*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (194)
Raspunsuri - Pagina 16
Ali_bia spune:
Multumesc randunici pt tot sprijinul vostru si urarile voastre.
mai, mie mi-ar trebui bani sa ma mut cat mai departe de soacra.
sa va zic cum e, cand vb cu masa sau tasu la tel vine si se descarca pe mine, dar nu trage in mine numai farma prin casa, catnu vb cu ei totul e bine si roz. Si ma ajuta la toate, face mancare de oricare{ la Craciun a facut el toata mancarea, salata boef, sarmale racituri si ciorba}, face curatenie in casa, ma ajuta cu copii{o schimba pe Alex de pampers si cu kk}, ii face baie....... IN CONCLUZIE FACE CE FACE SI O MAMA, FEMEIE, dar cand vb cu ai lui parca ii ia mintile, nu stiu ce sa mai fac, dau send ca face galagie gaza
luny spune:
ALI!!multumim de tratatie!! ce bine ar fi daca ai reusi sa intri undeva, la un internet cafe, sau la o prietena, sa ne spui 2-3 vorbe..
Naty, nu merge filmuletul..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Tuchi, sa dea Domnul sa nu fie nimic aiurea cu Surubel, ci doar o maraiala de-o zi, pur si simplu. Nu te gandi aiurea, osa fie bine. Si sa aveti o noapte linistita fara frichineala !
Daca tot ai zis, eu as vrea niste sfaturi bune despre alimentatie incat sa slabesc usor, cate putin asa cat sa fie si sanatos si sa si dureze in timp. Ca diete cu 10 kile pe luna am tot citit dar in luna a doua pui 20 pe tine! Eu deocamdata merg cu Bilic inainte, dar as vrea sa stiu si parerea ta!
Adriuta, imi pare rau de Adrianu mic. Saracutu' a sarit ora de somn si de-aia s-a agitat asa, la fel patim si noi...cand sarim cate-un somnic e jale, toata ziua e data peste cap!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica si Gurita!
luny spune:
adriuta Ca meu e bine, de ce?..![]()
clau am incercat si asa! azi noapte, l-am tinut langa mine si tot s-a marait, foit si nu-l lua somnul ca lumea, pana mi s-a facut rau de oboseala...simteam ca mi-e greata si nu am aer..atunci l-am pus in patut, dar ptr scurt timp, ca tot l-am luat..spre dimineata l-am pus la el..
LUNY
clauclau spune:
Luny, ai dreptate, nici Rebe nu a acceptat de la inceput tratamentul asta, fara san nonstop si cum voia ea, dar usor, usor a inceput sa mai cedeze cand a vazut ca nu-i chip de altceva. Imi aduc aminte ca la inceput plangacea 5-7 minute langa mine chiar daca o mangaiam, acum numai cand ma aude se intoarce pe partea cealalta si se culca la loc. DAR TREBUIE SA MA AUDA NEAPARAT! Imi pare rau, nu stiu ce sa-ti zic sa mai incerci decat sa fii tare, o sa creasca si o sa treaca si perioada asta. O sa radem apoi ca ne chinuiam asa cu ei noptile! Eu luasesem in calcul si varianta asta ca nu o sa reusesc si pur si simplu o sa astept sa creasca si sa se schimbe ea singurica...Dar am avut noroc, desi si eu ma scol sa o mangai de vreo 5 ori pe noapte, insa nu mai este asa solicitant. acum este prajitura!![]()
Sufletica si Gurita!
tuchita spune:
Adriutza, stiu ca nu te incalzeste cu nik, dar asa mai patesc si cu Seb! daca ii ratez momentul de somn e marait, api nu adoarme...in plus, Seb e in plin sezon de schimbare de program, ceea ce r putea sa pateasca si Adrian...la un moment dat ei renunta la somnul de dimineata! Unii pe la 1 an jumate, altii mai devreme, altii mai tarziu!
Cum Adrian e precoc in toate...poate nu mai vrea sa doarma!
Perioada de tranzitie de la 2 somnuri la unul mi-o amintesc ca fiind destul de dificila la Ilinca,,,insa a trecut cam in 2 saptamani!
Clau, mie imi place mult de Bilic, recunosc ca nu am decat prima carte, pe a doua nu!
In prima carte sunt sfaturi foarte misto, spuse bine si argumentate! Sfatul meu e sa o luati si sa o cititi!
Sper sa fie bine Surubul, am ajuns bolnava cu capul din cauza otitelor....de cate ori maraie ma gandesc numai la prostii! Maine e ultima zi de antibiotic, joi sau vineri mergem la doftor!
Si...ii place laptele de vaca foarte mult, l-a tolerat excelent!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Luny, ai dreptate, nici Rebe nu a acceptat de la inceput tratamentul asta, fara san nonstop si cum voia ea, dar usor, usor a inceput sa mai cedeze cand a vazut ca nu-i chip de altceva. Imi aduc aminte ca la inceput plangacea 5-7 minute langa mine chiar daca o mangaiam, acum numai cand ma aude se intoarce pe partea cealalta si se culca la loc. DAR TREBUIE SA MA AUDA NEAPARAT! Imi pare rau, nu stiu ce sa-ti zic sa mai incerci decat sa fii tare, o sa creasca si o sa treaca si perioada asta. O sa radem apoi ca ne chinuiam asa cu ei noptile! Eu luasesem in calcul si varianta asta ca nu o sa reusesc si pur si simplu o sa astept sa creasca si sa se schimbe ea singurica...Dar am avut noroc, desi si eu ma scol sa o mangai de vreo 5 ori pe noapte, insa nu mai este asa solicitant. acum este prajitura! mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca. Sufletica si Gurita! |
asa m-am gandit si eu..pana la urma, creste si renunta el..
LUNY
clauclau spune:
Tuchi, te cred ca te-au disperat otitele lui Seb, e absolut normal. Sa fie totul bine acum si carcaiasul sa se fii dus naiba! Bine ca scapa micutul de antibiotic.
Eu am amandoua cartile lui Bilic, a doua cel putin mi se pare absolut interesanta si utila. Si eu cred ca e musai sa o avem in casa. Si am slabit asta vara 5 kg super usor fara cine stie ce chin, exact dupa cartea ei, dar apoi am inceput sa mananc iar prostii! Nu m-am ingrasat la loc, dar nici n-am mai slabit. Acum insa am dat iar inapoi 2 kg , tot cu sfaturile ei.
Sufletica si Gurita!
natynic spune:
ce face Iulia
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mihatp spune:
nu sunt la curent, m-am dus in urma sa recuperez. am citit atat cat sa vad ca avem vesti triste pe crenguta.
oana, imi pare rau de sufletelul tau si al mamei tale, condoleante. uite ca ne strangem toate alaturi pe crenguta, sa-ti fim alaturi, te pup, e greu in momente de astea, sa speram ca ne vom reintalni cu oamenii dragi noua si atunci vom avea mai mult timp sa stam impreuna.
ali, tare draga imi esti, si-mi pare rau ca te-a tinut tehnica departe de crenguta, si si mai rau imi pare de situatia in care esti.
am lucrat multi ani cu femei abuzate de parteneri. iti spun din experienta, iar tu hotarasti pentru tine.
din pacate scenele de abuz, violenta, nu sunt unicat in viata de cuplu. se repeta. de regula creste sansa sa se manifeste in timpul sarcinii. in cuplurile in care se manifesta violenta victima nu e doar mama, ci si copiii, ori sunt si ei loviti, ori sunt martori la violenta asupra mamei si nu se dezvolta armonios. sansele sunt sa devina la randul lor abuyatori, sau sa dezvolti in fetele tale un tipar de victima. nu e obligatoriu asta, dar sunt sanse. oricum le va fi greu sa relationeze adecvat in cuplu, caci modelul de acasa, vrei, nu vrei, se imprima.
cu cat se sta mai mult intr-un mediu abuziv, cu atat devine mai greu pentru femei sa iasa. e un cerc vicios. daca EL nu face ceva, lucrurile nu se schimba pentru violenta este problema LUI, oricate argumente contra ar gasi el sau sotia. femei poate sa faca un singur lucru... sa iasa din relatia abuziva. doar el poate trata problema.
opinia mea personala e ca atunci cand este vorba de violenta e mai bine ca relatia sa se termine, si mai ales pentru sanatatea mentala si relationala a copiilor.
acum, tu pui in balanta toate cele, te sfatuiesc sa cauti in orasul tau un centru de consiliere pentru victimele violentei in familie, sunt aproape sigura ca este, si e gratuita.
cred ca totusi am un sfat sa-ti dau
cauta centrul si vorbeste cu cineva specializat in asta. o sa te lamuresti cu tine insati si vei putea hotara mai impacata ce vrei sa faci in continuare.
te
si fii tare pentru tine si fetele tale.
roxana, ai PM
randunimea
revin
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade