LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (175)
Raspunsuri - Pagina 9
Eliza spune:
Cati imi pare tare rau ca ati avut probleme, din pacate de acum nu prea mai avem cum sa-i ferim si or sa tot ia de la locurile de joaca.
si sa va faceti bine repede toti trei.
Alina off si voi prin ce ati trecut. Am vazut pozele si Dariuca a fost foarte frumusica si cocheta la ziua ei, cum ii sta bine unei domnisoare de un anisor.
Simona am ras cand am citit patania cu sticluta, dar mi-am dat seama ca tie nu ti-a fost usor. Bine ca de la buff nu a patit nimic. Am vazut si pozele cu nazdravanica Sara.
Camelia eu nu i-as da inca antibiotic, as incerca cu tantuum verde, sirop, etc, mai ales a nu ai rezultatul analizei, dar tu stii mai bine simptomele.
multi Laurei sa se faca bine.
I-am vazut si pe cei doi Andrei, unul la petrecerea de un anisor, frumusel foc si celalalt asa cum ne-a obisnuit in plina actiune.
Imi plac tare mult comentariile lui Dimitris si m-a amuzat cum descrie mami grija lui pentru curatenie. Cat despre stat intr-un loc, Laura, ne luam de mana ca nici Emma nu sta linistita nici o secunda si o jucarie o intereseaza intre 1 sec si 5 min.
Alina felicitari pentru dintisor. Voi abia asteptati sa iasa eu sincer abia astept sa se termine cu ei ca de la 4.5 luni ne chinuim. Acum am ajuns la 8 dinti si 2 masele si inca 2 aproape iesite.
Noi am intrat de azi oficial in ultima luna de bebeluseala. Ma uit la poze si nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul. Uneori mi se face dor de ea asa mica, mica (cred ca o iau putin razna).
Eliza 
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii
Eliza spune:
Monica, ce mare a crescut Bianca, am admirat-o in poele din decembrie! Felicitari pentru noul job!
Eliza 
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii
ramonab spune:
Monica ce frumoasa cocheta ai.AM vazut-o in mai multe poze, da in astea mi se pare minunata:
http://picasaweb.google.ca/M.Creanga/BebeDeDecembrie#5280815590090982722
Alina am vazut si dintisorul Ioanei.
LalaD minunata poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2309625830102115265SlwzZP Se vede ce mandru e Bogdan de fratiorul lui.
Laura scaunul e gata comandat, cica maine ajunge la mine deja.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matgravidut Salutare, Iara nu am mai scris de multisor... De fiecare data cand imi propun sa scriu mai des... ceva se intampla si nu reusesc. Oricum stirile pe scurt despre noi sunt urmatoarele: 1. Am fost de Craciun in Mexic si ne-am imbolnavit cui totii... diaree si voma... si frisoane.. de am chemat doctorul de vreo 2 ori. A fost groaznic. Am slabit cu totii.. mai ales Bianca. La mine a fost bine ca am reusit sa dau jos vreo 2kg... dar nu mi-as mai dori sa pierd din greutate in acest fel... 2. M-am mutat cu serviciul... am un nou job... care imi place foarte mult... 3. VINE MAMA la mine... Abia astept.. 4. Ne pregatim sa tinem si noi petrecerea de motz. 5. Nu vorbim, mergem de manuta si stam pe picioarele noastre cateva secunde... si avem 7 dinti la activ iar alti doi stau sa iasa si ei. CAM ATAT DESPRE NOI... Puteti sa vizitati sin link-ul de poze... sunt ceva albume noi pe acolo. Monica-Matz mami de Matzu-Mic Andrea Bianca(03.Feb.2008) Poze cu noi |
Ai o domnisoara superba

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
kalosalina spune:
Buna seara zuzici!
Nu am avut timp sa mai intru de la servici ca am f mult de recuperat...am lipsit 2 saptamani cu boala Dariei. Mai nasol e ca recuperarea asta o sa tina mult si bine si nu mai pot sta nici doar 6 ore ci 8 
Va multumim ca v-ati uitat la pozele noastre si ne-ati si laudat! 
Miha felicitari pt bebica!!! 
Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos! 
Grati eu zic sa nu-ti faci probleme in legatura cu temperatura...38 e la limita si sigur e din cauza dintisorului care sta sa iasa. De multe ori s-a intamplat ca Daria sa aiba 37.9 fara sa aiba nimic...i-am facut de nenumarate ori analize la urina si mereu a iesit ok. Cat despre iesitul afara, nici Daria nu a iesit demult, decat pana la spital si inapoi. Asa ca maine i-am dat sotului sarcina sa o scoata pe Daria la plimbare ![]()
Alina felicitari Ioanei pt primul dintisor! In seara asta mi s-a parut ca vad o maseluta la Daria care sta sa iasa ![]()
LauraD o sa trimit pe mail-ul comun noul meu nr de telefon dc vrei sa-l memorezi
Sper sa ne mai auzim dar in situatii mai fericite 
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
EliaElia spune:
Oau cati dinti/masele are Emma! Spor la dinti sa scapati cat mai repede, ati ajuns cam la jumate daca am calculat bine, nu? Si la multi ani pentru azi!Nici mie nu-mi vine sa cred ca a trecut 1 an + inca 9 luni deci intr-un fel sau altul e in viata noastra de aproape 2 ani!Azi a vazut-o si un orl-ist care mi-a zis la fel ca si dr. daca nu scade febra maine cel tarziu poimaine sa-i dam antibiotic. Parca ar fi spre bine acum seara,are peste 4 ore de la ultimul antitermic si inca nu a facut febra.cynthia_, nu prea stiu sa-ti zic, distributia trombocitara e diferita de nr. de trombocite, nu? Sa inteleg ca nr. a iesit bine? Stiu ca e mai important nr. decat %.Camelia si
Laura (06.02.2008)
Lala_D spune:
Multumim mult pentru complimente !
Sunt tare mandra de flacaii mei si tare modesta ![]()
Roli super baiat de un an ai dar si fratiorul e un dulce.
Grati poate sa fie doar febra de dintisori
Alina K m-am intristat citind patanile voastre cu internare, offf. Multa sanatate!
Laura D tu ai un fecior tare mucalit si smecheras. O minunatie de baiat.
Cati multa sanatate si voua !
Jur ca am citit si vizionat tot din capitolul asta si desi imi propusesem sa scriu pentru fiecare un cuvant acum nu mai pot ca ma cheama datoria.
In schimb va imbratisez cu drag si va pup
pe toate.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
kalosalina spune:
Cati prin ce ati trecut si voi
! Sper ca e mai bine Mateias
Si eu am luat virusul de la Daria. S-a intamplat chiar de ziua ei, in spital. M-a luat pe la pranz o greata puternica, de care am scapat dupa cateva ore,dar a revenit spre seara. Si la 12 noaptea a adus-o sotul pe mama la spital sa ma inlocuiasca si pe mine m-a luat acasa ca nu mai puteam. Si am tras o runda de vomitat...
ca niciodata. A doua zi m-am simtit mai bine si m-am intors la spital dar o zi intreaga am stat numai pe grisine si ceai.
Despre regim eu stiu de lapte fara lactoza cu mucilagiu de orez, mar copt, banana, morcov fiert cu orez, supa din radacinoase.
Sanatate multa! 
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE
Alina
kalosalina spune:

Ileana Smaranda si Stefania

La Multi Ani, sa fiti sanatoase, fericite, norocoase si sa aveti parte de tot ce e mai frumos in viata!!!
Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
Alina
roli25 spune:
Repede, pana nu se incheie ziua, urez La multi ani fericiti Ilenei si Stefaniei! Safiti sanatoase si norocoase in viata!
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI