*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (194)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

mai, da' nu mai va inghesuiti atat, ca n-am loc si eu
ati fugit care-incotro, c-am venit eu, da?!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

...de ieri dimineata pana in seara asta, am facut 3 drumuri la Bucuresti(plecat ieri la 10 si intors pe la ora 17; revenit in Bucuresti aseara la ora 23.00 pana azi la 14.00, iar apoi imediat m-a pescuit randunoiul de pe drum,m-am intors si am mers impreuna la facultate sa platim taxa si cu alte trebi) cu prietena mea si cu pitica ei, am dormit aserara la o matusa a mea care locuieste vizavi de Spitalul Obregia...in fine , cert e ca au vazut-o vreo 5 doctori pe Andrada, e clar ca are o problema, dar nimeni nu poate spune exact de la ce e , fiecare cu parerea lui:unu zice ca e masturbare infantila, altul ca e rahitica si ca are lipsa mare de calciu,altu ca nu are nimic doar ca-si cunoaste corpul..cert e ca, cel putin momentan, acele crize nu sunt de epilepsie, este constienta cand le face si poate fi intrerupta, chiar daca revine imediat ce o lasi in pace..(cand imi iau camera inapoi de la ea o sa va arat). Precizez ca a facut EEG, eco trans fontanelara(parca asa se cheama), eco la inima, la burta...e ok totul...si totusi face din ce in ce mai des..
...ma scuzati ca m-am lungit si v-am spus si voua, dar eu cel putin sunt ingrijorata, tin la ea ca si cum ar fi copilul meu,,ceva nu e in regula...totusi ce-o fi? aaa...crizele astea o apuca atunci cand e obosita(adoarme extrem de greu- e un calvar), cand vrea ceva(suzeta, apa, ceai)..pur si simplu devine f nervoasa...in fine, sper sa aflam ce e, poate sa mai vedem si alti doctori..

In alta ordine de idei, maine si poimaine stau acasa, am o gramada de spalat ,calcat si alte trebi..ca sa nu mai zic de invatat- ca sambata iar am examen, iar duminica dimineata plecam in Germania sa luam masina, care e gata de mult , dar cu nici un chip nu a vrut randunoiul sa o luam mai devreme,a asteptat sa intre luna in crestere ..

Stiam eu ca uitasem sa scriu cuiva -Luny imi pare tare rau de noaptea frichinita a lui Mufa si ,in general, de tot chinul care ti-l aplica, tare greu trebuie sa-ti fie, iar expresia "mi-e rau de oboseala" spune totul...eu ma vait ca se frichine pitica noaptea cate un pic de la o vreme de cand cu dintii si raceala si nu-mi convine ca nu mai dorm toata noaptea...d-pai tu si alte randunele in situatia ta..nasol...dar osatreacasiosafiebine

Nu pot sa plec la nani pana nu pup si gravidutele noastre, precum si pe fetele de peste ocean si tot stolul fara exceptie[/b]

Plec la nani acum, NB!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Nicol, foarte interesant, ce-o fi cu crizele alea?
sper sa fie o etapa, merita investigat mai departe, sa fiti linistiti

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

bravo vladutu!!!! si la mai multe progrese .....mai da' ce mers hotarat are omu' mare .....inca nu sunt in "deplinatatea facultatilor verbale" , ca sa ma iau un pic de mama lui cea carcotasa "vladutu meu nu face aia, vladutu meu nu face ailalta" .....da' ceva tot mentionez: mimo bre, rogu-te sa nu arati poze cu mine teodorei tale ....nu de alta, da' poate ma arata astia la stirile de la ora 17 legata si cu un bioparox in gura
gata, toti puiutii si mamicile lor....capu' la fund, ca superman, intru in cristal sa ma reancarc, sa-mi recapat veleitatile

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

no, ma duc si eu sa ma culc, e pagina 20, deci m-am achitat de sarcina, da zoze?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Miha sa stii ca nu e luna plina, din contra , luna e in scadere , pe 26 va fi luna noua...asa ca(,)cauta alta explicatie..

daca vreti sa vedeti fazele lunii www.vremea.com , selectati un oras si undeva in partea dreapta gasiti detalii

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

liana, ai limitare la cuvinte? sau la timpul de stat pe craca?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

miha ...nuuu, n-am limitare ....sunt doar coplesita de....diverse ...ei, imi revin eu

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Capitol nou!(195)

Mergi la inceput

hai, ma, nicol, de ce-mi spulberi linistea? gasisem si eu o iesplicatie ce ma multumea, ca alta n-am

liana, eu nu stiu decat de soacra, care e fizica si reala, in rest alte copleseli adu-le aciuca ca poate le mai micsoram

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput