LMA Clopotei de ian-febr in sarbatoare (175)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui honey79

Salut fetele.
Eu sunt terminata.
Habar nu am ce sa ii dau/fac puiului meu.
Aseara a adormit ok, cu febra tinuta in frau, alternat Tylenol cu Motrin si sosetute cu otet in picioruse, de l-am murat ca pe un gogosar.
De dimineata s-a trezit,vioi, zambaret, cu chefulet de joaca si vorba.
Pe seara, i-am deschis un borcanel, a luat 2 lingurite si restul a refuzat.I-am facut o sticla cu formula si, dupa ce a baut jumatate din ea, a vomat de m-am speriat.Ziceai ca-i fantana arteziana. Dupa ce ne-am calmat si..am facut dush, l-am pus usor in carut si...a vomat iarasi.

Se tanguie saracutul, si...parca nici nu mai are voce (cam ca atunci cand plang copiii pana ragusesc), desi el nu a plans mai mult decat, un marait mic, caci imediat il iau in brate sa-l alin.

Cacuta e galbena cam ca lamaia, insa... am pus-o pe seama faptului ca n-a mancat nimic in afara de formula, de 2 zile. Si e cam lichida.

Ce Dumnezeu sa fie?? Oare dintii sa ii dea toate simptomele astea???

[Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mai Vali eu cred ca e de dus la doctor
Aspectul ala la kk ma duce cu gandul la o enterocolita, ceva

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Laura D si eu tot Harry Potter ii spun cand il vad ciufulit si cu ochelari pe nas

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Honey, subscriu la parerea LaleiD.

Si fetelor, daca bebelusii sunt bine dispusi si veseli, nu inseamna ca NU SUNT bolnavi...

Ah, si inca ceva. Pediatrii astia americani ma enerveaza, zau asa! Parca sunt batuti in cap! Parerea mea, hac!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Honey, subscriu la parerea LaleiD.

Si fetelor, daca bebelusii sunt bine dispusi si veseli, nu inseamna ca NU SUNT bolnavi...

Ah, si inca ceva. Pediatrii astia americani ma enerveaza, zau asa! Parca sunt batuti in cap! Parerea mea, hac!

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Da, da !
Nici ca ai nostri - hop cu antibiotic la primul stranut dar nici ca ei frate sa boleasca copilul o vesnicie pana ii dai o pilula

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Neata!!! Multumesc de raspuns, da numarul lor a iesit bine, distributia un pic marita, s-a dus sotul azi cu ele la medic si o sun eu mai tarziu sa vad ce zice.

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

Oau cati dinti/masele are Emma! Spor la dinti sa scapati cat mai repede, ati ajuns cam la jumate daca am calculat bine, nu? Si la multi ani pentru azi!
Nici mie nu-mi vine sa cred ca a trecut 1 an + inca 9 luni deci intr-un fel sau altul e in viata noastra de aproape 2 ani!

Azi a vazut-o si un orl-ist care mi-a zis la fel ca si dr. daca nu scade febra maine cel tarziu poimaine sa-i dam antibiotic. Parca ar fi spre bine acum seara,are peste 4 ore de la ultimul antitermic si inca nu a facut febra.

cynthia_, nu prea stiu sa-ti zic, distributia trombocitara e diferita de nr. de trombocite, nu? Sa inteleg ca nr. a iesit bine? Stiu ca e mai important nr. decat %.

Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Alexandru

Raluk.M

Buna dimineata si multumesc de .

Laura d chiar sa stii ca e o mare usurare, mai ramane sa vedem ce inseamna distributia aia din cate am vazut eu pe net e ceva legat de coagulare sangelui o sa vad. Ieri dupa ce ia luat sange ma gandeam ca n-o sa iasa bine, doctorita mi-a zis ca e cam alb si sa nu aibe o anemie si de asta ne-a dat analize, si imi era ciuda ca de ce sa nu iasa bine ca doar ii dau cel mai bun de papa si nu i-a lipsit niciodata nimik, aveam o stare... si toata lumea care m-a vazut ieri incerca sa ma linisteasca: ca poate nu asimileaza el bine, ca nu e nici o tragedie daca are anemie ca ii da fier si tot asa pana am vazut rezultatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata !

Am vizionat poze:

-doi 'vrajitori' jucausi Bogdan si Andrei - Doamne, sunt tare dulci, cum se joaca impreuna
- o printzesa Andreea-Bianca - eleganta si frumusica

Sanatate multa la bolnaviori: AJ, Little Fanny si Octi
Sa de Domnu' sa treaca repede!

LA MULTI ANI CU SANANATE SI NOROC, ALEXANDRU!

O ULTIMA LUNA DE BEBELUSEALA PLACUTA, NATALIA MARIA!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

foarte buna cafea lala, multumesc!

honey subscriu la ce spun fetele .. e de dus la doctor, eventual o coprocultura .. ce treaba nashpa cu doctorii astia din state, vai mama lor!

eris puiul tau e tare frumos! am vazut si eu pozutele. e un scump!

laurici da, de acord cu tine! sa inchida otv-ul .. si socrella e fan! yak ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gratiela mai ma ajuti o data cu info legate de aqua gym .. am pierdut linkul ...

saru-mana mult!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!

Eris ai un pui scump tare, ti-am mai zis.Uite aici imi place tare:http://www.flickr.com/photos/27675080@N08/3206756539/.

Honey du-l la doctor.Vezi ce va spune!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput