Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (38)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Gagici care ati depus pentru maternitate dupa noua lege, cand v-au spus ca primim banii? Intra cei 600 lunar dupa vechea lege si apoi diferenta recalculata retroactiv sau intra totul o data peste "n" luni?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Anca, mie mi-au spus ca vor intra toti banii dupa 'n' luni, mai exact in martie....

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

CLIP DE CLIP poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

eu am depus actele mai exact in octombrie,exact dupa ce am nascut, si vreau sa zic ca nici pina in ziua de azi nu mia venit nici un raspuns....cred ca trebuie sa ma duc peste ei ca nu mai inteleg nimic, au zis in maxim doua luni dar vad ca deja au trecut 3 si nimic...

mami super fericita de AMALIA-ANDREEA......12.10.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nausica

Fetelor,
Am o rugaminte la cele care au folosit lapte de sin din congelator, Boo, parca tu tocmai spuneai ca ai folosit aseara, nu? Spuneti-mi, va rog, cum il dezghetati?
Eu l-am lasat peste noapte in frigider la dezghetat, apoi l-am incalzit in incalzitorul de biberoane si am ramas destul de surprinsa de mirosul si culoarea lui. Mirosea un pic aiurea (cam ca laptele regurgitat) si grasimea de la suprafata avea o culoare galbuie, cum n-a avut niciodata laptele meu.
E normal?

Exact asa am facut si eu. Lasat la dezghetat in frigider cu o zi inainte si incalzit cu incalzitorul. Bine, mai putin aseara cand din congelator direct in incalzitor l-am pus. Dar nu mi s-a parut nimic dubios. Arata la fel...

Am o valiza langa mine. doarme de o ora jumate.. n-am cu cine sa merg in parc ! isi face acum somnul pe care il dormea la plimbare. sa vedem ce iese cand o sa-l scot. si fix acum l-a apucat cand e frumos afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

andy.p nu n-am iesit inca la plimbarea propriu-zisa, dar din casa am iesit ca am fost dupa Victor la gradi, drept e ca doar cu masina, stii eu stau in Nufarul si Victor merge la gradi la Emanuel, deci am de strabatut tot orasul. Acum o sa mancam repejor si... aafaara cu noi! Pana deseara la 19 afara suntem.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Am baiat mare! Acum in timp ce eu stau pe net, l-am lasat pe Dragos in patutul lui, si pt. ca a trecut ceva vreme decand nu am auzit nici un zgomot m-am furisat sa vad daca a adormit. Bebe statea cu o privire concentrata, usor sasie ( seamana cu Basescu! ), privindu-si manutele. E tare dragut cum si le rasuceste ( bineanteles, involuntar ) pe toate partile!

Mergi la inceput

Ca veni vorba de banii pt. copil, vreau si eu sa va intreb: voi ati primit bani de la angajator cand ati nascut? Ati facut cerere, sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

babymom, pe micul Base! Cat despre bani, eu stiu ca (teoretic) se plateste un salariu mediu pe unitate, de copil, conform CCM (Contract Colectiv de Munca).... dar daca lucrezi la patron... ciu-ciu bani.

kllemi, eu zic sa mergi peste ei, nu te va suna nimeni.... suntem in Romania, ce D-zeu...

Luminita
de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26 septembrie 2008

Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…

CLIP DE CLIP poze cu gemenei dulci povestea noastra
GHIDUL MAMEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

Anca, mie mi-au spus ca vor intra toti banii dupa 'n' luni, mai exact in martie....

Uffff, mama lor

Si intra si luna Ianuarie in legea noua daca am depus pe 14 Ianuarie?

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nu prea am recuperat din urma..am facut si noi vaccinul si acum dormim tun.

Laura, ma bucur ca sunteti mai bine.Deci i-ai dat antibiotic pana la urma?

Babymom, la mine la serv au demarat ei procedura de luare a banilor (e trecuta in manualul angajatului prevederea)si cand am fost sa iau banii doar am semnat cererea....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput