agho,tu nu zici nimic ,unde umblii ?

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

mQQm, detaliile- deformare prof. Sa-nteleg ca pt. scoala n-ar mai fi destule fonduri?...

Sanca, inseamna ca e o scoala mai buna parca, din ceea ce povestesti. Inca-l mai aveti pe OreOooo!

Flower, chiar nu stiu cum sa comentez. E ceva de comentat!?...Ma bucur pt tine ca ai un baiat asa istet. Si scriam si eu in Word...ca apoi sa le dau "paste" aici, asta ca sa-ti raspund. Am bantuit si ieri pe forum, numai c an-am avut timp si nici elan ca sa scriu.

Ana68, Mihaela, Andra ...plus viitoarea "bobocica" (imprumutat term. de la Flower).

Alma, ai lipsit ceva vreme. Mai mult enu ne spui?...

Mhldvrc, nu inteleg de ce Mihai are o medie asa mica la mate din moment ce a luat nota 7 in teza?!... E nedrept ca Ty a fost certata pt. 9. Acum depinde cine-si mai baga coada in discutie.

Azi tre’ s-ajung si eu la o sedinta, dar cea de la cor. Cu situatia asta apasatoare (foarte), chiar isi mai inchipuie cineva ca ma mai intereseaza plecarea in Franta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

‘neata.

Ieri chiar ca a mers forumul ca prin hartoape… Intru dis de dimineata, ca sper sa ma ocup de tema pentru scoala, ca sa am un week end liber.
Hai sa va zic in primul rand de Oreo, ca sa ma linistesc. Oreo e un beagle, si ceea ce-l tine in viata e capul frumos, si ochii mari si blanzi, ca altfel nu ar mai supravietui rasa asta blestemata. Inainte de a avea beagle, imi placeau cainii. Acuma, nu mai vreau sa aud de rasa canina.... Toti cainii din lume ar trebuii sa urasca beaglii pe tema asta. Ar trebui sa fie o insulta a fi beagle. Un caine trebuie sa fie credincios, loial, ascultator, plin de curaj. Oreo e las, e speriat de umbre si trunchiuri de copac (cand iesim la plimbare, il apuca din senin latratul cu patima la vreun ciot de copac), asculta numai cand e vorba de mancare, si e foarte – foarte incapatanat. Cum sa va zic, viata cu Oreo in casa, e parca as mai avea un adolscent care face numai ce vrea el. Mizerii in casa nu face, de urcat pe masa nu s-a mai urcat, e civilizat cand iesim cu el, nu latra, nu sapa... Dar nu e deajuns. E ca si cum ar trebui sa fiu multumita ca Elliot nu da foc la casa, sau ca nu sparge geamuri, sau ca trage apa .... Eu de la un caine am pretentii mai mari. Iar daca fecioara mea nu i-a gasit o alta casa, ce sa fac, il accept pe caine, ca de.... e al nostru....
Astazi am studiat carnetele de note cu mediile pe trimestrul 2. La Elliot a scazut cam 10-15 %, in toate materiile. La engleza a avut cea mai mare cadere, de la 86% - care era B la 76 % care e un amarat de C.... Adio cu visul de a-l vedea cu A la engleza... Pana si la science a ajuns cu media de la 98 la 95. Mediile lui Elliot scad, in schimb, notele lui Matei au crescut considerabil. Sa vedem cum o sa prezint situatia diseara, ca sa nu creez conflicte intre ei... Iara o sa trebuiasca sa avem « edinta cu usile inchise... »
A, si nu v-am zis, dupa ce m-a "uns" cateva seri cu lectura in romana, acuma nu mai imi citeste... Probabil ca dupa ce o sa fac clabucii de rigoare diseara, o sa inceapa iara sa mi citeasca din cartea de Povesti cu Animale...

Ana, sa stii ca eu te inteleg cu lipsa de timp. Si eu as vrea sa fac multe dupa ce ies de la servici, sa-i duc pe baieti la badminton, la innot, la karate, tenis...Dar cand ? Cand ajung acasa, deabea am timp sa mancam, sa asist la teme, si se face ora de culcare.
Luana e micul dictator de la voi din casa... Bravo ei.

Mihaela
, deci asa, citesti carti pentru copii... The Secret Garden au avut-o si baietii mei, dar nu mai stiu care dintre ei.... Diana face romana ? Nemaipomenit. Ziceai tu ca e o prof de rom pe insula, dar nu credeam ca si preda.

Mihaela , lasa ca Mihai o sa-si indrepte nota la matematica cu media pe trimestrul asta. Cat are in primul trimestru ? Dar el vrea sa invete la matematica ? Ca de exemplu, nici Matei nu le are cu matematica, si de cate ori ii dau ceva in plus, se lasa cu lacrimi si crize. Acuma ei fac impartirile cu rest, si duminica cand i-am dat 5 impartiri amarate (ex 19 :2) a plans cam o jumatate de ora.... La noi e greu ca nici nu vrea sa faca mai bine, zice ca e greu si el incheie subiectul, si de cate ori ma pun de-a curmezisul iese cu scandal si .

Mara, poate pe dirigul l-ati prins intr-o faza mai proasta, si era omul obosit si vorbea gura fara el.... Dar poate ai si tu pretentii prea mari, ca daca el e « old school » face asa, ca nu stie sa faca mai bine. Iar daca e sa-l tragi de maneca si sa-i zici de la obraz, iara nu merge, ca o sa se razbune pe TB. Lasa si tu, ca nu o sa-l aibe dirig pana in a 8 a....
D-ne ajuta sa ne iasa pasenta cu scoala, ca ce bine ar fi. Nu prea imi fac sperante mari, ca daca nu pleaca nimeni din scoala, nu mai baga studenti noi, asa ca nu avem sanse nici cu loteria daca au 0 locuri....

Agho, sa inteleg ca scoala vroia sa mearga in turneu in Franta? Cu autocarul e prea obositor, si cu avionul ar fi prea scump. Dar ar fi fain. Sa ne zici ce s-a hotarat.

MqqM, intradevar, e mare lucru sa mearga copilu de drag la scoala. Tuition e mare, dar e la fel ca aici, la 2 scoli ce le aveam in agenda – dar aici, amandoua scolile sant de copii fitzosi, parintii au bani de nu stiu ce sa faca cu ei, iar majoritatea absolventilor ajung la Cornell Univ in NY. Pentru noi Cornell, e prea departe, asa ca am optat pentru altele…. Parerea mea e ca nu ai de ce sa-ti faci griji pentru Dedi. Ea v-a termina liceul acolo, numai ca pe Jr, in 10 ani, s-ar putea sa fie alta situatie, si alt tarif la scoala asta.

ca m-am intins la vorba. O zi buna la toti.

Mergi la inceput