LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (175)
Raspunsuri - Pagina 6
laura_dimitris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EliaElia Ramo, e vreun fel special de Tantum pentru copii asa mici? Laura, asta am intrebat si eu, nu se poate mai repede? Cica trebuie sa creasca cultura si asta e durata standard. Tot 5 zile si la mine si abia azi dim. i-a luat probele. Nu mai zic ca mi-a zis sa-i dau Klacid daca dupa 3 zile nu cedeaza, care mie mi se pare supertare. Din ce am citit pe aici se dadeau antibiotice mai slabe. O sa mai intreb un medic. Camelia si Laura (06.02.2008) |
Eu stiu ca este "universal" ca sa spun asa... si pentru copii si pentru adulti, bine, ca adult poti sa iei si pastilute de tantum verde...
Acum, ce sa spun de klacid....
Eleni amea a facut febra cu tuse urata, mucisori, ce mai tot tacamul pana in revelion... am tinut-o 3 zile pe antitermice si i-am dat apoi 4 zile de ospen.. M-am dus - pentru ca nu disparuse nici tuse, nici muci ci doar febra era un pic mai mica...
- la dr. si s-a ingrozit dr. ce avea in gat cu tot antibioticul usurel...I-a dat klacid si mi-a explicat ca bantuie virusul numit "ping-pong" care este foarte rezistent si mai bine sa-i dam klacid sa nu faca complicatii...
din pacte am o cunostinta care s-a chinuit cu doua fetite mici bolnavioare mai mult de 1 luna pana a ajuns cu amandoua la spital cu bronho-pneumonii...
complicatii ...si ea auzise de ping-pong asta in spitalul grigore alexandrescu...
Nu stiu ce sa spun acum...
Pe mine m-a durut sufletul raaaau cand i-am dat klacidul dar... i l-am dat.
Acum este bine eleni a mea. ceea ce doresc la toti copilasii!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
elle,
. am gasit-o acolo ! ![]()
roxanici... de ce nu zici nimicuta ??? ai treaba sau aceeasi dispozitie de kk-o ???
si Eleni - 05.02.2008
danonique spune:
Buna!ELLENUTA imi pare rau ca fina ta trebuie sa stea in spital.Multa sanatate!Ce mai face bebelusul nascut cu 1kg 200?La cate saptamani s-a nascut?ROLI ti-am admirat baietii.Sunteti o familie foarte frumoasa!
EREENA,ALINA(kalos),CATI imi pare rau ca puiutii s-au imbolnavit.Sa dea DD sa se faca repede bine.
NOUR felicitari ptr baietelul din burtica.Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos ca frumos va fi cu siguranta!LAURAD nici Albert nu sta singur asa ca mama e mereu langa el.Abia astept sa mai creasca si sa devina mai independent!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
28+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
EliaElia spune:
Bine ca Eleni e sanatoasa acum,asta e cel mai important!Eu speram sa o lungesc cumva pana ies rezultatele la exudat dar cred ca nu mai risc, dupa ce am citit ce ai scris :(A, si vreau sa va multumesc pentru ca datorita voua nu m-am panicat cand am vazut 39 febra, stiam lectia cu antitermicele si impachetarile,din fericire n-am ajuns sa pun in practica chiar tot(si sper nici sa nu am ocazia). E prima oara cand face febra si mi-era groaza de momentul asta.Camelia si
Laura (06.02.2008)
Ellenuta spune:
danutza multumesc mult,
pe mami, piticii si samburelul.
bebelu cu 1200 g s-a nascut la 32 de saptamani. e bine, papa mult cam la 2 ore, suge si de la mami lui si primeste si lapte ptr prematuri. i-au facut analizele, i-au facut tomografie si totul e ok la caput. daca va spun ce lungime avea la 32 de sapt, va cruciti .. 51 CM .. bine si ta-su are 2 metri .. dar oricum, e un bebe lung, brunet si cu par cretz .. zilele trecute a facut icter, dar e normal ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
laura_dimitris spune:
Dana,
ce mai faci ? cum te mai simti ?
Eu abia astept sa vina vara, sa creasca pitica mea sa o pot trimite pe afara cu mama sau cu taica-sau....
deocamdata... mi se pare oribila iarnma si din cauza asta... ca nu putem sta prea mult afara sa ne aerisim cu totii creierii, sa -si mai verse si copiii din energie pe afara...
In fine. Sa traim si sa fim sanatosi pana la vara !!! ![]()
Elia, tu sa faci cum simti tu. ai incredere in instinctele tale de mama si nu te speria de ce spun eu sau altii... 
Fetelor, plec spre casa. Si mi-e o foame de mooooor si visez la ciorba de os afumat facuta de mama mea ![]()
si Eleni - 05.02.2008
danonique spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta danutza multumesc mult, pe mami, piticii si samburelul.bebelu cu 1200 g s-a nascut la 32 de saptamani. e bine, papa mult cam la 2 ore, suge si de la mami lui si primeste si lapte ptr prematuri. i-au facut analizele, i-au facut tomografie si totul e ok la caput. daca va spun ce lungime avea la 32 de sapt, va cruciti .. 51 CM .. bine si ta-su are 2 metri .. dar oricum, e un bebe lung, brunet si cu par cretz .. zilele trecute a facut icter, dar e normal .. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
28+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
danonique spune:
LAURAD
.Sunt binisor!Am momente cand simt ca nu mai rezist sa stau in pat si momente cand accept situatia.E mai greu cu regimul alimentar dar sper sa mi se fi reglat glicemia.Saptamana asta trebuie sa imi fac analizele.CREATA felicitari ptr contractele incheiate de sotul tau.
GATTA un pupic SAREI.M-am amuzat imaginandu-mi cum arata colorata cu violet de gentiana.Si Vanessa imi face surprize si apare machiata dupa cateva minute de liniste suspecta.RAMONA imi place scaunelul.Eu am unul de la Baby confort si sunt multumita.Ai grija la alegerea culorii ptr ca ei fiind mai mananca cate ceva prin masina si murdaresc foarte repede scaunelul.
28+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
miha74 spune:
buna fetelor!
offf, acum imi pare tare rau ca nu am intrat sa va anunt eu despre vestea cea mare: ca sunt insarcinata. A venit pe nepregatite, desi nu ne-am protejat niciodata de 6 ani incoace...dar iata ca minunea s-a intamplat.
ellenuta - 
laura-dimitris- 
nu am mai intrat pe la voi de cand am reinceput serviciul, din lipsa de timp ....dar si de teama. Matei are inca un retard motor pentru care facem de 7 luni de zile kinetoterapie, si tot timpul citeam despre puiutii vostri care faceau progrese pe zi ce trece...si il comparam pe Matei.
Noi am facut un an vineri....dar nici vorba de mers, nici de vorbit....dar cu siguranta se va intampla curand, intrucat ii acordam foarte multa atentie. si oricum progrese am facut foarte multe, si suntem pe drumul cel bun, ce, putin asa ne spune neuropsihiatru. Speram ca in curand sa reusim sa va prindem din urma.
o sa incerc sa citesc si eu un pic din urma, desi vad eu ca sunteti foarte foarte vrednicute. Am vazut ca va pregatititi pentru o MARE INTALNIRE, daca mai sunt locuri libere cred ca mi-ar face placere sa va revad pe voi si clopoteii vostri.
Pupici,
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
5+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
alinaatudor spune:
fetelor...ginette, ramonab, laura dimitris si ioanact...multumim mult de urari...azi a mers forumul foarte prost...off..ca as fi vrut sa ii zic si eu Ilenutei mai devreme la multi ani..dar e bine sia cum...
:)
Va pup
Poze mai noi cu ingerasul zambaretz
Ingerasul creste