Strumfi de iul-aug 2007 (123)
Raspunsuri - Pagina 14
violetan spune:
Oanamada, 

si pe tine si pe catinca super dragalasha! Ce poezioara infinit de dragalasha! M-ai omorat la modul cel mai propriu! Cum sa ii fac asa ceva urat papushicii tale dulci? Era o gluma idioata. Ai fost tare scumpica la faza asta, recunosc. 

Musso, exact in situatia danei suntem si noi: tre sa vindem apartamentul de 3 camere in zona rm sarat-dristor, super meseriash, super aranjat. Asa, si ce daca? De la agentie au zis maxim 90.000-110.000 eur. Pai cum sa fac, tata, asa ceva, cu ditai rata la banca, pe casa luata cu apx 140.000? Deci, asteptam. Poate daca mai relaxeaza creditele si or avea si bancile bani sa le dea sa se mai dezmortzeasca situatia putin. Dar cu preturi ca alea de pana mai ieri nu ne mai intalnim ever, zic eu...
Cafera, du-te sa faci analize si sigur-sigur te lamuresti.
Sunt multe posibile cauze pe care, odata dibuite le poti corecta urgent (anemie, glicemie, tensiune etc).
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
CarlaV spune:
Eu la faza cu preturile ma oftic rau din 2 motive care deriva doar din cresterea Euro:
- nu i-am facut fetei alocatia in Euro cand puteam lua cu 3.6 ron
- avem un credit maaaaare in Euro, oricum ne rupea, dar la cat ajunge acum, cred ca dam faliment.
A, si al 3-lea motiv: avem nevoie de firma de constructii, materialele au scazut ca pret, nu prea mai au ce lucra, dar ne umfla noua preturile pentru lucrare incat trebuie sa renuntam.
Carla,
s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oanamada spune:
De ieri ne facem coada de cal (ma rog...ciotulet de cal...
)
http://ro.fotoalbum.eu/oananicolau/a213059
Oana si
Cati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
cafera spune:
Asta am facut eu si Alexia in saptamana in care fost bolnavioara
:
http://www.flickr.com/photos/25083248@N05/3214788011/
cafera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanamada De ieri ne facem coada de cal (ma rog...ciotulet de cal... http://ro.fotoalbum.eu/oananicolau/a213059 Oana si Cati mica (1 an si 4 luni)NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII, |
Vaiiiiiiii, ce domnisorica frumoasa aiiiiiiiiii

.Pe noi inca ne mai intreaba lumea daca e fetita sau baiat, iar de codite...Ilincai inca nu i-a crescut parul. Nu am tuns-o si totusi e scurt
musso17 spune:
multumesc fetele de raspuns,noi am avut posibilitatea sa luam 110,dar na..da-i romanului mintea de apoi...om vedea incotro o apucam...stiu eu un loc dar parca suntem prea tineri
..la balamuc...acum lasand hazul noi chiar ne dorim aceasta casa din "n" motive,dar am facut o miscare gresita candva,micaaa si ne-a costat..asta e..aa si mai recunosc ca mare parte din vina o port eu.
oanamada,foarte faina catinca ta,imi place codita,asa port si eu pleata...nu mai zic de acvariul alexiei,superrrr...cefrumos ati combinat culorile.
brazuca25 spune:
Cat mi-am dorit eu o fetita dragalasa cu fundite si codite...nu ma lasa a mea sa ii pun nici urma de clamuta sau elastic in par. Asa ca noi acum ii tundem cu mare circ bretonul de zici ca e taiat cu lama iar in rest parul i se aseaza cum vrea el, in general intors ca la ratuste.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
CarlaV spune:
Cafera, am admirat acvariul si geanta, de printese nu mai zic, sunt perfecte
.
Oanamada, ti-am admirat si tie printesa cu codita, la noi nu merge prins parul asa, fiindca nu sta fata sa-i pun agrafe, abia ii fac motul in fata si il fac indoit, ca altfel ii intra in ochi.
Fii-mea a dormit la pranz 2 ore, iar nu mai adoarme de noapte fara san
, ma si vad alaptand in tandem dupa ce nasc.
Carla,
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ilenutza spune:
buna seara,
Carla tu inca alaptezi? nu ti-a rec. dr sa o intarci sau mai ai timp?
in rest, toate bune, andrei mi-a aratat azi ca a facut kk, a dus mana la pampers si a zis 'puuu' si apoi a plecat la baie sa isi ia olitza!
Si eu am devenit muuuult mai sensibila de cand am copii, maternitatea ne schimba din multe puncte de vdr.
Anya mai activeaza?
Va pupam si vise placute!
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
CarlaV spune:
Mai alaptez, desi mi-a disparut laptele de vreo 3 saptamani - o luna. Adica fii-mea nu vrea sa doarma fara san, am incercat toate metodele, a stat sotul si cate 4 ore seara cu ea sa o adoarma, i se inchideau ochii de somn si tot cerea sanul. Deci... pana se marita poate ii trece.
Dr. nu mi-a recomandat sa o intarc, a spus ca va renunta singura cand se va termina laptele, se pare ca nu o cunoaste bine
.
Carla,