*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (194)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Mihutza,
mama ei de tzatzaiala...Andra merge singurica sau nu?

Vreau dovada!

Naty, Dorna UHT 3,5 % ii dau cu cerealele de rigoare!
S-a kkt mai galben, ca atunci cand era bb mic!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ma duc in patut la nanut...noapte buna tuturor!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Multam tare Cata,Naty.
Si da,parca se intrezareste ceva ceva la orizont,Doamne ajuta,si prin bursele ce se iau in calcul (asa am auzit,sper sa fie si adevarat),prin faptul ca nu as ramane pe 0 pana recalculeaza ei.
Numai ca eu am stat cam mult acasa si in concediu med.si simt nevoia sa reiau contactul cu lumea,sa lucrez,sa nu uit ce-am invatat atata timp..Mda,vad eu..
NB tuturor si sa avem o noua zi plina de vesti SUPER BUNE.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Sa nu uit:BRAVO VLADUT!!
Hai si cu vorbaraia si fa-ti mama fericita.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Stela, eu zic sa-ti cauti altceva mai bun...cu o perspectiva mai buna...chiar daca ti-or da astia acum 3 milioane marire eu zic ca o sa te tina datoare 1000 de ani pentru chestia asta. Si daca tot e ca si cum ai lua-o de la zero, mai bine in alta parte.Curaj!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Bubu- sincere condoleante

Ali -La multi ani, sa fi sanatoasa si sa-ti ajute Dumnezeu sa iei decizia cea mai buna pentru tine si pentru fetitele tale!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

mimooooooooooooo ce baiat mare ai tu acolo!

tuchi, ce-i cu formalismele astea, mi-ai zis si "tp"

naty, eu n-am putut deschide s-o vad pe Iulia

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Clau multa sanatate Rebecutei, sa se faca bine de tot cat mai repede, stiu cum e sa vomite dupa ce papa , asa a vomitat si Antonia vreo 3 zile din cauza secretiilor foarte abundente.

Naty imi pare tare rau ca a racit si Iulia, offf saracuta, tare nasol e cu trezirile astea din cauza ca nu pot respira de la muci...noi inca ne mai luptam cu mucii(si la Alexia si la pitica), dar doar atat..ma bucur ca nu mai tusesc; am vazut Iulia dansatoare, e haioasa foc

Nu poci sa nu-l laud si pe Vladut de Mimo care incepe sa intre si el in randul lumii...BRAVO VLADUT!!AI FACUT-O FERICITA PE MAMI!TINE-O TOT ASA!

Tuchi si Surubelului ii doresc multa sanatate , sa scape o data pt totdeauna de otitele astea, ca am obosit eu psihic de cate otite a avut el micutul...am ras cu pofta la faza cu untul in supermarket...mi-l si imaginam

Stela tine-te tare pe pozitii si sa nu cedezi pt o marire mica,inca mai ai timp sa cauti jobul care sa te multumeasca pe toate planurile;iti inteleg insa si nevoia de a mai schimba ceva in viata ta, adevarul e ca ai stat destul la pat si rupta de lume si nici acum nu prea iesi cine stie ce; ati inceput kineto cu tea?

...mai voiam sa scriu cuiva si nu mai stiu cui...sunt rupta de oboseala ,imi pica ochii-n tastatura

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

stela, in locul tau, daca as avea pe aproape cele doua sume, as ramane acasa cu Teo. mie-mi pare rau intr-un fel ca m-am intors, dar ce sa fac, in casa asta la bani eu sunt barbatul
sa ai din ce alege.
eu nu m-as gandi sa schimb acum job-ul ca toti sunt cu in sus si trag de bani in jos la salarii, cu sperietoarea de criza.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Bravo Vladut!!!

Tuchi, nu mai vrea sa mearga , ca a vazut ca are viteza mai buna in 4 labute.. si daca o pun in picioare si ma dau doi pasi inapoi se aseaza repede in poponeata si vine la mine in 4 labute.. si cat a vrut sa mearga nu am apucat sa o filmez.. deci nu am dovada ..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput