LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (175)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Felicitari Miha!!!!Cat despre Matei lasa ca incetu cu incetu le va face si el pe toate..Aveti nevoie doar de rabdare si perseverenta.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

ramonab imi place scaunul auto, dar nu i-l va incomoda bara din fata?sau se poate da jos?
danonique mai e un pic si vei naste..nastere usoara.
miha79 FELICITARI. sarcina usoara si fara greturi.In privinta lui Matei, stai linistita, va merge el, va vb cand va vrea..

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Primul incisiv central de sus -18.01.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

ramonab imi place scaunul auto, dar nu i-l va incomoda bara din fata?sau se poate da jos?
miha79 FELICITARI. sarcina usoara si fara greturi.In privinta lui Matei, stai linistita, va merge el, va vb cand va vrea..

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Nu cred ca il va incomoda.Si daca cumva se va intampla asta, se poate lua jos.

Dana husa se ia usor jos si se poate spala.Oricum mie imi place foarte mult portocaliul acela, de aceea am vrut asa.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Nu cred ca il va incomoda.Si daca cumva se va intampla asta, se poate lua jos.

Dana husa se ia usor jos si se poate spala.Oricum mie imi place foarte mult portocaliul acela, de aceea am vrut asa.

Ok. E bine daca se da jos bara si husa..ca sa o poti spala.

ALBUM
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Felicitari, Miha! Eu te tineam minte pentru ca pe fetita ta cea mare o cheama Laura, ca pe fetita mea.Peste cateva luni Matei cu siguranta va rasturna tot prin casa iar singura problema va fi ce nume sa-i dati lui bebe mic .La fel si la celalalte fete care asteapta bebei acum, cred ca va fi greu o perioada dar si satisfactiile vor fi pe masura.Chiar, Ioanact, tu ai mai repetat testul, ca am ramas in urma cu stirile? Eu mai astept, dar si eu mai vreau un bebe, ca am fost singura la parinti si nu mi-a placut.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Chiar, Ioanact, tu ai mai repetat testul, ca am ramas in urma cu stirile? Eu mai astept, dar si eu mai vreau un bebe, ca am fost singura la parinti si nu mi-a placut.

Camelia si Laura (06.02.2008)

Inca nu am repetat testul, il voi repeta dupa 25 Ian. , astept sa vad daca voi avea si CM luna asta... Dar eu simt ca obosesc repede, mananc mai mult, merg des la baie, consum multe lichide, eu zic ca as fi insarcinata, acum astept sa imi fac testul..

ALBUM
PRINTESA IOANA LA 1 AN

Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Miha felicitari! Eu eram sigura ca vei ramane gravi...chiar ii spusesem sotului ca toate cunostintele mele care au adoptat un bebe au ramas gravi la mai putin de un an distanta...Doamne ajuta!

fetelor Dudu iar are febra...stare de subfebrilitate: intre 37.4 -38. Sa fie de la dinti? saracul isi vara de toate in guritza, se vede un dintisor jos dar e umflata gingia si in dreptul maselutelor. Azi m-am infuriat si l-am scos 90minute afar. Dak stand in casa tot face febra atunci macar il scot afara si stiu o treaba...are copilul asta o luna si jumatate de cand nu a vazut afara mai mult de 10 minute si o tine langa dintr-o raceala in alta. Acum sa ma ajute Dumnezeu sa fie numai dintii...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Miha, iti spun si aici FELICITARI si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti ca o meriti cu prisosinta !!!! Cred ca Laura este tare fericita ca va adea un alt fratior sau/ posibil/ o surioara....

cat despre ramasul in urma a lui matei... nu te gandi la asta cu ingrijorare! matei este un baietel tare puternic si pe el il iubeste Doamne Doamne tare mult.... sunt copii care nu s-au nascut cu problemele lui matei si care sunt mai lenesi si merg mai tarziu sau vorbesc mai greu... Fiecare este unic in felul lui !!!! si intra si pe la noi cand mai ai timp !!!!

Elia, cred ca si pe mine ma tii minmte caci ma cheama ca pe fetita ta,... nu ?! Eu una sigur ca te tin minte si in primul rand din cauza ca printesa ta este singurul clopotel pe nume laura... ca zuze sunt tare multe cu numele asta.... Cum mai este fetita ? a mai facut febra?

Ereena, tu ai fost la doctor? ce ti-a spus? ce face mateias ?

alina t, inapoi pentru tine si stefi!!! o sarbatoriti acum? ii luati turta ? m-am delectat cu cateva din fotografiile din album... Doamne ce fetita mare si frumoasa ai !!!

Grati, Doamne ajuta sa fie de la dintisori mai ales ca nu este foarte mare!

Ramona, am uitat sa-ti spun ca este super scaunelul ales de tine!! L-ai luat deja sau vrei sa-l comanzi ?

Monica, ceska, honey....ce face "vestul" ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Laura m-am uitat acushik la pozicile voastre...Eleni e o frumusete...are ochi superbi, o guritza tare dulcica, un nasuc fin...mandrulitza! Dimi e cuceritor...amandoi dorm atat de dulci, precum doi ingerasi...iar tu mami esti ingrozitor de sexy si bellla!!!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Poze noi, calde - calde

http://community.webshots.com/album/569367652RxQyuG?start=12

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput