Pepenasi de iulie-august 2008 (75)
Raspunsuri - Pagina 10
Marina_1609 spune:
Ile, hai ca esti haioasa.
sarmale am facut o data in viata cand mi-a facut cineva cadou o prostie de masinarie care sa le invarta si nestiind bine cum functioneaza , imi zburau sam=rmalele pe pereti cand trageam prea tare de o clapeta... Ciorba de burta nu am mancat in viata mea , nu am gatit si nu cred ca o voi face pt ca nu ma atrage. Nu stiu sa-ti zic cum m-am lecuit....a venit asa spontan
, probabil dincauza ca am dus o foame de proportii in sarcina iar acum am in plus si instinctrul de mama si nevasta. fac asta ca sa nu-mi ies din minti de plictiseala acasa
. inainte de sarcina mancam numai in restaurante, imi faceam acasa cel mult o salata
, in timpul sarcinii mi se apleca daca imi aratai o cana cu apa.... Deci nu stiu nici eu ce m-a apucat
_
Marina
de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
ladymina77 spune:
Salutare natiune
Sunt ca naiba de racita,nu am gust ,miros nimic.In afara de lamaie, miere,decasept si ceai cald n-am luat nimic.Am auzit de paracetamol ca scade lactatia o fi adevarat?.Sper sa-mi treaca odata si sa nu ii dau si mamarutei desi dr a zis ca ar fi posibil chiar daca e sub antibiotic.
Ea este mai bine,gatul nu mai e rosu in schimb mai are secretii destul de multe si trebuie sa continuam cu antibioticul pana pe vineri cand mergem la control iarasi.Am vrut sa intreb care sunt efectele "biotics baby"?E necesar sa-i dau daca are tratament?
La multi ani sarbatoritilor de azi~
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
a.cicel spune:
Ana la camin la Bianca s-a stabilit la inceputul anului ca intr-o zi din luna sa isi serbeze ziua de nastere toti copiii nascuti in luna respectiva, asta pentru a nu dapeste cap activitatile in fiecare saptamana...sau ma rog, depinde cati copii sunt nascuti in acea luna. Si de asemenea s-a stabilit si ca sa duca parintii..pentru a nu contravenii noii legi cu hranirea in scoli si gradinite (e adevarat ca eu inca nu am inteles ce trebuie sa duc, da mai e pana la ziua Biancai si poate ma lamuresc). Iar cei care sunt nascuti in perioada vacantelor (cum e Bianca in iulie) isi serbeaza ziua impreuna cu cei din iunie, sau..ianinte sau dupa vacante.
Vazut POze cu Stefan cum se joaca cu Matei. Dulci tare.
ana_a spune:
Ileanna, este vorba de Stefan
si da...ai dreptate, azi ma duc sa-i cumpar tort si maine il duc la camin,asta ca sa scap de el cu "cand vine ziua mea la camin" ca o tine asa de asta vara...Normal ar trebui sa stept pana in septembrie anul asta insa...crezi ca mai pot astepta???ca de la Craciun tot asta imi canta.Anul trecut in septembrie trebuia sa-i fi dus tort insa nu m-am gandit
asa ca acum sarbatorim la un an+jumatate
.
Tu m-ai bagat pe mine in ceata cu carbohidratii, trebuie sa recitesc cu atentie inca o data sa pot pricepe ce am voie si ce nu am voie sa mananc dat fiind multele kile adunate....
mai fetelor...se vede treaba ca Matei doarme ca un purcelus iar eu bantui netul, in loc sa fac ceva util prin casa
Nici nu stiu de cand nu am mai scris atatea mesaje intr-o zi 
Astept sa se trezeasca, sa-i dau sa manance si sa mergem pana in oras ca sa oprit ninsoarea.
gata, sa trezit.
o zi buna!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam

narcisa.s spune:
Ana parca intreba...E avocado ala verde...Pai noi il dam asa, simplu, fara nimic.Cand mancam pentru noi pasam bine miezul, punem cam o jumatate de suc de lamaie la 1 bucata si o lingurita-doua de zahar...
Boti, iau notite sa stii...Saptamana asta imi fac curaj si ma apuc de iaurt
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
ariadnabr spune:
Avertisment: mesaj contra!
Ar trebui poate sa tac si sa-mi vad de treaba mea, mesajul asta o sa sune tare aiurea, da' aia e...o sa-mi iau pumni in cap, si-asa nu-s po****ra ce mai conteaza.
As vrea sa va readuc aminte ca, aici, a pus cineva tare mult suflet, si-a muncit, la liste, la capitole, la scanat carti despre diversificare, la pus link-uri peste link-ri si informatii peste informatii. Acuma vad, ca s-a sters tot, omul daca a fost deranjat si s-a retras numai e bun, deloc, informatiile si munca ei sunt egale cu zero. Ei bine, eu am sa protestez, desi inutil.
Dr_anca Ideea cu pusul la congelator al piure-urilor facute, a fost vehiculata de mai multe persoane, din care am sa mentionez vreo cateva, Mada_mxm, Dianami, ankalaurasi nu numai. (btw boti asta nu e un atac la persoana ta!
)
In al doilea rand, daca carmenela prefera sa ma intrebe pe mine, sau pe altcineva, pentru ca primeste un raspuns in timp real, nu vad de ce trebuie sa fie ironizata sau atacata. Pana la urma, "bisericutele" alea de pe messenger, nu s-au format pentru ca a existat intentia de a va elimina pe voi, s-au format bazate pe niste afinitati si prietenii...e simplu zau si nu vad de ce trebuiesc acuzate sau explicate aceste prietenii!
In al treilea rand, ca sa lamuresc si problema conferintelor alea faimoase care deranjeaza pe toata lumea, vreau sa va spun, clar, sa nu mai existe confuzii, ca in aceste conferinte, subiectele nu sunt legate de odisee, nici de bebei, sunt discutii la misto, sunt momente in care se rade, de tot si de toate, sunt discutii destul de zapacite, cu multe amanunte picante. Zau ca nu pierdeti nimic, si zau ca nu va elimina nimeni, cine vrea e binevenit, nu suntem si nu vom fi niciodata club exclusiv!
Persoanele care nu scriu aici, dau ex. carmenela, nu o fac din lipsa de timp! Nu pentru ca, ar da mai multe informatii pe messenger. Pana la urma, e o alegere personala, cui iti impartasesti problemele personale nu? Asa cum si eu am ales, ca problemele mele cu Julia sa le impartasesc numai lor, nu v-am eliminat pe voi, am considerat pur si simplu, ca e mai simplu pentru mine, sa cer doar suportul lor. Si asta pentru ca, nu am vrut mila nimanui. La fel si ea, va spune, la timpul potrivit, ce are de spus.
Acum sa nu cumva sa traiti cu impresia, ca noi stam calare pe messenger toata ziua, cand putem de fapt posta pe forum. Nu! suntem toate ocupate, vorbim prin offline-uri, ne gasim din ani in pasti...etc...suntem amice, si pentru asta nu trebuie sa va simtiti lezate.
Parerea mea, de doi lei...
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
kamelya spune:
LA MULTE LUNITE

MARIA
NICHOLAS CRISTIAN
FILIP
MARA
GABRIEL IONUT
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
serbanica spune:
Buna!Nu mai pot

,Serban e agitat cind se trezeste plinge mai mult urla nu vrea decit in brate.
Am o gramada de treaba si el nu ma lasa sa fac nimic.Nu stiu ce o sa ma fac daca tine asa toata ziua.
Am citit despre bucatarie eu ma pricep dar NU IMI PLACE! asa ca stau cu mama
,am stat si singura si atunci mergeam sa maninc cind la mama cind la soacra-mea,dar si ea(soacramea) aplecat in Austria si uite asa am decis sa ne mutam,mai gateste sotul dar mama e sefa la bucatarie.Eu mai ma bag la prajituri ca imi plac dulciurile adica cornulete cozonac nu torturi prajituri cu crema acolo tot mama
.
boticelina spune:
Lasa' fata, de ce sa-si tina botu'? Io m-am prins cum e cu irlandeza, e un suflet mare cu gura spurcata
si nu m-as putea supara pe ea orice ar zice 
MadaIr ai mare drepate in ce zici, eu mult din ce fac fac doar pentru ca Mada ne-a dat materialul ala pe care l-am intors pe toate fetele de N ori. Eu tot sper ca fetele sa revina la sentimente mai bune si sa se insinueze din nou pe aici.
Stii, poate va mai aduceti aminte ca si eu m-am depresat si n-am mai scris un timp... Explicasem de 10 de ori cu branza si totusi in fiecare saptamana mai aparea o data intrebarea "cum faceti branzica"
M-am ofuscat si am zis, bai, io dau din bot la pereti dupa care am vazut ca-i mai constructiv sa spun de 100 de ori. Important e sa oferi ajutor cand trebuie, nu cand vrei tu.
Parerea mea, av courz! 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"