Strumfi de iul-aug 2007 (123)
Raspunsuri - Pagina 13
brazuca25 spune:
Mychy
si eu tot scorpioanca foarte detasata sunt de fel dar de o saptamana si eu sunt in aceeasi stare de plans din absolut orice. O fi ceva in aer. 
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
arhdy spune:
ddanagh ai inchiriat apartamentul sau vrei sa il inchiriezi?
Te intreb, pentru ca sunt interesata sa inchiriez un apartament cu 2 camere din primavara, cel tarziu iulie si in zona timpuri noi, tineretului ar fi super. Eu locuiesc in zona de vreo 22 de ani si nu as pleca in alta parte. Poti sa-mi raspunzi pe PM, daca nu vrei sa spui aici. Pupici.
Diana si
Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
cafera spune:
Fetelor, nu stiu daca v-am zis, dar de doua luni tot am stari de ameteala. Se invarte casa cu mine. La inceput erau mai rare, acu vad ca am la 3-4 zile. Oi fi anemica, desi cand aveam anemie mi se facea negru in fata ochilor.
mychydutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui brazuca25 Mychy si eu tot scorpioanca foarte detasata sunt de fel dar de o saptamana si eu sunt in aceeasi stare de plans din absolut orice. O fi ceva in aer. ![]() |
hehe.o fi ceva ...in za air! ar trebui sa deschidem un toppic "scorpioance plangacioase"!!!!
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."
mychydutza spune:
| citat din mesajul lui cafera Fetelor, nu stiu daca v-am zis, dar de doua luni tot am stari de ameteala. Se invarte casa cu mine. La inceput erau mai rare, acu vad ca am la 3-4 zile. Oi fi anemica, desi cand aveam anemie mi se facea negru in fata ochilor. Mamica de printese |
baga neste analize! nu te lasa pana pici jos!

"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."
ddanagh spune:
Arhdy ai PM
Michy si pe mine, dupa nastere, ma cuprinde o stare urata cand aud salvarea pe strada.
Cafera ce astepti ca sa-ti faci niste analize? poseta verde? ![]()
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
brazuca25 spune:
mychy exact la un topic de genu' ala ma gandeam si eu. Da' mi-e ca ma deprim si mai tare.
cafera si eu zic sa bagi niste analize se vezi ce o fi.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
arhdy spune:
ddanaghti-am trmis PM. Si am uitat sa-ti spun ca ti-am admirat papusa ieri, cand am vazut pozele tale. Am ras cu pofta cand am vazut-o urcata pe sertarul tras de la bucatarie ca sa spele suzeta. Pupici.
Diana si
Cristiana Maria (30.07.07)
poze: http://www.flickr.com/photos/14718383@N04/
oanamada spune:
| citat din mesajul lui violetan asa...acum sa va zic ce am facut noi azi....Catinca a spus azi si ea doua chestii mai "de rusinica" - part (cand a facut part! Oana si Cati mica (1 an si 4 luni)NOI-CRACIUN SI REVELION, CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII, |
Buna dimi!
Oanamada, al meu spune "dezoxiribonucleic" si "crestomatzie". Sic!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
[/quote]
Offff
ce rea esti cu nora ta!!!! Sa stii ca intre timp s-a suparat pe tine si a spus dimineata "soacra rea sa papam din ea!!!!"
Oana si
Cati mica (1 an si 4 luni)NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
oanamada spune:
Carla sa stii ca si eu am devenit mult mai atenta.. si ieri mi-am luat cea mai mica geanta pe care o posed...care este tot mare, dar asta e[:D
Mychy, incearca sa te relaxezi...stiu ca este greu, dar tine-te mai departe o vreme de evenimente neplacute si de suparari...este normal sa simti asta..toate simtim, dar din pacate trebuie sa acceptam ca lumea este facuta si din lucruri triste si neplacute...nu este nimic in neregula cu tine...esti pur si simplu NORMALA! 
Cafera ca bine zisera fetele..."baga niste analize" 
Oana si
Cati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,