*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (194)
Raspunsuri - Pagina 18
tuchita spune:
Mihutza, 
mama ei de tzatzaiala...Andra merge singurica sau nu?
Vreau dovada!![]()
Naty, Dorna UHT 3,5 % ii dau cu cerealele de rigoare!
S-a kkt mai galben, ca atunci cand era bb mic!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Ma duc in patut la nanut...noapte buna tuturor!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mstela spune:
Multam tare Cata,Naty

.
Si da,parca se intrezareste ceva ceva la orizont,Doamne ajuta,si prin bursele ce se iau in calcul (asa am auzit,sper sa fie si adevarat
),prin faptul ca nu as ramane pe 0 pana recalculeaza ei.
Numai ca eu am stat cam mult acasa si in concediu med.si simt nevoia sa reiau contactul cu lumea,sa lucrez,sa nu uit ce-am invatat atata timp
..Mda,vad eu![]()

..
NB tuturor si sa avem o noua zi plina de vesti SUPER BUNE.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
mstela spune:
Sa nu uit:BRAVO VLADUT!!

Hai si cu vorbaraia si fa-ti mama fericita.

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
mimonix spune:
Stela, eu zic sa-ti cauti altceva mai bun...cu o perspectiva mai buna...chiar daca ti-or da astia acum 3 milioane marire eu zic ca o sa te tina datoare 1000 de ani pentru chestia asta. Si daca tot e ca si cum ai lua-o de la zero, mai bine in alta parte.Curaj!
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
nicol_conte spune:
Bubu- sincere condoleante 
Ali -
La multi ani
, sa fi sanatoasa si sa-ti ajute Dumnezeu sa iei decizia cea mai buna pentru tine si pentru fetitele tale!
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
mihatp spune:
mimooooooooooooo ce baiat mare ai tu acolo!
tuchi, ce-i cu formalismele astea, mi-ai zis si "tp"

naty, eu n-am putut deschide s-o vad pe Iulia
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade
nicol_conte spune:
Clau multa sanatate Rebecutei, sa se faca bine de tot cat mai repede, stiu cum e sa vomite dupa ce papa , asa a vomitat si Antonia vreo 3 zile din cauza secretiilor foarte abundente.
Naty imi pare tare rau ca a racit si Iulia, offf saracuta, tare nasol e cu trezirile astea din cauza ca nu pot respira de la muci...noi inca ne mai luptam cu mucii(si la Alexia si la pitica), dar doar atat..ma bucur ca nu mai tusesc; am vazut Iulia dansatoare, e haioasa foc
Nu poci sa nu-l laud si pe Vladut de Mimo care incepe sa intre si el in randul lumii...BRAVO VLADUT!!AI FACUT-O FERICITA PE MAMI!TINE-O TOT ASA!

Tuchi si Surubelului ii doresc multa sanatate , sa scape o data pt totdeauna de otitele astea, ca am obosit eu psihic de cate otite a avut el micutul...am ras cu pofta la faza cu untul in supermarket...mi-l si imaginam
Stela tine-te tare pe pozitii si sa nu cedezi pt o marire mica,inca mai ai timp sa cauti jobul care sa te multumeasca pe toate planurile;iti inteleg insa si nevoia de a mai schimba ceva in viata ta, adevarul e ca ai stat destul la pat si rupta de lume si nici acum nu prea iesi cine stie ce; ati inceput kineto cu tea?
...mai voiam sa scriu cuiva si nu mai stiu cui...sunt rupta de oboseala ,imi pica ochii-n tastatura
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
mihatp spune:
stela, in locul tau, daca as avea pe aproape cele doua sume, as ramane acasa cu Teo. mie-mi pare rau intr-un fel ca m-am intors, dar ce sa fac, in casa asta la bani eu sunt barbatul![]()
sa ai din ce alege.
eu nu m-as gandi sa schimb acum job-ul ca toti sunt cu
in sus si trag de bani in jos la salarii, cu sperietoarea de criza.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade
mihutza11 spune:
Bravo Vladut!!!
Tuchi, nu mai vrea sa mearga
, ca a vazut ca are viteza mai buna in 4 labute.. si daca o pun in picioare si ma dau doi pasi inapoi se aseaza repede in poponeata si vine la mine in 4 labute.. si cat a vrut sa mearga nu am apucat sa o filmez.. deci nu am dovada
..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara